Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ : ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (video)


ΑΨΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!THERISTIS2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε μαγκες εβραιοι.

βεβαια τους χαφιεδες της νεας ταξης απο την ελλαδα δεν τους πειραξαν...αυτοι ειναι χρησιμοι για δολιοφθορες φιλολαθρομεταναστευσης εδω στην ελλαδιτσα που δεν εχει δικαιωμα να ζησει ελευθερη και ανηκουσα στους ελληνες στη νεα εποχη.

για αυτο και ο πολυεθνιστης παπαντρεου ηταν συγκαταβατικος με τους εβραιους.αν ενας ελληνας παρεμποδιζε μια καραβια λαθρομεταναστων εποικων θα τον εστελνε το καθεστως ανθελληνων στο κρεματοριο για εκφοβισμο του ελληνα ραγια...


το ισραηλ θελει να ζησει και δεν παιζει παιγνια με τσατσους που το υπονομευουν.και θα ζησει

αντιθετα στο ελλαδα οι τσατσοι πολιτικοι χαιδευουν τους αναρχικους πρακτορες με τις μολοτοφ ,τους ανθελληνες που αποσταθεροποιουν την ακεραιοτητα της χωρας.

τα αναρχικια της ελλαδας πηγαν στη γαζα νομιζοντας οτι εχουν να κανουν με τους προδοτες ταχα κρατικους αντιπαλους τους στην ελλαδα....

ποσο γελοιος φαινεσαι χρυσοχοιδη μπροστα στους εβραιους.

αυτοι θελουν να ζησουν.
οι ελληνες θελουν αραγε?

ποτε απαιτησε ο ελληνας απο τους πολιτικους να διαταξουν το πολεμικο ναυτικο να ανοιξει πυρ εναντιον του ασυμμετρου εχθρου των δουλεμπορων λαθρομεταναστων που μας οδηγουν σε εθνικο ολοκαυτωμα και υποδουλωση μας?

αυτος δεν ειναι ο ρολος του πολεμικου ναυτικου,να προστατευει τα συνορα και το ζωτικο συμφερον μας απο θανασιμους κινδυνους για εμας και την προκοπη μας?

ποσο ξεφτιλες μοιαζουν οι ανθελληνες πολιτικοι μπροστα στους περηφανους εβραιους που θελουν να μεινουν ελευθεροι απο την ισλαμικη λαιλαπα?

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΓΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Διαχρονικές Εφαρμογές


Απόκριση... περί αναξίων αρχόντων....
30 Απρ 2010
Χωρίς Σχόλια

Ερώτηση. Ο Απόστολος Παύλος λέει ότι οι εξουσίες του κόσμου έχουν ταχθεί από τον Θεό. Πρέπει λοιπόν να δεχθούμε ότι κάθε άρχοντας ή βασιλεύς ή επίσκοπος προχειρίζεται στο αξίωμα αυτό από τον Θεό.


Απόκριση: Ο Θεός λέει στον Νόμο: «Θα σας δώσω άρχοντας σύμφωνα με τις καρδιές σας» Είναι λοιπόν φανερό ότι οι μεν άρχοντες και οι βασιλείς που είναι άξιοι αυτής της τιμής προχειρίζονται στο αξίωμα αυτό από τον Θεό. Οι άλλοι πάλι που είναι ανάξιοι προχειρίζονται κατά παραχώρηση ή και βούληση του Θεού σε ανάξιο λαό εξ' αιτίας αυτής της αναξιότητας των. Και άκουσε σχετικά μερικές διηγήσεις.


Όταν είχε γίνει βασιλεύς ο Φωκάς ο τύραννος και άρχισε εκείνες τις αιματοχυσίες με τον Βονόσο τον δήμιο, υπήρχε κάποιος μοναχός στην Κωνσταντινούπολη, άγιος άνθρωπος, που έχοντας πολλή παρρησία προς τον Θεό, σαν να δικαζόταν με τον Θεό και έλεγε με απλότητα: «Κύριε, γιατί έκανες τέτοιον βασιλέα;».

Και τότε, αφού το έλεγε αυτό για αρκετές ημέρες, του ήλθε φωνή εκ Θεού που έλεγε. «Διότι δεν βρήκα άλλον χειρότερο».


Υπήρχε και κάποια άλλη πόλη στην περιοχή της Θηβαϊδος που ήταν γεμάτη παρανομία, της οποίας οι πολίτες διέπρατταν πολλά μιαρά και άτοπα πράγματα.

Σ' αυτήν λοιπόν κάποιος άνθρωπος του ιπποδρόμου διεφθαρμένος στο έπακρον απόκτησε ξαφνικά κάποια ψευδοκατάνυξη και πήγε και κουρεύτηκε μοναχός και ντύθηκε το μοναχικό σχήμα.

Αλλ' όμως καθόλου δεν σταμάτησε τις πονηρές πράξεις του.

Συνέβη λοιπόν να πεθάνει ο επίσκοπος της πόλης αυτής. Τότε παρουσιάσθηκε σε κάποιον άγιο άνθρωπο άγγελος Κυρίου και του λέει: «Πήγαινε και προετοίμασε την πόλη, για να χειροτονήσουν επίσκοπο τον πρώην άνθρωπο του ιπποδρόμου».

Πήγε λοιπόν αυτός και έκανε ότι του παρηγγέλθη. Αφού λοιπόν χειροτονήθηκε ο προαναφερθείς πρώην ή μάλλον έτι φαυλόβιος, άρχισε με τον νού του να φαντάζεται ότι κάτι είναι και να υψηλοφρονεί.

Τότε του παρουσιάσθηκε άγγελος Κυρίου και του λέει: «Γιατί υψηλοφρονείς, άθλιε; Σου λέω αλήθεια ότι δεν έγινες επίσκοπος, επειδή ήσουν άξιος για ιεροσύνη, αλλά γιατί αυτής της πόλεως τέτοιος επίσκοπος της άξιζε».


Γι' αυτό λοιπόν, αν ποτέ δεις κάποιον ανάξιο και πονηρό βασιλέα ή άρχοντα ή επίσκοπο, μην απορήσεις, μήτε να κατηγορήσεις την πρόνοια του Θεού.

Αλλά μάλλον μάθε άπ' αυτό και πίστευε ότι παραδιδόμεθα σε τέτοιους τυράννους εξ αιτίας των ανομιών μας, κι όμως πάλι δεν αφήνουμε τα κακά μας έργα.

π.Κ
http://1myblog.pblogs.gr/2010/20100401.html