Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Όργανο του ΚΚΕ και του Σύριζα ο ΣΥΣΜΕΔ. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ;

Όργανο του ΚΚΕ και του Σύριζα και της συνδεόμενης με αυτών παρακρατικής Αριστεράς , ο ΣΥΣΜΕΔ.

Η αλεπού πήγε στο παζάρι.

Χτες στην συγκέντρωση που είχε , προγραμματίσει ο ΣΥΣΜΕΔ στον Πολυχώρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» της Νομαρχίας Πειραιά, εκτός από τους λιγοστούς "Στρατιωτικούς" , παρόντες και χαιρετώντες την εκδήλωση , ήταν ο Βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Θανάσης Παφίλης, ο εκπρόσωπος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Π. Πλούμης περιστοιχιζόμενοι , από τα γνωστά μέλη των κομμάτων τους , και ειδικά για τον Σύριζα , τις συνιστώσες συμμορίες του.

Είναι άξιο απορίας , τί ζητούν σε συγκέντρωση Στρατιωτικών , εκπρόσωποι κόμματων , που είτε συνδέονται με παράνομες και αντισυνταγματικές διοργανώσεις συγκεντρώσεων ισλαμιστών αλλοδαπών , αντιστρατιωτική επιχειρηματολογία , αποκλεισμούς στρατοπέδων και παρότρυνση μέσα από τις συμμορίες από τις οποίες περιστοιχίζονται (ομάδα ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κτλπ) , των Στρατιωτικών σε απειθαρχία , πιστεύουμε ότι μέσα στην παρέα του εκπρόσωπου των συμμοριών του Σύριζα , έχουν υπάρξει κατά καιρούς , διάφορα φυντάνια , αντιρρησιών συνείδησης , σαν αυτούς οι οποίοι πιθανόν να ήταν ηθικοί αυτουργοί , των θυμάτων των τεσσάρων Ελλήνων στην Marfin .

Η μικρή αυτή σύναξη , κολλητών και ελαχίστων παγιδευμένων Στρατιωτικών , με τίποτα δεν ξεπέρασε τα 200 άτομα, εκ των οποίων ήταν και πολλοί διαφωνούντες και η προσπάθεια των γνωστών μελών του ΣΥΣΜΕΔ , να εξισορροπήσουν , το φιάσκο το οποίο υπέστησαν κατά την προηγούμενη βόλτα στο Σύνταγμα , από τους 1000 και πλέον ευσυνείδητους Στρατιωτικούς , κατέληξε σε αποτυχία.

Παρόν στην συγκέντρωση μελών για τον Σύριζα και των Μπολσεβίκων , διότι μόνο σαν κάτι τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί ,ήταν ο καθηγητής (σίγουρα σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο.. ξέρετε από αυτούς που τους εκλέγουν με τις ψήφους τους οι αιώνιοι φοιτητές και χάριν των οποίων έχει βγει ως συντομότερο ανέκδοτο στην Ευρώπη το : "Έλληνας Ακαδημαικός" , βλέπε Αφροδίτη Αλ Σάλεχ) εργατικού δικαίου-τηλεμαιντανός Μητρόπουλος του οποίου έως τώρα , οι καλώς αμειβόμενες προσπάθειες από την ΓΣΕΕ , μάλλον δεν έχουν προσφέρει τίποτα στο εισόδημα των εργαζομένων , τουλάχιστον όπως δείχνουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις τους..

Προφανώς η μεγάλη μάζα των πιθανόν πελατών που ευελπιστεί να έχει (και έχει , βλέπε ανάληψη των υποθέσεων των προσφυγών για το επίδομα των 176 ευρώ ) από τις Ένοπλες Δυνάμεις , του ανοίγει και νέο πεδίον δόξης λαμπρό και νέο λογαριασμό στην Τράπεζα..

Είναι πλέον φανερό ότι η αριστερή ιδεοληψία , συγκεκριμένων μελών του ΣΥΣΜΕΔ , που επιπλέων αρέσκονται σε διακοπές στην Ισραηλινή Ριβιέρα , οδηγεί σε μελλοντική διάλυση του ΣΥΣΜΕΔ , ιδιαίτερα δε όταν υπάρχουν προτάσεις για την αλλαγή της ονομασίας του από ΣΥΣΜΕΔ , σε ΣΥΡΙΣΜΕΔ..

Ο αφελής τρόπος χειρισμού των θεμάτων των Στρατιωτικών , που είναι όλα ανεξαίρετος Εθνικής φύσεως , ακόμα και τα οικονομικά , σε αντιδιαστολή με την ύποπτη ευκολία πρόσβασης στα ΜΜΕ και στους προθαλάμους των υπουργικών γραφείων , ευτραφών υπουργών (μέχρι σκασμού) , έχει προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια του συνόλου των αληθινών Στρατιωτικών.

Οι εξελίξεις θα είναι σύντομες και ραγδαίες και θα χαρίσουν πολύ γέλιο..

Τελειώνοντας , φήμες λένε , ότι του θέματος αυτού , που δημιουργεί φράξια μέσα στο Στράτευμα , εάν αντίκειται στο Σύνταγμα και τους Νόμους , θα οδηγήσει σε επέμβαση της δικαιοσύνης.


Ι.Ν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχω παρακολουθήσει όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΣΜΕΔ σε εσωτερικό χώρο. Η τελευταία είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή. Είδα έξτρα καρέκλες να έρχονται για τους όρθιους. Υπολογίζω το ακροατήριο σε πάνω από 300! Τώρα για τους εκπρόσωπους των κομμάτων: το θέμα νομίζω είναι αν ο ΣΥΣΜΕΔ κάλεσε όλα τα κόμματα και ποια από αυτά ανταποκρίθηκαν.Η προοπτική διάλυσης πάλι του συνδέσμου από πού προκύπτει άραγε; Σαν ενδεχόμενο δεν θα μου άρεσε!