Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

Έφτασε η ώρα να αποδώσουμε με τις σημαίες μας τις γαλανόλευκες και εκείνες τις αυτοκρατορικές του Βυζαντίου Μας, της χιλιόχρονης Ελληνικής Αυτοκρατορίας, τις οφειλόμενες Τιμές στον τελευταίο Βυζαντινό Αυτοκράτορα. Τον άξιο απόγονο του Λεωνίδα, τον Λεωνίδα του Μεσαιωνικού Ελληνισμού, τον Βασιλιά Μας Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Ιεροπρεπές άγημα Ελλήνων να κλίνει γόνυ και Σημαίες στην θυσία των τελευταίων μαχητών της Ελληνικής Αυτοκρατορίας που σαν άλλοτε, λίγοι μεταξύ πολλών και δυστυχώς όχι σε πνεύμα ενότητος, κάνανε τα λιονταρόψυχα κορμιά τους κάστρα και τις αλύγιστες ψυχές τους πολεμίστρες της Αιωνίου Ελλάδος Μας.

Και τώρα που πάλι Εφιάλτες και Βάρβαροι, περιούσιοι του Νεοταξισμού, μας ζητούν να δώσουμε την λευτεριά μας σε μια νέα αδυσώπητη τουρκοκρατία με φιλίες και συγκυριαρχίες, ας φέρουμε στα χείλη μας τα λόγια του Αυτοκράτορα Μας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου σαν προκλήθηκε να παραδώσει την Αιώνια Πρωτεύουσά Μας Κωνσταντινούπολη:

"Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ουτ΄ εμόν εστίν ουτ΄ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη.

Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών"!!!

Τώρα λοιπόν ας δώσουμε ιεροπρεπή και εθνικό όρκο αγώνα και ας τιμήσουμε τους Ήρωες καθώς ζυγώνει η ώρα να γίνουν πάλι δικά μας τα πατρογονικά εδάφη του Ελληνικού Έθνους. Να φανούμε άξιοι απόγονοι των προγονικών θυσιών και να μην φοβηθούμε τις προκλήσεις που έρχονται. ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Και τώρα ας δούμε τα πιο κάτω βίντεο:ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: