Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Επιβεβαιώνεται πανηγυρικώς ότι πορεία προς το ΔΝΤ, άρχισε το 2009, από τον ακατανόμαστο

Τεκμηριώνεται και από το Statfor το σχέδιο πτώσης του Καραμανλή από τους οικονομικούς δολοφόνους τον Ιούνιο του 2009!
Τον Ιούνιο του 2009 ήταν η ημερομηνία σταθμός…
Η αμερικανική ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor έβλεπε το ΔΝΤ στην Ελλάδα από το 2009!
Δέκα μήνες, δηλαδή, πριν από την απόφαση για την προσφυγή στον μηχανισμό βοήθειας και σχεδόν μισό χρόνο πριν από τις διερευνητικές επαφές Παπανδρέου- Στρος Καν, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων», σε έγγραφα που διέρρευσε το wikileaks.
Πρόκειται για μια ακόμα δικαίωση του
ΟΛΥΜΠΙΑ, αφού τον Ιούνιο του 2009 ήρθε και ο οικονομικός δολοφόνος στην Ελλάδα και ζήτησε από τον Καραμανλή την έλευση του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων στην χώρα, για να λάβει το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού.
Διαβάστε τι γράφαμε το 2010, όταν και άρχισε να αποκαλύπτεται όλη η διεθνής συνωμοσία, εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού:
Ιούνιος 2009. ΚΚ σε ΓΑΠ: Δεν θα πεθάνω εγώ και η γυναίκα μου για τα καμώματα τα δικά σου και του πατέρα σου.
Χρόνια μετά και ενώ η Ελλάδα λαμβάνει νέο δάνειο – μαμούθ από την Ευρώπη και το ΔΝΤ, βγαίνει στη δημοσιότητα άλλη μια αποκάλυψη ότι η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε κατόπιν αιτήματος.
Ο διεθνής οργανισμός είχε έρθει μήνες πριν τις εκλογές και σχεδόν ένα χρόνο πριν ο Παπανδρέου με δραματικό ύψος ανακοινώσει από το Καστελόριζο με το πράσινο καραβάκι, την υπαγωγή της χώρας μας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, λόγω υπερχρέωσης.
Καταρρίπτεται έτσι, ένας ακόμα μύθος που καλλιέργησε η κυβέρνηση Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ: Δεν ζητήσαμε εμείς τη «στήριξη» της Ευρώπης και του ΔΝΤ για να μας «σώσει» από τη χρεοκοπία, αλλά «κάποιοι» μας οδήγησαν εκεί.
Εντύπωση προκαλεί ότι η αμερικανική ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor παρακολουθεί τις κινήσεις της Ελλάδας σε σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τον Ιούνιο του 2009!
Όπως αναφέρουν τα «Νέα», από την ηλεκτρονική αλληλογραφία που απέκτησε το Wikileaks, στις 19 Ιουνίου 2009 προκύπτει ότι υπάλληλος της Stratfor υπεύθυνος για τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, της Βαλτικής και των Βαλκανίων απέστειλε σε συναδέλφους του που ασχολούνται με την ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας μήνυμα με τίτλο «Αναλυτικές Οδηγίες για την Ευρώπη –Βαθμίδα 3».
Σε αυτό υπήρχε επισυναπτόμενο αρχείο κειμένου, όπου αναφέρονταν λεπτομέρειες για τα θέματα στα οποία πρέπει να δώσουν βαρύτητα. Συγκεκριμένα για τη χώρα μας, ανάμεσα σε άλλες οδηγίες παρακολούθησης, επισημαίνονταν ότι «πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς τι συμβαίνει και εάν/πότε η Ελλάδα θα κάνει αίτηση για δάνειο από το ΔΝΤ. Είναι πολύ πιθανό να γίνουμε μάρτυρες μιας ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης σε χώρα της ευρωζώνης. Παρακαλώ, δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε σημάδια δημοπράτησης ομολόγων. Η Ελλάδα έχει μεγάλο χρέος, το πώς θα κινηθούν μπορεί να εξαρτάται από το τι θα γίνει με το χρέος τους».
Σε άλλο μήνυμα στις αρχές Νοεμβρίου 2011 αποκαλύπτονται οι στενές επαφές της Stratfor με το ΔΝΤ. Αναφέρεται ότι υπάλληλος του Ταμείου ενημέρωσε την εταιρεία πληροφοριών ότι τα διαθέσιμα ταμειακά αποθέματα της Ελλάδας στερεύουν ενάμιση μήνα μετά, στα μέσα Δεκεμβρίου.
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: