Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ναυλωμένες πτήσεις από τη Δανία στα κατεχόμενα από το Μάιο - ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Αρχίζουν το Μάιο εβδομαδιαίες ναυλωμένες πτήσεις από την Κοπεγχάγη στα κατεχόμενα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κίπρις", αυτό έγινε κατορθωτό μετά που το τ/κ τουριστικό πρακτορείο "Ακμίνα" συμμετείχε στην τουριστική έκθεση της Δανίας “Herning Tourism & Travel Fair”. Η έκθεση διεξήχθη μεταξύ 24 και 26 Φεβρουαρίου και το τ/κ πρακτορείο αντιπροσώπευε σε αυτή το ψευδοκράτος, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η πραγματοποίηση των πτήσεων θα γίνεται σε συνεργασία με το δανικό πρακτορείο Scanway. Θα μεταφέρουν Δανούς τουρίστες στα κατεχόμενα. Μέχρι σήμερα το πρακτορείο "Ακμίνα" μετέφερε τουρίστες από πέντε χώρες και μόνο το 2011 μετέφερε περίπου 40.000 άτομα στα κατεχόμενα.
Οι διευθυντές του πρακτορείου Ισμαήλ και Ντερβίς Αμπιντίν δήλωσαν στην εφημερίδα ότι πρώτη φορά συμμετείχαν στην εν λόγω έκθεση και έκαναν σημαντικές επαφές με εκπροσώπους άλλων χωρών και οργανωτές ταξιδίων. Στόχος φέτος, πρόσθεσαν, είναι να ξεπεράσουν την μεταφορά 40.000 τουριστών στα κατεχόμενα και να φτάσουν τις έξι χώρες, αφού μετά την Ιταλία, την Πολωνία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, προστέθηκε τώρα και η Δανία.

sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: