Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Οι Τοκογλύφοι σκότωσαν τους «ανθρωπιστάς» των ΜΚΟ

Στην πρώτη επίσημη ενημέρωση από τον στρατό του Ισραήλ, ανακοινώθηκε ότι οι νεκροί μέχρι στγμής ανέρχονται σε περισσότερους από 10.Οι τραυματίες ανέρχονται σε 60.Η επιχείρηση στο πλοίο "Μαρμαρά" ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

Οι συνεργάτες των Σόρος-Ροκφέλερ, που έκαψαν ζωντανούς, τους 4 ανθρώπους στην Αθήνα, επειδή είναι «αριστεροί» και ανθρωπιστές, «μάχονται» με παράλληλη χρηματοδότηση και για το Free Gaza Movement.

Το μακελειό, δεν έγινε για τον Παλαιστινιακό λαό και τη Δημοκρατία. Ήταν μία σύγκρουση Εθνικού Κράτους και Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. ΜΚΟ κατά Κράτους.
Η «διπλωματία» των «Πολιτών και των ΜΜΕ» κατά του κρατικού μηχανισμού.
Η ευθύνη για τον αποκλεισμό της ΓΑΖΑΣ, πέφτει στις "βουβές" Κυβερνήσεις. Η άρση του αποκλεισμού δεν είναι ζήτημα των «Καλών Ανθρώπων» και των ΜΚΟ.
Η ευθύνη για το λουτρό αίματος πέφτει στους επικοινωνιακούς μηχανισμούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Αυτή είναι η ουσία και αυτό είναι το δίδαγμα.

Η χορογραφία μόλις άρχισε.Σε "εξέγερση" μπροστά στις ισραηλινές πρεσβείες, καλεί 'Αραβες και μουσουλμάνους η Χαμάς.

Τρομοκρατική οργάνωση με ανθρωπιστικό πρόσωπο

Στο Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου συνελήφθησαν από την «Ευρωπαική Δύναμη» πέντε άτομα, μέλη του κινήματος των Βαχαμπιτών , ως ύποπτα για σχεδιασμό ένοπλων επιθέσεων και υποκίνηση εθνικού μίσους. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν 120 αστυνομικοί κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων. .
Οι συλληφθέντες είναι μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Sincerity», στην έδρα της οποίας και σε άλλες τοποθεσίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, στρατιωτικός εξοπλισμός και στρατιωτικές στολές.
Οι συλληφθέντες είναι Αλβανοί του Κοσόβου και Βόσνιοι μουσουλμάνοι, τους οποίους, η «Ευρωπαική Δύναμη» και η αστυνομία του Κόσσοβου, τους παρακολουθούσαν το τελευταίο τρίμηνο και τους συνέλαβαν , την Παρασκευή.

Σπ.Χ

ΥΓ. Το Ισραήλ δεν χτύπησε τα «ελληνικά» πλοία. Υπό κατάληψη βρίσκεται το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με ελληνική σημαία και το «Σφενδόνη» με 34 Έλληνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: