Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ταινία υπέρ των Μαύρων που πουλάνε πλαστά CD και DVD!!! Σε πληρη συνεργασια Αριστεροι και ΝΕΤ!!!


Μέχρι κινηματογραφική ταινία υπέρ των Νέγρων που πουλάνε πλαστά CD + DVD και θησαυρίζουν με το Παρεμπόριο, φτιάξανε οι Αριστεροί, σε μιά προσπάθεια να καταπολεμηθή ο Ελληνικός Ρατσισμός που εκδηλώνεται καθημερινώς εναντίον των Νιγηριανών. Και το χειρότερο όλων; Την προώθηση της ταινίας έχει αναλάβει εργολαβικώς η Κρατική ΝΕΤ!..

Το βίντεο είναι από την εκπομπή των αναρχοαριστερών δημοσιογράφων Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη, που μεταδόθηκε στις 9.45 το πρωΐ της περασμένης Παρασκευής 24 Φλεβάρη 2012 από την ΝΕΤ. Φιλοξενούμενοι στο στούντιο ο κομμουνιστοσυμμορίτης σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου και ο πρόεδρος την Νιγηριανής Κοινότητος, προκειμένου να διαφημίσουν την νέα ανθελληνική ταινία «Ελκυστική ψευδαίσθηση» (Attractive Illusion, 2012), η οποία υμνεί τους Νέγρους Λαθρεμπόρους!..
Ο σκηνοθέτης της ταινίας Πέτρος Σεβαστίκογλου είναι γιός της κομμουνίστριας συγγραφέως Άλκης Ζέη ("Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα") και τρέφει λατρεία προς τους Λαθρομετανάστες που υποφέρουν από τον Ρατσισμό των Ελλήνων. Την ταινία υπέρ των Νέγρων που πουλάνε πλαστά σί-ντί, ο κακάσχημος Σεβαστίκογλου την γύρισε μέσα σε 15 μέρες στην Αθήνα σε συνεργασία με την Νιγηριανή Κοινότητα και αναμένεται να κερδίση όλα τα Βραβεία στα διάφορα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ της Αριστερής Κουλτούρας. Δείτε το βίντεο, ακούστε την Ανθελληνική Προπαγάνδα που προωθεί η Κρατική ΝΕ.
Όχι μόνο δεν μαντρώνουμε τους Αφρικανούς που θησαυρίζουν από το παρεμπόριο στο Κέντρο της Αθήνας, αλλά κάνουμε και ταινία για να τους υμνήσουμε, καταγγέλλοντας τα όσα τραβάνε από τους Ρατσιστές Έλληνες. Και την προώθηση της ταινίας έχει αναλάβει η Κρατική ΝΕΤ!!..
ΥΓ: Δύο είναι τα "κλού" του βίντεο που ανεβάσαμε: 1) Στο 2:30, ο Πρόεδρος της Νιγηριανής Κοινότητας διαμαρτύρεται γιατί τώρα με την οικονομική κρίση έχουνε δυσκολέψει οι πωλήσεις των πλαστών σί-ντί.
2) Στο 4:20 του βίντεο, ο αριστερός σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου δηλώνει πως η Λευκή Φυλή φταίει που έρχονται στην Ελλάδα τόσοι πολλοί Αφρικανοί, διότι τους καταπιέζουν οι Λευκοί στην Αφρική, τους στερούνε την τροφή, τους μολύνουν τα ποτάμια, κι έτσι αυτοί οι καλοί άνθρωποι δικαιολογημένα έρχονται στην Ελλάδα για να βρούν στον Ήλιο μοίρα!..

olikiantistasi.blogspot.com


 patriotikikinisikavalas

Δεν υπάρχουν σχόλια: