Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κάνουν… έξωση στους ΟΥΚάδες!

OYKΔιώχνουν τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος από τις εγκαταστάσεις όπου εδρεύει η μονάδα τους, στον Άγιο Κοσμά!
 Πρόκειται για μια διαδικασία που ξεκίνησε από την εποχή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, όταν ο τύπος αυτός ήταν υπουργός Οικονομικών.
Όμως, τώρα διώχνουν τους βατραχανθρώπους, χωρίς να έχουν προνοήσει για τη μετεγκατάστασή τους! Εξωφρενικά πράγματα... Φυσικά, στα παλαιότερα των υποδημάτων των τύπων του ΠΑΣΟΚ, η ΜΥΑ (πρώην ΟΥΚ)...
Η απέχθειά τους για τους ενστόλους, δεν κρύβεται. Τα Σώματα Ασφαλείας, γίνονται συνεχώς δέκτες διωγμών και απαράδεκτων αποφάσεων που πλήττουν τα στελέχη τους, δυσχεραίνοντας στο έπακρο τη δουλειά τους και απειλώντας την ίδια την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών τους.
Έξωση!
Διορία λοιπόν μέχρι τις 20 Μαρτίου για να φύγουν από τις εγκαταστάσεις τους στον Άγιο Κοσμά, έλαβαν οι αρμόδιοι της ΜΥΑ του Λιμενικού Σώματος.
Ο διοικητής της μονάδας, αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Κωνσταντίνος Αλλοίμονος, έγινε δέκτης της εξωφρενικής αυτής διαταγής. Μιλάμε για κοινή απόφαση των συναρμοδίων υπουργών, του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, των δύο διεκδικητών δηλαδή της ηγεσίας του εθνομηδενιστικού, όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, ΠΑΣΟΚ.
Η κυριότητα της περιοχής αυτής, μεταφέρθηκε στα Ολυμπιακά Ακίνητα με απόφαση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αργότερα πουλήθηκε σε επιχειρηματίες του Κατάρ, με σκοπό την αξιοποίησή της, όπως και η υπόλοιπη ευρύτερη περιοχή του πρώην αεροδρομίου. Καμία πρόνοια για τη ΜΥΑ...
Κάποιοι ένστολοι παίζουν μπάλα με το σύστημα
Τον όλο συντονισμό του θέματος, για την «ομαλή έξωση» της ΜΥΑ, τον ανέλαβε ανώτατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, με καθήκοντα πλέον διευθυντή του συντονιστικού οργάνου (απαρτίζεται από αξιωματικούς των Σωμάτων Ασφαλείας), το οποίο έχει συγκροτηθεί με διαταγή του Χρήστου Παπουτσή.
Σημειωτέον ότι η ΜΥΑ είναι εγκατεστημένη στον Άγιο Κοσμά από το 1975. Την ίδια ώρα, όταν ρωτάνε οι αρμόδιοι της ΜΥΑ πού θα πάνε, τους λένε «μαζέψτε τα και βλέπουμε»! Τέτοιος προγραμματισμός, τέτοιο ενδιαφέρον και όλα αυτά την ώρα που έχουν κλιμακωθεί επικίνδυνα οι ασύμμετρες απειλές που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια και τη δημόσια τάξη.
Μέσα στο στρατόπεδο, υπάρχει ναός, ο οποίος ξεκίνησε να χτίζεται με πρωτοβουλία του τότε υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Πάνου Καμμένου. Τι θα γίνει με την εκκλησία ουδείς γνωρίζει ή λέει, κάτι που ενοχλεί πολλούς. Έστειλε χαρτί ο Παπακωνσταντίνου, απαιτώντας να σταματήσουν οι εργασίες, όπερ και εγένετο!
Τότε, η υπόθεση είχε προκαλέσει τη μήνη της Εκκλησίας, που η αλήθεια είναι ότι «δεν μάσησε». Το γιατί η Εκκλησία εξοργίστηκε, είναι παραπάνω από φανερό. Μιλάμε όμως για απίστευτες μεθοδεύσεις από την Εκκλησία, που μας προσβάλλουν όλους, ως Έλληνες και ορθόδοξους χριστιανούς.
Και μια διαταγή-ντροπή για τα χρονικά των Σωμάτων Ασφαλείας
Πλέον, αγήματα του ΛΣ δεν θα συνοδεύουν τους απόστρατους αξιωματικούς του Σώματος στην τελευταία τους κατοικία, μετά από απόφαση-αλλαγή διατάξεων, που υπέγραψε ο Χρήστος Παπουτσής.
Η δικαιολογία για αυτή την αχαρακτήριστη απόφαση, είναι... η εξοικονόμηση πόρων! Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα κηδεύεται στον Άγιο Νεκτάριο Βούλας ένας λαμπρός αξιωματικός, ο υποναύαρχος (ΛΣ) εα Ιωάννης Μαντάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 47 ετών και το ΛΣ δεν στέλνει άγημα, αλλά... «αντιπροσωπεία»! Ω καιροί ω ήθη. ΝΤΡΟΠΗ.
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: