Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ανθέλληνες

 
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πυλώνας της πασοκικής ηγεμονίας στην Ελλάδα Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε υπέρ της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας -χάριν του ομοσπονδιακού ευρωπαϊκού «οράματος»- και συμπλήρωσε ότι πάντα ήταν υπέρ της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας. Ο Γιώργος Νταλάρας, σύζυγος της γνωστής «πράσινης» πρώην υφυπουργού Εργασίας Αννας Νταλάρα και καρδιακός φίλος του Γιώργου Πανταγιά, δήλωσε σύμφωνος με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, αλλά -ένεκα του συναισθηματισμού του προς τους Ελληνες- συμπλήρωσε ότι «δεν υπερβάλλω». Εκανε δηλαδή τη χάρη στην ιστορία του έθνους να μην απαιτήσει την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

Ο Κώστας Τσόκλης, εικαστικός και πατέρας της πρώην βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Μάγιας Τσόκλη, είπε το Σάββατο στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ότι πρέπει να απαρνηθούμε την ελληνική ταυτότητά μας για να ενισχύσουμε την ευρωπαϊκή. Δήλωσε ότι οι σύγχρονοι Ελληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους και ότι πρέπει να ζητήσουμε από τους Ευρωπαίους να φυλάσσουν και να συντηρούν τις ελληνικές αρχαιότητες, επειδή δεν ανήκουν σε εμάς αλλά στην ανθρωπότητα. Η συνέντευξη διακόπηκε άρον άρον για ευνόητους λόγους.

Είναι προφανές ότι στόχος του αποδεδειγμένα ανθελληνικού κινήματος που έστειλε την Ελλάδα σιδηροδέσμια στη μέγκενη της τρόικας είναι η πλήρης απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και της ιστορικής μνήμης.

Στην αρχή εκδηλώθηκε, με τη συνήθη ασχήμια της, η αθυρόστομη εμπροσθοφυλακή των ελληνόφωνων σοσιαλιστών και ακολούθησαν οι πολιτισμικές εφεδρείες. Η επίθεση κατά της ταυτότητας, των ηθών, των εθίμων, της θρησκείας, των οσίων και των ιερών του Γένους μας συνεχίζεται και κλιμακώνεται.

Αποστολή όλων όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν να ονομάζονται, να ζουν και να ενεργούν ως Ελληνες είναι να στείλουν αυτή την αλλόκοτη ομήγυρη στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.


Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: