Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Μουδανιά Χαλκιδικής, Αδέσποτη γατούλα έφυγε ελεύθερη, χαοτική χωρίς δομή και ταμπέλες, στο δρόμο τα είδε όλα, νίκησε την προκατάληψη, την κακοποίηση ακόμα και το θάνατο

Η γατούλα στα Μουδανιά,  με το ψυχογενές  πρόβλημα "έφυγε"
έδωσε σκληρή μάχη με την προκατάληψη, την κακοποίηση και το θάνατο που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα ζωάκια στην περιοχή.
΄Εζησε στο δρόμο και τα είδε όλα... διωγμένη από παντού.
΄Αγγελοι κτηνίατροι την στείρωσαν, γιάτρεψαν τις πληγές στο δέρμα της, τα τραύματα από την κακοποίηση της αλλά επίσης αφαίρεσαν και έναν μεγάλο όγκο που δημιουργήθηκε στο στήθος της.
Η γατοπαρέα της την περίμενε πάντα,  Το δερματολογικό -μη μεταδιδόμενο-πρόβλημα της, παρέμεινε μυστήριο, μέχρι το τέλος ...
Δεν πίστευα ότι πεθαίνει, αφού τόσες φορές ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο και τον νίκησε.
Σύρθηκε χωρίς δυνάμεις και ανέβηκε στο κρεβάτι μου...ήθελε να πεθάνει δίπλα μου...της έφυγαν κάποια υγρά και θύμωσα...δεν κατάλαβα, την κατέβασα κάτω, προσπάθησα πιεστικά να της δώσω τροφή, αλλά μάταια. Μόνο την κούραζα...την ακούμπησα σε ένα υποσέντονο, την κράτησα αγκαλιά και τη φίλησα αμέτρητες φορές μέχρι να φύγει...καταλάβαινε τα πάντα, μας έδενε μια τηλεπαθητική επικοινωνία, ίσως έφυγα κι εγώ μαζί της ή μάλλον κάποιο μέρος του εαυτού μου.

Πριν από λίγα χρόνια μας επισκέφθηκαν μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης  του Michael Aufhauser (Aiderbiche) Βιντεοσκόπησαν την ιδιαίτερη και γενναία αυτή γατούλα και μετά ζήτησαν να τη μεταφέρουν στο καταφύγιο τους για θεραπεία, παρακολούθηση και υιοθεσία.  Είπα ψέμματα ότι χάθηκε...ήταν αδύνατο να μεταφερθεί σε άλλη χώρα, σε άλλο τόπο, μακριά μας. ΄Ηταν εξαιρετικά συναισθηματική και φοβική όπως μας είπε η γιατρός της.
έδωσε την τελευταία της μάχη χωρίς καμία βοήθεια...μου ήταν πλέον αδύνατο να καλύψω οικονομικά, τις κτηνιατρικές της ανάγκες. Αλλά ούτε και να ζητήσω βοήθεια, άλλωστε είχα δηλώσει ότι η γατούλα χάθηκε.
έτσι μοναχικά και παρεξηγημένα θα εγκαταλείψω και εγώ -όπως πολλοί ευαισθητοποιημένοι ΄Ανθρωποι-την προσπάθεια για επιβίωση.
Είναι θέμα Χρόνου, πάντως θα φύγουμε ελεύθεροι, χαοτικοί, χωρίς δομή και ταμπέλες, σχεδόν ανύπαρκτοι για εκείνους, που δεν μπορούν να δουν με τα μάτια της Ψυχής.
σχετικό το δημοσίευμα
22-10-12
Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής, γατούλα με ψυχογενές πρόβλημα επειδή ορφάνεψε
https://www.zoosos.gr/gatoula-me-psuhogenes-provlema-epeide-orphanepse/#axzz54zPfZuS7Δεν υπάρχουν σχόλια: