Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Η μυστηριώδης ασθένεια Morgellons και η αινιγματική μυκητιασική ασθένεια των φιδιών που τα σκοτώνει, μπορεί να είναι δουλειά των Δρακονιανών

Μυστηριώδης μύκητας σκοτώνει τα φίδια, σε όλο τον κόσμο.
Η μυκητιασική ασθένεια, αφάνισε σαν πανδημία μεγάλους πληθυσμούς βατράχων, νυχτερίδων και σαλαμάνδρων.
Θύματα της είναι πλέον και τα φίδια.
Εδώ και δύο δεκαετίες, η παγκόσμια πανδημία φιδιών απειλεί ολόκληρα οικοσυστήματα.
Η ασθένεια ονομάζεται Φυματίωση των Φιδιών (SFD) και προκαλείται από έναν μύκητα που ονομάζεται Ophidiomyces ophidiodiicola ο οποίος προκαλεί επώδυνη ζημιά στο δέρμα των φιδιών που προσβάλλει.
Μερικά φίδια μπορεί να ξεπεράσουν την ασθένεια, ενώ άλλα δεν είναι τόσο τυχερά.
Σύμφωνα με έκθεση του περιοδικού Science Advances, ο μύκητας μπορεί να μολύνει σχεδόν οποιοδήποτε φίδι στον πλανήτη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα  να κινδυνεύουν οι κοινότητες των φιδιών σε όλο τον κόσμο.
"Αυτό είναι πραγματικά το χειρότερο σενάριο", δήλωσε ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης  Frank Burbrink . "Η μελέτη μας δείχνει ότι, οι ερευνητές δεν πρέπει να αναζητούν μόνο συγκεκριμένα είδη φιδιών που έχουν αυτή την ασθένεια, αλλά σε ολόκληρη την κοινότητα, θα μπορούσαν να μολυνθούν -ή έχουν  ήδη μολυνθεί- όλα τα φίδια."
"Η έκβαση της νόσου ποικίλλει μεταξύ των ειδών, αλλά ο ρυθμός θνησιμότητας είναι ιδιαίτερα υψηλός στους κροταλίες,(στους  rattlesnakes  συμπεριλαμβάνεται το απειλούμενο με εξαφάνιση είδος  Eastern Massasauga Rattlesnake --is on of 3 venomous snakes that lives in the western part of Pennsylvania in the United States.)"
Ο μύκητας έχει εντοπιστεί σε τουλάχιστον εννιά πολιτείες των ΗΠΑ και χτυπά κυρίως τους κροταλίες οι οποίοι ζουν σε μικρούς απομονωμένους πληθυσμούς με μικρή γενετική ποικιλομορφία.
οι κροταλίες βρισκόταν κάποτε σε αρκετά μέρη της χώρας. Οι προσπάθειες όμως των ανθρώπων να τους εξαφανίσουν σε συνδυασμό με την απώλεια των οικότοπών τους μείωσε τον αριθμό τους.
Ο μύκητας ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο για τα φίδια που αναπαράγονται με αργούς ρυθμούς όπως οι κροταλίες που μπορούν να ζήσουν μέχρι και 30 χρόνια.
Περίπου 30 είδη φιδιών βρέθηκαν μολυσμένα, σε τουλάχιστον δεκαπέντε κράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλά από τα 3.000 είδη φιδιών του κόσμου είναι εξίσου ευάλωτα, δήλωσε ο Jonathan Kolby , Αμερικανός βιολόγος και συντηρητής."Φαίνεται μάλλον, ότι αυτές,  η μια μετά την άλλη αναδυόμενες μυκητιασικές ασθένειες εμφανίζονται σε διαφορετικά είδη ζώων, αλλά εξαπλώνονται αινιγματικά", δήλωσε ο Kolby, ο οποίος είναι επίσης εξερευνητής της National Geographic. "Δεν ξέρουμε από πού προήλθαν ή γιατί εμφανίζονται ξαφνικά πιο επιθετικές".
***************************************************
Τα φίδια συμβάλλουν στη διατήρηση του πληθυσμού των τρωκτικών, αλλά εάν αποδεκατιστούν από τη μυκητιακή ασθένεια των φιδιών, ο αριθμός των ποντικών και των αρουραίων θα μπορούσε να διογκωθεί με συνέπειες και στην ανθρώπινη υγεία.
οι ειδικοί επιστήμονες το θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό  και το συνδέουν με την εξάπλωση της νόσου του Lyme. (και της συναφούς ασθένειας Morgellons, που η ύπαρξή της αμφισβητείται. Oι ασθενείς με Morgellons διαγνώστηκαν ως επί το πλείστον, ασθενείς με νόσο Lyme)
Η ακριβής αιτία εξάπλωσης της μυκητιασικής (δερματολογικής) ασθένειας των φιδιών (που βρέθηκε ότι επηρεάζει και τον εγκέφαλό τους) είναι άγνωστη, έτσι οι ερευνητές εξετάζουν μήπως ευθύνονται οι περιβαλλοντικές αλλαγές.
όπως δήλωσε ο Jeffrey Lorch, μικροβιολόγος στη United States Geological Survey "ίσως τα φίδια αναγκάζονται να ζήσουν ψυχρότερες περιόδους, με μεγαλύτερη υγρασία και πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο κάτω από το έδαφος, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να φτάσουν εκείνες τις υψηλές θερμοκρασίες του σώματος, που είναι απαραίτητες για να καταπολεμήσουν τις λοίμωξεις, που θα μπορούσαν να τα καταστήσουν πιο ευαίσθητα"
"Η καταστροφή οικοτόπων θα μπορούσε επίσης να εμποδίσει τα φίδια να αναζητήσουν τις ιδανικές συνθήκες για να αποτρέψουν τις μολύνσεις" είπε.
"Η ερευνητική κοινότητα για τους μύκητες φιδιών είναι μικρή και δεν υπάρχουν πολλά δεδομένα για τις τάσεις του πληθυσμού των φιδιών" πρόσθεσε ο Lorch.
Παρόλο που η μυκητιακή ασθένεια των φιδιών φαίνεται να αποτελεί θέμα  κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ασθένεια έχει εντοπιστεί και σε φίδια σε αιχμαλωσία στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Αυστραλία.
Στο Ιλινόις κάθε χρόνο η φλεγμονώδης μυκητίαση των φιδιών,  προσβάλλει περίπου το 15% του πληθυσμού των περίπου 300 κροταλιών massasauga, τόνισε ο κτηνίατρος της άγριας πανίδας και επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, Matt Allender, που μελετά τον μύκητα από το 2011.
Το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις δοκιμάζει επίσης θεραπείες για να καταπολεμήσει αυτή την ασθένεια του φιδιού, μια από τις οποίες περιλαμβάνει τη χρήση νεφελοποιητή για να χορηγήσει φάρμακα σε ένα μολυσμένο φίδι.
( μέθοδος χορήγησης φαρμάκων που μερικές φορές χρησιμοποιείται σε πτηνά, με αναπνευστικά προβλήματα).
http://vetmed.illinois.edu/snake-fungal-disease-research-illinois/
πηγή 12-6-17
https://news.nationalgeographic.com/2017/06/snake-fungal-disease-treatment-conservation/

Οι επιστήμονες δεν  είναι σίγουροι πως μολύνονται τα φίδια από αυτή τη μυστηριώδη ασθένεια [φυματίωση φιδιών, Snake Fungal Disease (SFD)],-που τα σκοτώνει σε όλο τον κόσμο-
Η ασθένεια SFD καθίσταται ακόμη πιο δύσκολο να σταματήσει, επειδή οι επιστήμονες ακόμα δεν γνωρίζουν πολλά γι 'αυτή.

Ο μύκητας που την προκαλεί, Ophidiomyces ophidiodiicola ,  μπορεί να εξαπλωθεί από φίδι σε φίδι ή τα φίδια θα μπορούσαν απλά να τον προσλάβουν από το περιβάλλον.
Οι επιστήμονες επίσης δεν γνωρίζουν πόσα είδη φιδιών μπορούν να μολυνθούν, αν και έχουν επιβεβαιώσει στελέχη του μύκητα σε τουλάχιστον 23 είδη στις ΗΠΑ και σε τρία είδη, στην Ευρώπη.
Εάν οι ερευνητές έχουν δίκιο και η SFD είναι ικανή να επηρεάσει οποιοδήποτε φίδι, τότε ολόκληρα οικοσυστήματα θα μπορούσαν να διατρέξουν κίνδυνο.
Εάν οι πληθυσμοί φιδιών αρχίσουν να υποφέρουν, τότε πολλά άλλα είδη που αλληλεπιδρούν μαζί τους, θα μπορούσαν επίσης να υποφέρουν.
πηγή 23-12-17
http://www.popularmechanics.com/science/animals/a14487686/a-mysterious-disease-is-killing-snakes-around-the-world/

Εντύπωση κάνει ότι οι ερευνητές συνδέουν έμμεσα αυτή την ασθένεια με την επίσης μεγαλύτερη εξάπλωση της νόσου Lyme στους ανθρώπους, αλλά και της συναφούς μυστηριώδους νόσου  Morgellons (γίνεται έρευνα σε σκύλους πειραματόζωα )
(Το Borrelia, ένα spirochetal βακτήριο, έχει ανακαλυφθεί σε όλους τους ασθενείς με Morgellons)
Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι επίσης αιματώδη εξανθήματα από τα οποία ξεφυτρώνουν κάποιες περίεργες ίνες,  που έχουν αναγνωριστεί ως κυτταρίνη την οποία δεν μπορεί να φτιάξει το ανθρώπινο σώμα. Τα θύματα της ασθένειας έχουν την εντύπωση ότι, κάτω από το δέρμα
τους έρπουν έντομα!
Η ανάλυση των ινών (που υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα) δείχνει άγνωστη κρυσταλλική σύσταση, ενώ αν τις φωτίσουν με υπεριώδεις ακτίνες, φωσφορίζουν.
Η ασθένεια είναι αμφισβητούμενη, θεωρείται ότι τα θύματα πάσχουν από φανταστική παρασίτωση.
[Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ, Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΟ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ ΛΟΙΜΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.]
Η ασυνήθιστη διαταραχή (μυστηριώδης δερματοπάθεια) επηρεάζει συνήθως λευκές μεσήλικες γυναίκες, δεν είναι μεταδοτική και δεν διαπιστώθηκε ότι προκαλείται από περιβαλλοντική ρύπανση.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες δοκιμές που να είναι 100% ακριβείς για τη διάγνωση ασθενειών.
Ενώ δεν υπάρχει ακριβής θεραπεία για τη νόσο Morgellons, τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή έχουν βρεθεί να επωφελούνται από φάρμακα που αντιμετωπίζουν ψύχωση (φιβία) ή τικ, όπως η ολανζαπίνη (Zyprexa, Zydis, Relprevv) ή το pimozide (Orap).
Σύμφωνα με τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών, (U.S. Centers for Disease Control),"Αυτή η κατάσταση δεν αναγνωρίζεται επί του παρόντος ως ξεχωριστή κλινική διαταραχή με καθιερωμένα διαγνωστικά κριτήρια που είναι γενικά αποδεκτά από την ιατρική κοινότητα και πολλοί δερματολόγοι θεωρούν την προϋπόθεση ότι είναι συνώνυμη με παραληρητική παρασιτοξία "delusional parasitosis (DP)".
πηγή 19-12-17
http://www.military-technologies.net/2017/12/19/morgellons-disease-market-expected-to-witness-a-sustainable-growth-over-2025-end/
 ***********************************************
 στους ιστοτόπους γίνεται λόγος για τεράστιες κυβερνητικές συνωμοσίες, άγνωστες ίνες που «δεν ταιριάζουν με άλλες ίνες στη βάση δεδομένων του FBI»,
 [aliens, chemtrails, Satanism, hexes, nanotechnology, transhumanism, unexplained “glitter” in the environment, “snow fibers,” “chem whips,” Arabic numbers embedded in scabs, the entire mainstream media “being on the payroll of foreign relations;” ]
**************************************
οι ασθενείς του Morgellons είναι υγιείς άνθρωποι που ξαφνικά μια μέρα ξυπνούν με αφόρητο κνησμό, τσούξιμο, καψίματα και αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα τους,
Μπλε, μαύρες, κόκκινες, λευκές και μωβ ίνες αναδύονται από το σώμα τους.
Σαν πρόσθετα νευρολογικά συμπτώματα αναφέρονται οι πονοκέφαλοι, η ομίχλη στον εγκέφαλο, η εξάντληση, η απώλεια συντονισμού και η σύγχυση.
Ζητούν βοήθεια από τους γιατρούς τους, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν τίποτα λάθος εκτός από τη βασική φλεγμονή του δέρματος.
Οι γιατροί παραπέμπουν τους ασθενείς σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που λένε στους ασθενείς ότι, η ασθένεια είναι "όλη στο κεφάλι τους".
Οι πάσχοντες ζητούν βοήθεια στο διαδίκτυο και σύντομα βρίσκουν ιστοσελίδες που μιλάνε για τις συνωμοσίες, chemtrails, et al.
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδίδεται η πίστη στους Morgellons και μιλούν για κυβερνητική συνομωσία.
Ωστόσο, είναι πιθανό κάποιοι πάσχοντες από Morgellons να μην είναι παραληρητικοί και να έχουν μια άγνωστη ασθένεια
Τι μπορεί να εξηγήσει ότι οι μυστηριώδεις ίνες που λένε είναι ενσωματωμένες μέσα στο υγιές, αδιάσπαστο δέρμα  κανονικών ανθρώπων;
Το CDC (Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών) λέει ότι η ασυνήθιστη ασθένεια που ονομάζεται Morgellons δεν υπάρχει,
το Ίδρυμα Ερευνών chemtrails (MRF) ισχυρίστηκε ότι έλαβε βεβαιωμένες αναφορές για Morgellons από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και 15 άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και των Κάτω Χωρών,
 και δηλώνει ότι έχει έρθει σε επαφή με περισσότερες από 12.000 οικογένειες.
Οι άνθρωποι με παραληρητικές παρασιτώσεις και άλλες ψυχολογικές διαταραχές, είναι πεπεισμένοι ότι έχουν "Morgellons" μετά από ανάγνωση λογαριασμών του Διαδικτύου άλλων, με παρόμοια συμπτώματα.
Αυτό είναι γνωστό ως μαζική ψυχογενής ασθένεια, όπου τα φυσικά συμπτώματα χωρίς μια οργανική αιτία εξαπλώνονται σε πολλούς ανθρώπους μέσα στην ίδια κοινότητα ή κοινωνική ομάδα.
οι συζητήσεις στο Διαδίκτυο σχετικά με Morgellons περιλαμβάνουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την αιτία, συμπεριλαμβάνεται ο βιολογικός πόλεμος , η νανοτεχνολογία, τα chemtrails και η εξωγήινη ζωή.
τα chemtrails είναι οι χημικές ουσίες που ψεκάζουν παντού σε όλη τη γη, τα τελευταία χρόνια. (για έλεγχο καιρού, ανθρώπινης συμπεριφοράς και υγείας)
πολλοί θεωρούν ότι γίνονται πειράματα για εξελικτική τροποποίηση του ανθρωπίνου σώματος, πιθανόν για στρατιωτικούς σκοπούς.στις "Morgellons" ίνες έδωσαν ονομασία όπως Μοργκελόφιδο ή Μοργκελονύχι και όλοι ανησυχούν για την εξέλιξη αυτής της ασθένειας (ή είδος βιολογικής και νανομηχανικής ζωής)
(νανομηχανές που δημιουργούν ζωή από ζωντανούς ιστούς?)
πιστεύουν ότι πρόκειται με ιό που προκαλεί μετάλλαξη ή μεταμόρφωση.
Τα κρούσματα είναι ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ.

η ασθένεια βρέθηκε όχι μόνο σε ανθρώπους αλλά και σε ζώα, ερπετά, φυτά ακόμα και δένδρα.
Κάποιοι αναφέρουν ότι πρόκειται για πειραματικά στάδια έρευνας από τους Δρακονιανούς για να μας έχουν υπό έλεγχο και κάνουν λόγο για ειδικά τροποποιημένες νανομηχανές που εξελίσσονται γενετικά μέσα στον ανθρώπινο ιστό.

 
Δεν υπάρχουν σχόλια: