Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ από την HeLLeNiCReVeNgE

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ

ο Χριστός, Υιός και Λόγος του Θεού γεννήθηκε και άρχισε να ζει όχι μόνο με θεϊκό αλλά και με ανθρώπινο τρόπο ύπαρξης.
γιορτάζουμε τη γέννησή Του,
τη γέννηση του ενσαρκωμένου Λόγου,
στην ταπεινή φάτνη,
στο στάβλο της Βηθλεέμ, μέσα στα χιόνια, με μοναδική γήινη συντροφιά, τους τετράποδους αγγέλους του ζωικού βασίλειου που τον ζέσταναν με την ανάσα τους γεμάτοι αφοσίωση και αγάπη.

Το λαμπρό αστέρι των Χριστουγέννων να μας δείχνει το Δρόμο, η ψυχή μας να γίνει Φάτνη, για να γεννηθεί μέσα της ο Χριστός.
Η ηθική μας πυξίδα να μας δείχνει την πορεία για την προσωπική μας ανάπτυξη και αυτοβελτίωση σε ευθυγράμμιση και αρμονία με τον Συμπαντικό Νόμο.
Η γέννηση του πραγματικού Φωτός, να φέρει τη δική μας γέννηση στη θειότητα.
Ο ανώτερος Εαυτός μας να γεννηθεί με πνευματική, ηθική και κοινωνική ομοιότητα.
να μένουμε συντονισμένοι με τη Συμπαντική Δόνηση και να αντλούμε Ενέργεια και δυνάμεις για την υλοποίηση του Θεϊκού Σχεδίου.
Σε αρμονία με το φυσικό Νόμο, με αίσθημα ενότητας με όλα τα πλάσματα που συγκατοικούν μαζί μας στον πλανήτη γη,  ευχόμαστε να νιώσουμε την χαρά και την ενέργεια της Αγάπης να ζεσταίνει την Ψυχή μας.

*****************************************
Μια ακόμα, εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους μας, βρίσκεται στο τέλος της, γύρω μας όλα μοιάζουν αρνητικά, αλλά όσοι  είμαστε επαναστάτες, ανυπάκουοι και αντισυμβατικοί δεν θα συμμορφωθούμε με τους κανόνες της παρακμής. Θα ζητήσουμε το αδύνατο, θα πιστέψουμε στην παντοδυναμία της ανθρώπινης ψυχής,  για να γεννηθεί το Θαύμα. Θα συνεχίσουμε με πίστη και πείσμα να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό, να εκπληρώνουμε το σκοπό της Ζωής μας, να υλοποιούμε το θεϊκό Σχέδιο.
όσοι καταφέρουμε να ξαναγεννηθούμε σε ένα νέο συνειδησιακό σύμπαν, θα αγωνιστούμε μέχρι θανάτου -αφού γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν πεθαίνει- για ένα  καλύτερο αύριο, με ελευθερία,κοινωνική δικαιοσύνη, ειρήνη και αγάπη.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ας γίνουμε προσκυνητές στην ταπεινή φάτνη των Χριστουγέννων!
Δεν υπάρχουν σχόλια: