Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ - STOP η εμπορική τάξη των Ελλήνων αντιστέκεται στα σχέδια των πρακτόρων μπολσεβίκων της παγκοσμιοποίησης και του ΠΑΜΕ .

Οι Έλληνες χαρακτηρίζονται από την αρχαιότητα έως τώρα, εκτός όλων των άλλων ιδιοτήτων τους, και από τις ιδιότητες του εμπόρου, του πολεμιστή και του θαλασσοπόρου. Εδώ και χρόνια η παγκοσμιοποίηση των aristerodeksiwn αφεντικών προσπαθεί να ακυρώσει αυτές τις ιδιότητες του Οδυσσέα και να μας μετατρέψει στα γκαρσόνια της Ευρώπης με την ωραιοποιημένη έκφραση «πάροχοι υπηρεσιών».

Πρωτοπόρο σε αυτή την προσπάθεια είναι το ΠΑΜΕ με τους καλοπληρωμένους από το δημόσιο με μισθούς πάνω των 3.000 ευρώ το μήνα διαδηλωτές του.

Τώρα οι υπάλληλοι του SOROS ΣΥΡΙΖΟΠΑΜΕυπαλληλίσκοι βρήκαν την ευκαιρία και κλείνουν τα εμπορικά λιμάνια για να οδηγήσουν την χώρα σε οικονομική κατάρρευση σκοτώνοντας τον τελευταίο της πνεύμονα που είναι το εμπόριο κι έτσι να ικανοποιήσουν την μπολσεβικική τους ιδεοληψία
.

Ο εμπορικός κόσμος της Ελλάδος που έχτισε την δημοκρατία των Αθηνών στήριξε το Βυζάντιο και έχτισε με τους θαλασσοπόρους και ναυμάχους του την Επανάσταση του ’21, αυτό δεν θα το επιτρέψει.

Όλοι οι Έλληνες έμποροι στηρίζουμε την πρωτοβουλία απελευθέρωσης των λιμανιών μας από τους υπάλληλους του SOROS και των αριστερών συμμοριών.

Από την ιστοσελίδα του ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ-STOP αντιγράφουμε:

Κάλεσμα για την Δευτέρα

Το «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» καλεί όλους τα μέλη του να συμμετάσχουν το πρωί της Δευτέρας στην κινητοποίηση των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς για να συγκεντρωθούμε στο Terminal των κρουαζιερόπλοιων στον ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10) και να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την άφιξη των κρουαζιεροπλοίων εις απάντηση των πολιτικών πρακτικών που μπλοκάρουν το λιμάνι του Πειραιώς.

Η προσυνάντηση των μελών της ομάδος θα γίνει στην συμβολή των οδών Αιόλου και Μητροπόλεως, στο Μοναστηράκι, στις 6:00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: