Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Το Δαχτυλίδι του Αρραβώνα που "χάλασε", χαρίζεται σε άλλο ζευγάρι και δεν πουλιέται


Αυστραλός που ηλικιακά βρίσκεται στη δεκαετία των 20, προσφέρει ένα δαχτυλίδι επιστρωμένο με διαμάντια σε ένα άξιο ζευγάρι που θα αποδείξει ότι το αξίζει.
Πρόκειται για ένα παλιό δαχτυλίδι αρραβώνα, που του επέστρεψε η πρώην αρραβωνιαστικιά του.
Ο Αυστραλός είναι χρήστης του κοινωνικού δικτύου ενημέρωσης Reddit,  ζει στο Σίντνεϊ, και εμφανίζεται μόνο με το screen name "what_choice". Δημοσίευσε στο Reddit ότι προσφέρει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων του,σε ένα καλό σπίτι, για να κάνει ένα άλλο άξιο ζευγάρι, ευτυχισμένο.
όπως αναφέρει ο ίδιος, με την αρραβωνιαστικιά του χώρισαν, γιατί οι δυο τους άλλαξαν τόπο διαμονής,έτσι,  οι δρόμοι τους χώρισαν και δεν ήταν πια ευτυχισμένοι.
όπως γράφει "είμαι σοβαρός! δεν πρόκειται για ένα ψεύτικο μήνυμα, είναι ένα ωραίο δαχτυλίδι και εύχομαι να φέρει την ευτυχία και τη χαρά"
Ο Sydneysider "what_choice" ζήτησε από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την προσφορά του, να μοιραστούν τις αληθινές ιστορίες τους με ειλικρίνεια και στη συνέχεια η Redditor θα αποφασίσει ποιος θα παραλάβει το δαχτυλίδι.
Μετά τη δημοσίευση της προσφοράς,  ακολούθησε πλήθος αιτήσεων από ανθρώπους που έγραψαν γιατί θέλουν το δαχτυλίδι, ότι πρόκειται να παντρευτούν και βέβαια αποδεικνύουν ότι είναι ζευγάρι, με τον ή την σύντροφό τους.
Οι ερωτικές ιστορίες που αναφέρονται είναι ανεκτίμητης αξίας και  η όλη διαδικασία αναδεικνύεται σαν κοινωνικό πείραμα.
Ο νεαρός άνδρας που προσφέρει το δαχτυλίδι αποκάλυψε στην Daily Mail Australia, ότι δεν ήθελε να πουλήσει το δαχτυλίδι -με μειωμένη τιμή- σε κάποιο κατάστημα "pawn shop" με προσφορές, ούτε σε κοσμηματοπωλείο. Εάν το πουλούσε, θα ένιωθε ότι προσβάλλει τη σχέση του που έληξε -αν και κλισέ- επειδή βρέθηκαν σε διαφορετικά μέρη, κινούνταν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, άλλαξαν συμπεριφορά και τελικά δεν ήταν ευχαριστημένοι...
πηγή 4-1-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3383267/Sydney-man-giving-away-ex-fiancee-s-diamond-engagement-ring-Reddit.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: