Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Μεγάλη και α-Στοχη προβοκάτσια του ανθελληνικού καθεστώτος - ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΤΕΛΟΣ


Μετά την πολύ επιτυχημένη παρέμβαση το μεσημέρι του Σαββάτου,(κλικ εδώ , εδώ κι εδώ ) εμπόρων και πολιτών, κατά του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου, με κεντρικά συνθήματα, «Χρυσοχοΐδη και Κακλαμάνη, την πόλη μας πεθάνατε και βάλατε στεφάνι», «Δεν είναι ρατσισμός, ούτε ξενοφοβία, η απαίτησή μας για ισονομία», που βρήκε μεγάλη απήχηση στους μαγαζάτορες του ιστορικού Κέντρου , το καθεστώς οργάνωσε την ύπουλη απάντηση του.

Χθες το απόγευμα, μετά την «συγκέντρωση μνήμης» της Χρυσής Αυγής, οι γνωστοί «άγνωστοι», πέταξαν προκηρύξεις, με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής, κατά του παραεμπορίου, ώστε το καθεστώς ,τα φερέφωνα και οι παπαγάλοι του, να αρχίσουν να λένε, ότι η αυθόρμητη και δημοκρατική αντίδραση των εμπόρων και των πολιτών κατά της παρανομίας των Λάθρο και της Μαφίας, καθοδηγείται από τους «ρατσιστές και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής».

Παλιό το κόλπο και παλιές οι μέθοδοι.

Και ο κλέφτης ο Mandel-ης για εθνικιστές και φασίστες μίλαγε για να καλύψει τις μίζες που εισέπραττε και αυτός και οι άλλοι.

Η Δημοκρατία, θα νικήσει τους φασίστες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, την Χούντα των Τραπεζιτών, και τον όχλο των πρακτόρων και προβοκατόρων.

Η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες και η Αθήνα στους Αθηναίους.

Σπ.Χ

Σχόλιο:
Αλήθεια οι αυτιστικοί δεν συμμετέχουν σε καμία συγκέντρωση που δεν είναι ΥΠΟ των μαντριών τους. Άρα πρωταρχικό τους μέλημα είναι η αυτοπροβολή και η πώληση "πατριωτισμού". Αναλώνονται σε συγκεντρώσεις αυτισμού χωρίς ΔΡΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ τον ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ που έχει να κάνει με ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ.

Ας μας πούν εμάς που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΥΣ γιατί Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ όταν ΔΕΝ ανήκει στα μαντριά τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: