Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Άλλαξε ρότα η Νάνα Μούσχουρη ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ και αυτή τη φορά επαινεί τον ελληνικό λαό.

Νάνα Μούσχουρη: Οι Έλληνες δεν φοβούνται τη δουλειά 

 «Η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη χώρα», ανέφερε χθες η 77χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σ το Αμβούργο.

«Οι Έλληνες δε φοβούνται να εργαστούν και είναι πολύ ειλικρινείς», πρόσθεσε, τονίζοντας πως για την σημερινή κατάσταση ευθύνονται οι πολιτικοί και όχι ο απλοί άνθρωποι.

Η Νάνα Μούσχουρη, που αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επετειακή περιοδεία της με τον τίτλο «50 Jahre Weisse Rosen», βρέθηκε στο Αμβούργο με την κόρη της, Ελένη Μούσχουρη, και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Ελλάδα.

Παρά την προηγούμενη άκρως προκλητική συνέντευξή της στο Welt online, η τραγουδίστρια έσπευσε αυτή τη φορά να «προστατεύσει» τον ελληνικό λαό, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, παίρνοντας από πάνω του την ευθύνη του σημερινού χάους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, σύμφωνα με το mediagate.gr, δήλωσε θυμωμένη με την πολιτική της Ελλάδας «γιατί η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε άλλο όλα αυτά τα χρόνια από το να ψεύδεται», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί λύση για τα προβλήματα της Ελλάδα λέγοντας πως «οι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά αυτήν τη λύση».

«Στην Ελλάδα οι άνθρωποι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχουν πάρα πολλά προβλήματα και αυτό πραγματικά δεν είναι ευθύνη του λαού. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια», ανέφερε και ευχαρίστησε την Ευρώπη που βοήθησε την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: