Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΔΥΣΣΕΑ Κ.

Σήμερα κατά τις 12 η ώρα το μεσημέρι στην πλατεία Καπνικαρέας ,στην καρδιά των παράνομων δραστηριοτήτων, οι οποίες καλύπτονται από τον «χαρούμενο» δήμαρχο Αθηνών και πνευματικό τέκνο του ακροδεξιού στελέχους της πολιτικής μακαρίτη Αβέρωφ, μιλάμε φυσικά για τον Λαθραμάνη, έλαβε χώρα συγκέντρωση του θεσμικού φορέα « ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ - STOP» με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του οποίου ο πρόεδρος παρέστη αυτοπροσώπως, εμπόρων και απλών πολιτών, ενάντια στο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ – ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, την ΜΑΦΙΑ και φυσικά τα σκάγια πήραν και τους πράκτορές τους Λαθραμάνη – Χουντοχοΐδη.

Ήταν μία ειρηνική συγκέντρωση των εμπόρων και ανθρώπων κάθε κοινωνικής τάξης που σέβονται τη νομιμότητα και πιστεύουν ότι ακόμα υπάρχει ελληνικό κράτος έστω και αν προσωρινά βρίσκεται υπό την κατοχή διεφθαρμένων και «χαρούμενων» πολιτικών.

Ο συντονιστής της κίνησης ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ- STOP Παναγιώτης Δούμας και ο νομικός σύμβουλος δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος , αφού έδωσαν συνέντευξη σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία βρέθηκαν στον χώρο της συγκέντρωσης, έκαναν την έναρξη του περιπάτου, ο οποίος περνώντας μέσα από το εμπορικό τρίγωνο κατέληξε μπροστά στο Δημαρχείο και στη συνέχεια στους δρόμους πίσω από το Δημαρχείο, που χειμάζονται από το λαθρεμπόριο, το εμπόριο λευκής σαρκός, το δουλεμπόριο και τα ναρκωτικά.

Στη διαδρομή αυτή ορδές αφρικανών δούλων και υπαλλήλων της μαφίας, υποστηριζόμενες διακριτικά από λευκούς τους οποίους έχουμε συναντήσει σε διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και συμμορίες της aristeras, συνέχιζαν να πουλάνε τα παράνομα εμπορεύματά τους. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ σύμφωνα και με καταγεγραμμένες δηλώσεις αστυνομικών oncamera , ότι ο «χαρούμενος» λαθροδημαρχούλης έδωσε εντολή να ΜΗΝ εφαρμόζεται ο νόμος ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, το ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ και τη ΜΑΦΙΑ.

Οι περίπου 150 έμποροι και πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στον περίπατο, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πιθανή συνεργασία δήμου, μαφίας και αριστερών συμμοριών όπως ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Θεωρείται δε βέβαιο ότι λίαν συντόμως θα απαιτηθεί από επίσημους φορείς ο έλεγχος των οικονομικών του ιδίου του «χαρούμενου» λαθροδημαρχούλη, των υπαλλήλων του και των πέριξ αυτών συμμοριτών.


Στον σημερινό περίπατο, εκτός από τον πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου, είχαν κληθεί να παραστούν τόσο ο λαθροδημαρχούλης όσο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Ο Λαθροδήμαρχος και ο ΣΥΡΙΖΑ διάλεξαν να είναι με την μαφία, το παρεμπόριο και τους δουλέμπορους. Θα πρέπει η ελληνική κοινωνία σύντομα να απελευθερωθεί από αυτά τα ΑΘΛΙΑ φαινόμενα ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.

Στον σημερινό περίπατο αντίθετα παρόντες ήταν ο βουλευτής Β Αθηνών Αθανάσιος Πλεύρης και ο έγκριτος δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας. Ο αγώνας για την εφαρμογή της τάξης και του νόμου στο κέντρο των Αθηνών αλλά και σε όλη την Ελλάδα θα συνεχιστεί με κάθε δυνατό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: