Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο ΣΥΣΜΕΔ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΜΕΛΗ ΛΟΓΩ... ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ!


Ο ΣΥΣΜΕΔ,απέρριψε την αίτηση μέλους Αξιωματικού ο οποίος στην τελευταία του συγκέντρωση στο ΘΗΣΕΙΟ ,ζητούσε οι συνάδελφοι να βαδίσουν προς το Σύναγμα και να διαλυθούν ψάλλοντας τον Εθνικό ύμνο.

ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ στους σκοπούς του ΣΥΣΜΕΔ κάτι τέτοιο

Φήμες που διαρρέουν ,αναφέρουν ότι πανικός επικρατεί στον εν λόγω σύλλογο,διότι στην προαναγγελθείσα εξ αυτού συγκέντρωση ένστολων,αντί να εμφανιστούν τα γνωστά 20 άτομα που τον απαρτίζουν,και να επιτύχουν ένα επικοινωνιακό τρικ,ενεφανίσθησαν τουλάχιστον 400 στρατιωτικοί,οι οποίοι απαιτούσαν όχι οικονομικές απολαβές,αλλά εξέφραζαν την ανησυχία τους για τα εθνικά θέματα

Ο πανικός των 20 μελών του συλλόγου,αποδεικνύεται από την απόρριψη εγγραφής ως μέλους του εν λόγω Αξιωματικού. Αυτό όμως με την σειρά του,εκτός του ότι είναι παράνομο και δεν πρόκειται να περάσει έτσι,θα επιληφθεί δηλαδή η δικαιοσύνη,αποδεικνύει ότι ο ΣΥΣΜΕΔ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,αφού στην πραγματικότητα,και ενώ τα μέλη του ,φέρουν τους βαθμούς τους και δια αυτής τους της ιδιότητος ελίσσονται,ταυτόχρονα αρνούνται την συμμετοχή του συνόλου των στρατιωτικών.

Αυτό είναι λόγος ελέγχου της νομιμότητος ,και ελέγχου του κατά πόσο ο εν λόγω σύλλογος οδηγεί σε δημιουργία "φράξιας" μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις, άρα και παρακωλύει το έργο τους.

Να τονισθεί ότι τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία που κάλυψαν το γεγονός της απλής βόλτας των ένστολων,αγνόησαν κάθε είδους αίτημα που προσπάθησαν να προβάλλουν τα 20 μέλη του ΣΥΣΜΕΔ,και εστίασαν αποκλειστικά στις ανησυχίες που εξέφρασαν οι εκατοντάδες στρατιωτικοί,που τελικά δεν καπελώθηκαν ,από έναν σύλλογο,που μάλλον δεν τους θέλει και ως μέλη,και που ήταν ανησυχίες απτόμενες των εθνικών εξελίξεων ,πάντα στα πλαίσια της νομιμότητος.

Δεν θα είναι απίθανο,μετά από αυτήν την αδυναμία των διαφόρων να ελέγξουν το εθνικό τρόπο του σκέπτεσθαι των στρατιωτικών,εγκλωβίζοντάς τους σε ποταπές οικονομικές διεκδικήσεις,Ο ΣΥΣΜΕΔ αργά αλλά σταθερά να οδηγηθεί στην διάλυσή του.

στην επόμενή μας ανάρτηση το έγγραφο απόρριψης αξιωματικού από το ΣΥΣΜΕΔ λόγω....ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.

redhawk είπε...

Οι έξυπνοι δημιουργούν ιστορία. Οι βλάκες αναμασάνε.

Παραπομπή:

ΤΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_1734.html

Επισήμανση από άρθρο:"Ο ΣΥΣΜΕΔ αργά αλλά σταθερά να οδηγηθεί στην διάλυσή του."

Τα σέβη μας.