Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

Καλή Χρονιά, 2018 μηνύματα από το Hellenicrevenge, να δρέψουμε πλούσιους καρπούς και να σιτίσουμε κάθε πλάσμα του Θεού


Χρόνια Πολλά
ευτυχισμένο το 2018 
με υγεία, χαρά, τύχη, ευημερία, ειρήνη και δημιουργικότητα.


έφτασε ο χρόνος, που μας ζητάει να εναρμονίσουμε τις κινήσεις της ζωής μας,  με κάτι πολύ μεγαλύτερο...💓  με τους ρυθμούς του σύμπαντος.
Oι πλανήτες κινούνται και στέλνουν "μηνύματα" ζωής.
********************
Ο πλανήτης Κρόνος επέστρεψε στο σπίτι του, στον αστερισμό του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
**********************
το 2018 είναι χρόνος αισιοδοξίας και ευκαιριών.
Το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο, είναι τα χρώματα του 2018. Αν και αυτά τα χρώματα είναι αντίθετα μεταξύ τους, ο συνδυασμός τους συμβολίζει την αγνότητα, την αγιότητα, τον μυστήριο φωτισμό και την έκσταση.
*****************************
Αριθμολογικά το έτος 2018,
δίνει σύνολο 2 + 0 + 1 + 8 = 11,
το 11 είναι η καλύτερη οκτάβα του αριθμού 2, που αντιπροσωπεύει τον διπλό Ήλιο, την πηγή ζωής.  Οι ακτίνες του τροφοδοτούν σώμα και μυαλό. Γι 'αυτό είμαστε γεμάτοι με αισθήματα αισιοδοξίας, προθυμίας, ενθουσιασμού και απεριόριστης ενέργειας.
είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε και στον αριθμό 18 (το τελευταίο ψηφίο του 2018) 1 + 8 = 9, ο αριθμός 9 συμβολίζει την αγάπη, τις ευλογίες και την πνευματική αφύπνιση.
**********************************
Το 2018, το κινεζικό νέο έτος ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον Κινέζικο ζωδιακό κύκλο, είναι η Χρονιά του Σκύλου "Brown Earth Dog"  ( τα καλά του χαρακτηριστικά : Πιστός, κοινωνικός, θαρραλέος, επιμελής, σταθερός, ζωντανός, προσαρμόσιμος, έξυπνος) θα εξαπλωθεί το ηθικό και ιδεαλιστικό μήνυμα της αγάπης, συμβολίζει τη δικαιοσύνη, το άνοιγμα, την ανοχή και την καινοτομία. Δίνει μια ευκαιρία στην διεθνή επικοινωνία και θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστικό έτος για την εξωτερική πολιτική και την κοινωνική δικαιοσύνη της ΕΕ.
Ο πλανήτης Κρόνος πήρε το όνομά του, από τον ελληνικό θεό της γεωργίας Saturnus, το αστρονομικό του σύμβολο (♄) αντιπροσωπεύει το δρεπάνι του θεού.
το 1981, κατά τη διάρκεια αποστολής Voyager ανακαλύφθηκε ένα μυστηριώδες εξαγωνικό σύννεφο γύρω από τον βόρειο πόλο του Κρόνου (the mysterious hexagonal cloud pattern encircling Saturn’s north pole)
[το 2006, κατά τη διάρκεια της αποστολής Cassini, το εξάγωνο άλλαξε από ένα κυρίως μπλε χρώμα σε ένα χρυσό χρώμα. Ο νότιος πόλος του Κρόνου δεν έχει εξάγωνο, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του Hubble . Ωστόσο, έχει μια δίνη και υπάρχει επίσης μια αντίστοιχη δίνη μέσα στο βόρειο εξάγωνο]
****************************
κάθε σχήμα του κόσμου είναι η τέλεια έκφραση μιας μαθηματικής ή εννοιολογικής γνώσης.
Τα φαινόμενα είναι πιο ωραία και πιο αρμονικά, τόσο, όσο περισσότερο εκφράζουν τα ιδεατά τους πρότυπα.
Τo φυσικό πεδίο μας είναι ο χώρος των φαινομένων.Κάθε φαινόμενο είναι αποτέλεσμα μιας προηγούμενης αόρατης, για τις αισθήσεις μας, κίνησης, είναι η κατάληξη της Ιδέας, της Πρώτης Αιτίας και της θείας Σκέψης στο πεδίο των φαινομένων.
στο πεδίο της σκέψης, της ηθικής και της συμπεριφοράς μας, οι θεμελιώδεις προσωπικές ιδέες επηρεάζουν και "χρωματίζουν" την αντίληψή μας σε κάθε τομέα. Πρόκειται για σημαντικές ιδέες, σχετικές με το Θεό, τους κοινωνικούς νόμους, την καταγωγή του ανθρώπου, που τις έχουμε υιοθετήσει από γονείς και δασκάλους.
Ωστόσο οι προσωπικές αυτές ιδέες δεν συμφωνούν πάντα με τις ιδέες τις αδελφοσύνης, της θυσίας και της ανιδιοτέλειας.
ευχόμαστε, να αναπροσαρμόσουμε όλοι τις προσωπικές μας ιδέες, προς το Θείο Ιδεατό.
Κατά τον Πλάτωνα, το σύμβολο είναι μια λάμψη από τη Θεία Ιδέα και είναι η κοσμική γλώσσα μέσω της οποίας η Θεία Σκέψη μεταφέρεται στην αντικειμενική ζωή.
Το σύμβολο είναι ένα σχήμα που αντιπροσωπεύει μια ιδέα. Eίναι ένα σημείο από το οποίο συμπεραίνουμε ένα κρυμμένο μήνυμα. Μπορεί να είναι ένα γεωμετρικό σχήμα, μια συλλαβή, μια λέξη, ένα χρώμα, ένας ήχος, ένα έμβλημα. Μεταδίδει πάντοτε ένα μήνυμα που εκφράζει είτε μια κοσμική ιδέα, είτε μια ομαδική ή ατομική σκέψη.
Ο συμβολισμός είναι η παγκόσμια εσωτερική γλώσσα.
Το 2018 καλούμαστε να κάνουμε ορθή χρήση των αρχέτυπων συμβόλων, που είναι τόσα πολλά που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε ένα ικανό εξελικτικό άλμα (άλμα συνείδησης)
ας εργαστούμε με το ιερό δρεπάνι για τη συγκομιδή του καρπού, που θα θρέψει κάθε ζωντανό δημιούργημα του Θεού.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια: