Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ REDHACK


Ομάδα ονόματι RedHack ¨κατέλαβε¨ την ιστοσελίδα της αστυνομίας Άγκυρας όπου πήγαιναν οι καταγγελίες και την ¨κατέριψε¨ πριν δημοσιευτούν.
 Η ομάδα με την ονομασία Ένωση Ερυθρών Χάκερς έφτασε σε επίσημα έγγραφα της αστυνομίας Άγκυρας και κατέρριψε την ιστοσελίδα. Η ομάδα Redhack ανακοίνωσε μάλιστα τα έγγραφα στα οποία έφτασε. Αποκάλυψε μάλιστα τα ονόματα αυτών που έκαναν τις καταγγελίες προς την αστυνομία. Στην ανακοίνωση τους μάλιστα αναφέρουν πως κάποια από τα έγγραφα δεν θα τα ανακοινώσουν, αλλά πως όταν έρθει ο καιρός θα κοινοποιηθούν ¨στα άτομα που πρέπει¨.
 Αναλογική απάντηση
Η ομάδα Redhack στις 25 Φεβρουαρίου είχε κάνει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους την www.kizilhack.org , δίνοντας το σήμα για μια ενέργεια εντός 48 ωρών. Στην ανακοίνωση τους εκείνη κατηγορώντας το ΑΚΠ, τις δυνάμεις ασφαλείας και τους καταδότες χρησιμοποιούσαν τη φράση πως ¨Θα απαντήσουμε αναλογικά και στην γλώσσα που καταλαβαίνουν¨.
Χτες η ομάδα Redhack ¨χάκεψε¨ την ιστοσελίδα της αστυνομικής διεύθυνσης Άγκυρας. Για κάποιο διάστημα όταν έμπαινε κάποιος στην ιστοσελίδα www.ankara.pol.tr άνοιγε η ιστοσελίδα των RedHack.
……………………
Εφ. Ραντικάλ 28-2-2012/tourkikanea.gr.
 Σχόλιο : Πραγματικά  εξαιρετική δουλειά έκαναν αυτά τα παληκάρια. Στην τοποθεσία http://www.kizilhack.org/2012/02/polisin-gizli-belgeleri-muhbirler.html    φανερώνουν πολλές από τις καταγγελίες που έκαναν διάφοροι ρουφιάνοι στην αστυνομία. Άλλος καταγγέλλει το σχόλιο κάποιου στο Facebook ζητώντας να ασκηθούν τα δέοντα (….). Άλλος Κούρδος ων ο ίδιος, δίνει πληροφορίες για την δραστηριότητα του τομέα νεολαίας του κουρδικού κόμματος BDP. Άλλος παραπονιέται ότι ¨παρά το ότι σας κατήγγειλα πολλές φορές για τον ¨Χ¨ πολίτη δεν κάνατε τίποτε¨. Και άλλος εγκαλεί γνωστό του επειδή έβρισε τον ¨πρωθυπουργό μας¨…..Και όλα αυτά με τα ονοματεπώνυμα-τηλέφωνα και μερικές φορές ακόμη και αρ.τηλεφώνου των καταγγελόντων-ρουφιάνων.  Μάλιστα στην ανακοίνωση τους οι Redhack λένε πως δεν μπήκαν μόνο εκεί αλλά και αλλού… 
Και πάλι μπράβο στα παληκάρια ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: