Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ MEGA CHANNEL ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ DA VINCI

Επείγουσα Ανακοίνωση

Στις 3 Ιουνίου 2010 - ημέρα Πέμπτη - και ώρα 9 το πρωί συζητείται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών - Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Αθήνα, κτίριο 4, αίθουσα 1 - η αγωγή κατά του MEGA Channel για την προβολή τον Δεκέμβρη του 2008 της βλάσφημης ταινίας Κώδικας Da Vinci.

Η αγωγή είχε αρχικά ορισθεί προς συζήτηση στις 17/12/2009 αλλά αναβλήθηκε τότε λόγω φόρτου του δικαστηρίου. Νέα δικάσιμος ορίσθηκε η 3/6/2010.

Πρόκειται για την τακτική αγωγή για την συγκεκριμένη υπόθεση – ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων. Ας είμαστε όλοι παρόντες να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις βαρύτατες βλασφημίες κατά του Ιησού Χριστού.

Υπάρχει περίπτωση μη συζήτησης της υπόθεσης λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων. Παρόλα αυτά όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει - η υπόθεση σε κάθε περίπτωση θα εκφωνηθεί.

Αντώνης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε παιδιά. Το έθνος μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα και κάποιοι νομίζουν οτι ζουν στον μεσαίωνα και κάνουν αγωγές σε κανάλια για μια ταινία? Δεν καταλαβαίνουν πόσο γραφικοί φαίνονται?
Για να μην αναφερθούμε και στο τί σχέση μπορεί να έχει ο Ιουδαιοχριστιανισμός με το έθνος των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΛΘΟΥΝ -ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ- ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

29 Μαΐου 2010 5:01 μ.μ

Να φανταστώ ότι εσένα δεν σε πειράζει να σου βρίζουν την μάνα και να λες κι ευχαριστώ;

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω μήνυμα ήταν για τον

29 Μαΐου 2010 4:31 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Προπάτορες μου είναι ο Δευκαλίων, ο Ηρακλής, ο Σωκράτης, ο Λεωνίδας, ο Πλάτωνας, η Υπατία, ο Ιουλιανός και άλλοι μεγάλοι Έλληνες, αν νοιώθεις ότι βρίζουν τη μάνα σου κάποιοι που εγείρουν αμφιβολίες για την εβραϊκή μυθολογία, τον Γιεχσουά και τον Γιαχβέ, είναι δικό σου θέμα και δεν είναι το παρών ιστολόγιο ο κατάλληλος χώρος να το συζητήσουμε.
Ελπίζω τουλάχιστον να δείχνετε τον ίδιο ζήλο και για τα εθνικά μας θέματα.
"...μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον έστιν η πατρίς και σεμνώτερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι..."

Ανώνυμος είπε...

Και δικοί μου προπάτορες είναι δεν τους έχεις σε αποκλειστικότητα.

Το τι ειναι εβραϊσμος και τι χριστιανισμός να μου επιτρέψεις να το ξέρω ίσως καλύτερα από εσένα. Εξ άλλου εγώ σέβομαι την άποψή σου ενώ εσύ προβοκάρεις τα πιστεύω μου.

Όσο για τον ζήλο στα εθνικά θέματα που αφήνεις "υπονοούμενα" το ίδιο μπλογκ δεν διαβάζουμε;

Δεν θα σε ακολουθήσω στο "διαίρει και βασίλευε". Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε το πιο πάνω να φαίνεται και αφήστε όσους ζουν στην ειδωλολατρική Ελλάδα ακόμα, προ 2000 ετών.

Η προσβολή των θείων είναι το βαρύτερο αμάρτημα και συνάμα και ποινικό αδίκημα άλλο αν τα καθάρματα καταφέρνουν να αθωώνονται.

Στον μεσαίωνα ζούν όσοι θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι που θα μπορεί το κάθε κτήνο να βλαφημά τα Ιερά και Όσια της Ορθοδοξίας και Αυτόν τον Ίδιο τον Θεό!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο προς τον ανόητο ανώνυμο του πρώτου σχολίου.

Η αιτία που αντιμετωπίζει το έθνος μας τόσα προβλήματα είναι ακριβώς αυτή την οποία σαν τυφλωμένος παραθεωρείς: η βλασφημία, οι ασέβειες και οι πολυπληθείς αμαρτίες.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ Ιουδαιοχριστιανισμού και Ιουδαϊσμού. Ίσως ναι, ίσως όχι. Προφανώς διαφωνούμε σε αυτό το θέμα, αλλά όπως πολύ ορθά λες, δεν είναι ώρα για διαιρέσεις. Όσο βάζουμε πάνω από ΟΛΑ την πατρίδα και το έθνος μας, είμαστε στην ίδια πλευρά και πολεμάμε μαζί.
Εξέφρασα απλώς την άποψη μου για τη χρησιμότητα και την αξία μιας τέτοιας κίνησης. Το οτι διαβάζουμε και ίσως να αρθογραφούμε κι όλας στο ίδιο ιστολόγιο ελπίζω πως καταδεικνύει πως έχουμε περισσότερα να ενώσουμε παρά να χωρίσουμε.

Χαιρετώ με εκτίμηση
Γ.Λ

Ανώνυμος είπε...

Μια τελευταία παράκληση μόνο. Αφήστε τους χαρακτηρισμούς στην άκρη. (για τα περί "ανοήτων" και "κτήνων" λέω, δεν προσδίδει αξία στα επιχειρήματα μας). Ειδικά όταν αναφερόμενοι στην αρχαία μας παράδοση μιλάτε για "ειδωλολατρία". Η κατασυκοφάντηση αυτή των Ελλήνων και η απόδοση της δυσχερούς μας θέση στις "αμαρτίες" και την "ασέβεια" συγκλίνει προς τη δεισιδαιμονία και δεν τιμάει κανέναν από όσους μιλάμε για ελληνικές αξίες και δηλώνουμε ευαίσθητοι για τις τύχες του έθνους μας.

Χαιρετώ ξανά φιλικά, προσπερνώντας τις ύβρεις..

Γ.Λ

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα χωρισμός άγιος παρα άνομη ενότητα χωρίς Χριστό.

Ελλάδα χωρίς ΧΡΙΣΤΟ δεν θα ζήσει, θα πεθάνει ελεεινά.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε Κ., δε είχα σκοπό να συνεχίσω τον "διάλογο" αυτό, ιδιαίτερα μετά τις ύβρεις, μιας και είναι σαφές πως από κάποιους ο διάλογος είναι υπεράνω των ικανοτήτων τους. Αλλα, επειδή βρισκόμαστε στο "hellenic revenge" και όχι στο "christian revenge" πρέπει να διευκρινήσω κάτι σχετικά με το επικίνδυνο και άκρως καταδαδικαστέο σκεπτικό που με έκπληξη διάβασα στην τελευταία σου πρόταση.
"Ελλάδα χωρίς ΧΡΙΣΤΟ δεν θα ζήσει, θα πεθάνει ελεεινά."!!!!!!!!!
Μα είναι δυνατόν? Ελλάδα υπήρχε πριν τον Χριστό (και μεγαλούργησε), θα υπάρχει και μετά. Όποιος τολμάει να βάζει πάνω από την Ελλάδα θρησκευτικά δόγματα ή πολιτικές ιδεολογίες είναι απλά μη "Έλλην".
Είναι από αυτούς τους φανατικούς δογματικούς ορθόδοξους που υπέσκαπταν τις προσπάθειες του Κωνστανίνου Παλαιολόγου παραμονές της άλωσης γιατί έθιξε τον δογματισμό τους, είναι από αυτούς που παρέδωσαν τους Πομάκους και άλλους μουσουλμάνους Έλληνες (λόγω πίστεως) στην αγκαλιά της Τουρκίας με κίνδυνο πλέον την αμφισβήτηση της Θράκης. Αλήθεια, σε μία πολεμική ρήξη με τους Σκοπιανούς, θα πυροβολείτε τους συνέλληνες που είναι αρχαιολάτρες ή άθεοι και θα μάχονται για την Ελλάδα ή τους Χριτιανούς Σκοπιανούς? Φοβάμαι πως αυτούς θεωρείτε (εν Χριστώ) αδελφούς και όχι τους Έλληνες που θα μάχονται στην πρώτη γραμμή και οι οποίοι μπορεί να έχουν διαφορετική θρησκευτική αντίληψη.
Πάνω από όλα, το έθνος και η πατρίδα μας.
Όσοι βάζουν κάτι άλλο πάνω από αυτά είναι ανθέλληνες και δεν έχουν θέση εδώ. Ας κάνουν κύρηγμα σε θρησκευτικές ιστΟσελίδες.

ΥΓ. Είναι ενδιαφέρων πως κάποιος Συνέλλην πιο πριν σημείωσε (και δικαίως ίσως) πως δεν θα ακολουθήσει στο "διαίρει και βασίλευε". Και όμως δηλώνεις ξεκάθαρα "Καλύτερα χωρισμός άγιος παρα άνομη ενότητα χωρίς Χριστό."!!!!!!
Τι προδοτική για το έθνος στάση.....
Τι κρίμα.....

Αντίο
Γ.Λ