Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ

Συνέχεια από εδώ:

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ PRESIDENT ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι Κύπριοι αδελφοί μας ως πρεσβευτές του Πανκύπριου Ελληνισμού παρουσίασαν προχτές στο Πρέζιντεντ σε μεγάλη συγκέντρωση την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην μαρτυρική νήσο. Η Κύπρος είναι υπό κατοχήν. Μία κατοχή που είναι σκληρότερη από την αγγλική κατοχή την οποία αποτίναξαν με τον αγώνα και την καθοδήγηση του στρατηγού Γρίβα.

Μία κατοχική κυβέρνηση μαρξιστών που παίρνει εντολές από τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής, το ΝΑΤΟ και τους Άγγλους, καταπιέζει τους Έλληνες ασκώντας κατά τρόπο δικτατορικό τις εξουσίες που κατά λάθος βρέθηκαν στα χέρια τους.
Ο Χριστόφιας πειραματιζόμενος με τις μαρξιστικές αντεθνικές ιδεοληψίες του βιάζει καθημερινά την Κυπριακή κοινωνία.

Οι Έλληνες της Κύπρου, οι οποίοι έγραψαν το τελευταίο μεγάλο έπος του Ελληνισμού με τον αγώνα της ΕΟΚΑ, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υποκύψουν. Μία σπίθα αρκεί για να ξεκινήσει και στην πράξη ξανά ο αγώνας της ΕΟΚΑ, όταν στην μαρτυρική νήσο θεωρείται έγκλημα ακόμα και το να λέγεσαι Έλληνας, τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν είναι μακριά η μέρα για μία νέα 1η Απριλίου, περισσότερο αιματηρή και ακόμα περισσότερο αποφασιστική. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι μαχητές του Γρίβα, τα παιδιά της ΕΟΚΑ, ο Αυξεντίου, ο Καραολής, ο Δημητρίου και όλοι αυτοί εκτελούσαν με μεγαλύτερη ευκολία τους προδότες του Ελληνισμού, που δυστυχώς ήταν αρκετοί, από ότι τους Άγγλους.

Θέλει ο Χριστόφια να οδηγήσει την μαρτυρική νήσο σε ένα τέτοιο αιματοκύλισμα;

Αν συνεχίσει να κρατάει την στάση του δοσιλόγου στα σχέδια των Αμερικανών και των Τούρκων αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσει μνήμες μαχητικής εθνικής Αντίστασης.

Ευχαριστούμε τους Κύπριους αδελφούς του ΚΕΑ (Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης) που μας έδωσαν μία αντικειμενική εικόνα για το τι συμβαίνει πραγματικά στην μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Τελειώνοντας να αναφέρουμε ότι παρόντες στην συγκέντρωση ήταν εκτός από τους Κυπρίους αγγγελιοφόρους αδελφούς μας ο διευθυντής του Ελεύθερου Κόσμου, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ο εκπρόσωπος των Βορειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος, ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας οι οποίοι από την μεριά τους διαπίστωσαν και ανέλυσαν την ανυπαρξία Εθνικού Κέντρου, πράγμα που σημαίνει ότι και η Κυρίως Ελλάδα τελεί υπό κατοχή και αρκεί και σε αυτή την περίπτωση μία σπίθα που θα οδηγήσει σε απρόσμενες Εθνικές εξελίξεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια: