Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Aπίστευτο «γκράφιτι του Θεού» στα σύννεφα, στην Ιαπωνία


Παράξενο  ‘GOD'S GRAFFITI’ φαινόμενο εντοπίστηκε στον ουρανό πάνω από την Ιαπωνία.
παρατηρήθηκε στο Kyushu, το νοτιοδυτικό τμήμα των ηπειρωτικών νησιών της Ιαπωνίας, και πολλοί το αποκάλεσαν απίστευτο «γκράφιτι του Θεού» στα σύννεφα.
Πιστεύεται ότι προκλήθηκε από την εκτόξευση του πυραύλου Epsilon-3 Rocket από την ιαπωνική διαστημική αντιπροσωπεία,  στο διαστημικό κέντρο Uchinoura στο νότιο νομό Kagoshima
στις 18 Ιανουαρίου 2018.  Ο Epsilon-3 Rocket έβαλε στην τροχιά της Γης, ένα δορυφόρο γεωσκόπησης  (σε υψόμετρο περίπου 500 χιλιομέτρων) που αναπτύχθηκε από την ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών NEC.
Θεωρίες συνομωσίας υποστηρίζουν ότι η ονομασία Epsilon-3 δεν είναι τυχαία. Το Ελληνικό γράμμα Ε μαρτυρούσε την αφετηρία αστρικής αποστολής.    Αναφέρεται ότι η ονομασία του πυραύλου αποτελεί παραλλαγή του διπλού και αντίρροπου Ε που βρίσκεται στα ανάκτορα της Κνωσού, στο θρόνο του Μίνωα ( στα δεξιά και τα αριστερά του υπάρχει το ЭIЄ)
το ЭIЄ συναντάται και σε θεούς άλλων πολιτισμών,
 ο κεραυνός που κρατάει ο Δίας (σε αγγειογραφίες, αγαλματίδια κλπ) είναι επίσης ένα διπλό Έψιλον:
Το ευρέως διαδεδομένο αυτό σύμβολο, άλλοτε εμφανίζεται ως Э+Є, άλλοτε ως ЭIЄ, αλλά και ως ЭЄ.
Σύμφωνα με την Express.co.uk, η εκτόξευση του πυραύλου Epsilon-3 Rocket είχε προγραμματιστεί νωρίτερα , ωστόσο, καθυστέρησε αναγκαστικά, αφού ο καιρός έπληξε την ακτή του Ειρηνικού.
έγινε κατανοητό ότι, το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη λόγω της υγρασίας, που παραμένει στον αέρα.👽👾😮🙀
Το περίεργο περιστατικό συμβαίνει σχεδόν ένα μήνα μετά την αναστάτωση των ανθρώπων στην Καλιφόρνια, όταν εντοπίστηκε ένα "UFO" πάνω από το αμερικανικό κράτος.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε ένα γαλακτώδες λευκό αντικείμενο, να πετάει πάνω από το Los Angeles, το Δεκέμβριο.
Μερικοί πίστεψαν ότι το περίεργο αντικείμενο ήταν απόδειξη ότι οι αλλοδαποί ήταν έτοιμοι να κάνουν την πρώτη επαφή
κάποιος tweeted: “WTF was that – first contact?”
Ένας άλλος έγραψε: " βλέπουν όλοι αυτό το UFO στο LA μόλις τώρα;"
Αλλά γρήγορα έγινε  σαφές ότι, οι αλλοδαποί δεν επρόκειτο να προσγειωθούν στη Γη .
Το εκπληκτικό φαινόμενο ήταν στην πραγματικότητα μέρος της εκτόξευσης του επαναληπτικού πυραύλου SpaceX (που έφερε 10 Iridium δορυφόρους σε τροχιά, από την Καλιφόρνια)  στην παραλιακή Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Vandenberg, 
πρόγραμμα του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του SpaceX (Space Exploration Technologies ), Elon Musk.
Η SpaceX έχει πραγματοποιήσει τέσσερις εκτοξεύσεις για αντικατάσταση του συστήματος δορυφόρων IridiumΟι δορυφόροι φέρουν payloads για την παγκόσμια παρακολούθηση αεροσκαφών και μια υπηρεσία παρακολούθησης πλοίων.
Το Σεπτέμβριο, ο Musk  αποκάλυψε τα σχέδια του για να εγκαταστήσει ανθρώπους στον Άρη μέχρι το 2024 και να μειώσει τις ώρες ταξιδιού, οπουδήποτε στον κόσμο,σε περίπου 30 λεπτά.
πηγή 22-1-18https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/675932/japan-kyushu-spacex-aliens-mystery-phenomenon-asia-uchinoura-space-centre

 Δεν υπάρχουν σχόλια: