Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Αστρολόγοι προειδοποιούν ότι η σημερινή μέρα, είναι η χειρότερη του χρόνου. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω, με ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο, στο χειμερινό ηλιοστάσιοΟι αστρολόγοι προειδοποιούν ότι,  η σημερινή μέρα, είναι η χειρότερη του χρόνου.
Mας συμβουλεύουν να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να κάνουμε δραστικές ενέργειες αφού αυτές, ενδέχεται να επιφέρουν αρνητικές συνέπειες, το 2018.
Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2017, που είναι η μικρότερη μέρα του έτους και έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο, συμβαίνει ένα σπάνιο κοσμικό γεγονός που έχει να συμβεί εδώ και πάνω από 350 χρόνια.για πρώτη φορά από το 1664, ο Ήλιος βρίσκεται πάνω από τον Τροπικό του Αιγόκερω, λίγες μόνο ώρες μετά την επιστροφή του Κρόνου, στο "σπίτι" του, δηλαδή στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου του 2020.
Η σύμπτωση του χειμερινού ηλιοστασίου (συμβολικός "θάνατος" και αναγέννηση του ήλιου) με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω (αλλά και με ανάδρομο τον Ερμή) είναι ένα αστρολογικό φαινόμενο που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες.
οι αστρολόγοι μας συμβουλεύουν επίσης να είμαστε δύσπιστοι στις 21 Δεκεμβρίου, γιατί οτιδήποτε κάνουμε αυτή την ημέρα, μπορεί να φαίνεται πιο δύσκολο από το συνηθισμένο.
Καλύτερα λοιπόν να μην ξεκινήσουμε κάτι νέο, γιατί αυτό μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 21 Μαρτίου 2020 ( στη συνέχεια ολοκληρώνει τη διαμετακόμισή του από την 1η Ιουλίου έως τις 17 Δεκεμβρίου 2020),
δημιουργεί μια σκληρή όψη, για να δημιουργηθούν κύκλοι επίτευξης και ωριμότητας.
 ΄Ισως νιώσουμε ότι όλα επιβραδύνονται, η ζωή θα φαίνεται ότι κινείται με ρυθμό σαλιγκαριού και οι εξελίξεις θα είναι δύσκολο να φανούν. Θα αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και πιέσεις. Αυτό θα αποτελέσει πρόκληση για να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με αυξημένη σοφία και να εστιάσουμε στη βελτίωση και την ενίσχυση των πραγμάτων που εξυπηρετούν έναν οικουμενικά χρήσιμο σκοπό.
Ο χρόνος διέλευσης του Κρόνου, θεωρείται χρόνος συντήρησης και διατήρησης σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, που επηρεάζεται από τον Κρόνο.
Γενικά δημιουργούμε αποθέματα και διατηρούμε την ενέργειά μας, κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.
Η διάβαση του Κρόνου μας αναγκάζει να εκφράσουμε την προσωπική μας εσωτερική δύναμη, να στηριχτούμε στον εαυτό μας, να ωριμάσουμε και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι.
Ωστόσο ίσως εμφανίσουμε κατάθλιψη σαν αποτέλεσμα αυτής της πίεσης.
Ο Κρόνος μας θυμίζει την ανάγκη για μεγαλύτερη αυτοπειθαχία, αναδιοργάνωση του χώρου της ζωής μας (σπίτι ή εργασιακό περιβάλλον) εστίαση της δράσης μας σε σημαντικές προσπάθειες, χωρίς να περιμένουμε αναγνώριση ή υποστήριξη από τους άλλους, αλλά εργαζόμενοι σιωπηλά.
Ο Κρόνος που είναι ο Κοσμικός οικοδόμος, μας "σπρώχνει" να οικοδομήσουμε τη ζωή μας με τρόπους που αργότερα θα μας ωφελήσουν. Η ζωή δεν είναι διασκέδαση, πρέπει να εργαστούμε σκληρά με μετριοπάθεια και προσοχή, αυτό μας διδάσκει ο Κρόνος.Αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για την οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης.Η μετριοπάθεια σε αυτό το σημείο της ζωής μας, είναι απαραίτητη για την πνευματική μας ανάπτυξη, αλλά επίσης και για το φυσικό μας σώμα. Εάν κατηγορούμε τους άλλους για το που βρισκόμαστε τώρα, αυτό θα μας οδηγήσει σε συναισθήματα μελαγχολίας και θυμού. Είναι καιρός να βγοούμε από τα προσωπικά μας όρια και να εκφράσουμε την εσωτερική μας δύναμη.
Ο τρόπος που θα χειριστούμε τη ζωή μας, θα δώσει τη διαφορά στην επόμενη φορά (7 χρόνια αργότερα) που ο Κρόνος θα κάνει μια σκληρή όψη στον ίδιο πλανήτη.
Ο Κρόνος απαιτεί απλότητα, ρεαλισμό και αλήθεια σε ότι κάνουμε. Μας δοκιμάζει, όχι για τη διασκέδαση αλλά για το δικό μας όφελος. Ο Κρόνος θα αποκαλύψει τις αδύναμες περιοχές που χρειάζονται ενίσχυση.Ο Κρόνος ενισχύει την επιθυμία να αποκτήσουμε έλεγχο και κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να ελέγξουν τους άλλους ανθρώπους στη ζωή τους, αλλά αυτό είναι ένα μονοπάτι που θα φέρει απογοήτευση. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε μόνο τον ίδιο μας τον εαυτό.
Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να εργαστούμε σκληρά για αυτό που θέλουμε, αν θέλουμε να διαρκέσει, να αναπτυχθεί και να ενισχυθεί.
Τα θέματα του Αιγόκερου περιλαμβάνουν τη γήρανση, την εμπειρία, τη φιλοδοξία, τον σκελετό, τα οστά, το δέρμα, τα κτίρια, την κυβέρνηση, τη μηχανική, τις παραδόσεις, τις δομές, τους κανόνες, την άμυνα, την πατρότητα, τα όρια, την προετοιμασία, τον προγραμματισμό.
Οι μεταρρυθμίσεις και οι προσπάθειες ενίσχυσης, οικοδόμησης ή ανασυγκρότησης των δομών αυτών των περιοχών είναι πιθανές.
Ο Αιγόκερως ευνοεί την ποιότητα έναντι της ποσότητας, την απλότητα έναντι του χάους.
Η φιλοδοξία είναι πιο απλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και είμαστε πρόθυμοι να καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να το κάνουμε αυτό. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω απαιτεί μια ιδιαίτερα σκληρή και μοναχική ενέργεια και ίσως χρειαστεί να προσέξουμε ότι δεν παραβλέπουμε κάποιες από τις ανάγκες μας για άνεση, οικογένεια και φροντίδα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.
Ο Κρόνος διδάσκει ότι η ελευθερία δεν είναι για να ξεφύγουμε από τις ευθύνες μας ούτε να σπάσουμε όλους τους κανόνες.
Μας δείχνει ότι ωριμάζουμε περισσότερο από τις αποτυχίες μας, παρά από τις επιτυχίες μας.
Αυτή η διέλευση -του Κρόνου από τον Αιγόκερω- αφορά την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα.
Με τον Κρόνο ισχύει "ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα".
Ο Κρόνος διέρχεται για να βοηθήσει να προσθέσουμε σκοπιμότητα και βάθος στη ζωή μας.
Για να επωφεληθούμε πραγματικά και να μάθουμε από αυτή την περίοδο, πρέπει να δεχτούμε ότι ορισμένες επιλογές μας μπορεί να είναι περιορισμένες προκειμένου να απολαύσουμε μια απλούστερη, καλύτερη ζωή.
*************************************************
Ο Neil Spencer, αστρολόγος και συγγραφέας, αποκάλυψε ότι, το φετινό χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι διαφορετικό από τα αντίστοιχα στο παρελθόν, εξαιτίας αυτού του σπάνιου αστρολογικού φαινομένου.
************************************
 Ο ιστότοπος της Αστρολογίας Lunar Living , συμβούλεψε: «Μπορεί σήμερα, να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε, αλλά μην αφήσετε αυτό το συναίσθημα να σας εμποδίσει από την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας».
Το μάθημα που χρειάζεται να πάρουμε είναι ότι οι λύσεις που δίνουμε στα προβλήματά μας, πρέπει να είναι προς το συμφέρον όλων και όχι μόνον του εαυτού μας.
Εργαζόμενοι σκληρά, με όραμα για το οικουμενικό συμφέρον, θα ωφεληθούμε.
*****************************************
το blog του Feng Shui από τον Jayashree Bose αποκάλυψε τις αστρολογικές προβλέψεις του, για το φετινό Ηλιοστάσιο, λέγοντας ότι η 21η Δεκεμβρίου θα είναι ενοχλητική και κάθε σημαντική δραστηριότητα πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος.Η ιστοσελίδα αναφέρει ακόμη ότι κάθε εργασία που κάνουμε σήμερα θα καθυστερήσει και ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλά διαφορετικά εμπόδια που θα μας επηρεάσουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.
Η Bose προειδοποιεί για τις ενέργειες που κάνουμε στις 18, 21 και 30 Δεκεμβρίου, λέγοντας: «Οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται σε αυτές τις ημερομηνίες είναι αναπόφευκτο να υποστούν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η δράση μας θα μπορούσε να αναβληθεί για ένα μήνα ή ακόμα και ένα χρόνο.
«Αποφύγετε να κάνετε συναντήσεις, όποιες αποφάσεις παίρνετε δεν θα είναι τελικές, αλλάζουν. Αποφύγετε να ταξιδεύετε σε αυτές τις ημερομηνίες, εκτός αν σας αρέσει να ξοδεύετε το χρόνο σας περιμένοντας σε αεροδρόμια, σιδηροδρόμους ή σταθμούς λεωφορείων ». 
πηγές 18-12-17
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5191403/The-Winter-Solstice-2017-worst-day-year.html


https://www.usatoday.com/story/tech/nation-now/2017/12/20/winter-solstice-worst-day-2017-astrologers/970249001/Δεν υπάρχουν σχόλια: