Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Το έγκλημα της απαγωγής εμβρύου, που ξεριζώνεται βίαια από τη μήτρα, εμφανίζεται συχνότερα, σοκάρει και δημιουργεί ερωτηματικά στους ειδικούςτο έγκλημα της απαγωγής εμβρύου (womb raiding) προβληματίζει την κοινωνία,
στο μακάβριο έγκλημα απαγωγής εμβρύου (Fetal abduction) το έμβρυο ξεριζώνεται από τη μήτρα της μητέρας του, αφού ο εγκληματίας της ανοίξει την κοιλιά.
σχετικό το βίντεο
Ripping Babies from Their Mothers Wombs!? - YouTube 20-11-17
https://www.youtube.com/watch?v=9L1LNVRLPsg
***********************************
στη Νέα Υόρκη, στη δίκη της 22χρονης Ashleigh Wade, που το 2015 ξερίζωσε τη μήτρα της ετοιμόγεννης φίλης της Angelikque Sutton για να κλέψει το κοριτσάκι της, η δικαστίνα (Juror number seven, a middle aged woman) λιποθύμησε όταν είδε τις φωτογραφίες του εγκλήματος.
πηγή 29-9-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4933640/Juror-Bronx-womb-raider-trial-faints-grisly-photos.html
***το βασικό ερώτημα είναι γιατί δεν υιοθετούν ένα παιδί, αντί να διαπράξουν αυτό το φρικτό έγκλημα για να το αποκτήσουν.
*******************************
O Αυστραλός Andrew Murray παντρεύτηκε το 2012, την 32χρονη Αμερικανίδα Brooke Lynn Crews που γνώρισε στο διαδίκτυο, αλλά χώρισαν μετά από 6 μήνες. Σοκαρίστηκε μέχρι το μεδούλι, όταν ανακάλυψε ότι αργότερα, μετά το χωρισμό τους, αυτή η γυναίκα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της εγκύου στον 8ο μήνα, γειτόνισσας της και την απαγωγή του εμβρύου της μέσα από τη μήτρα.
στις 19-8-17, η Brooke Lynn Crews   δολοφόνησε την 22χρονη έγκυο Savanna Greywind στη North Dakota και έκλεψε το κοριτσάκι που κυοφορούσε και ονόμασαν Haisley.
ο Andrew Murray, αποκάλυψε ότι η Crews είχε εμμονή με το αληθινό έγκλημα, μελετούσε ψυχολογία και νοσηλευτική, διάβαζε συνέχεια βιβλία για κατά συρροή δολοφόνους και εγκλήματα και μπορούσε να σου πει τα πάντα για αυτά.
πηγή  10-12-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5163815/Aussie-ex-husband-accused-murderer-breaks-silence.html
 και 9-9-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4868526/Pictured-Baby-survived-possible-womb-raiding.html
  ************************************************
Η  38χρονη Aline Roberta Fagundes, κάλεσε την εγκυμονούσα -στον 8ο μήνα- φοιτήτρια Gabrielle Barcelos Silva στο σπίτι της για να της δώσει βρεφικά είδη ρουχισμού. της έδωσε υπνωτικά χάπια, της άνοιξε την κοιλιά και πήρε το έμβρυο από τη μήτρα της. είπε ότι διέπραξε το έγκλημα για να κρατήσει το σύντροφό της που απειλούσε ότι θα φύγει.
το μωρό που αφαιρέθηκε βίαια από τη μήτρα, υποβλήθηκε σε ειδική φροντίδα...
πηγή 7-12-17
 http://www.mirror.co.uk/news/world-news/womb-raider-cut-baby-teen-11653247
********************************************************
τον Μάρτιο του 2015 η 35χρονη Dynel Catrece Lane, κάλεσε την 27χρονη εγκυμονούσα Michelle Wilkins, για δωρεάν ρούχα μητρότητας.
την μαχαίρωσε και αφαίρεσε το αγέννητο κορίτσι Aurora
στο δικαστήριο συζητήθηκε το εάν ένα έμβρυο είναι άτομο και αν η λήξη μιας εγκυμοσύνης μπορεί να θεωρηθεί δολοφονία.
Οι εισαγγελείς υπέβαλαν κατηγορία για παράνομη διακοπή της εγκυμοσύνης εναντίον της Lane μετά την απόφαση του Boulder County Coroner δικαστηρίου, ότι το αγέννητο παιδί ήταν έμβρυο παρά μωρό, επειδή δεν είχε πάρει μια αναπνοή, έξω από τη μήτρα.
πηγή 24-2-16
http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/womb-raider-convicted-over-stabbing-stranger-and-cutting-her-baby-from-her-womb/news-story/7e01d174b880a5958beedb5fa9d1173a

 ****************************
 ‘Miracle Baby’ thrives after being cut out of slain mom
23-9-2017
https://nypost.com/2017/09/23/miracle-baby-thrives-after-being-cut-out-of-slain-mom/

οι σχετικές αναφορές απαγωγής εμβρύου
https://en.wikipedia.org/wiki/Fetal_abduction

Δεν υπάρχουν σχόλια: