Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

η αλλόκοτη θέαση UFO, οφείλεται στην εκτόξευση πυραύλου Trident, από το βαλλιστικό υποβρύχιο πυρηνικών πυραύλων USS Kentucky, στις ΗΠΑ


Λος ΄Αντζελες, το Πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ έκανε αιφνιδιαστικά –χωρίς προηγουμένως να κάνει ανακοίνωση- εκτόξευση πυραύλου Trident το Σάββατο 7 -11-15 στις 6 μ.μ.
από την εκτόξευση του Trident, εμφανίστηκε ένα μυστηριώδες φως στο νυχτερινό ουρανό πάνω από το Λος ΄Αντζελες, το βράδυ του Σαββάτου, που πυροδότησε εκατοντάδες σχόλια για εμφάνιση UFO,
από τις αδελφές Kardashian (Kloe και Kendall) μέχρι τον Josh Groban, όλοι έκαναν συζητήσεις και αναφορές στο διαδίκτυο για εμφάνιση UFO, ενώ ανέβασαν και βίντεο στο YouTube.
Mετά το ξέσπασμα των tweets, το ναυτικό των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι, το USS Kentucky, ένα βαλλιστικό (Ohio-class) υποβρύχιο πυρηνικών πυραύλων (ένα από τα φονικότερα του στόλου των ΗΠΑ που είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί και λειτουργεί σε τεράστια βάθη) διεξήγαγε μια προγραμματισμένη δοκιμή αξιολόγησης (για να διασφαλιστεί η συνέχιση της αξιοπιστίας) του συστήματος.
H «δοκιμή» έγινε στην περιοχή Navy's Pacific Test Range, στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καλιφόρνιας. Το Πολεμικό Ναυτικό ανέφερε σε δήλωσή του, ότι ο πύραυλος Trident II (D5) δεν ήταν οπλισμένος.
Από την εκτόξευση του Trident δημιουργήθηκε το αλλόκοτο φαντασμαγορικό ουράνιο θέαμα, με το γαλαζοπράσινο φως να δυναμώνει στο νυχτερινό ουρανό, να παραμένει για περισσότερο από ένα λεπτό και να εμφανίζεται μέχρι τη Γούτα, τη Νεβάδα αλλά και την Αριζόνα (στην περιοχή Phoenix)


η ανακοίνωση του πολεμικού ναυτικού
This has been confirmed as a test of a Trident SLBM from a US NAVY submarine off Point Magu, near Vandenberg AFB.
«Ryan Perry, of the Navy's Third Fleet, said the Trident II (D5) was launched as scheduled by an Ohio-class ballistic missile submarine in the Pacific Test Range » reported the Union-Tribune.

είναι χαρακτηριστικό του πολεμικού ναυτικού, να μην ανακοινώνει εκ των προτέρων τις δοκιμές με εκτόξευση πυραύλων Trident, αλλά σίγουρα δεν είναι σύνηθες να γίνονται ορατές από εκατομμύρια ανθρώπους σε μία από τις πιο πολυπληθείς περιοχές της χώρας.

Παρά τη διαβεβαίωση του πολεμικού ναυτικού για τη δοκιμή, υπάρχει ακόμα καταιγισμός αναφορών από τους κατοίκους, στις τοπικές αρχές και την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία, και οι περισσότεροι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι πρόκειται για επίσκεψη εξωγήινων.
πηγή 8-11-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3308907/Mysterious-light-LA-set-Twitter-fire-people-like-Khloe-Kardashian-convinced-UFO-confirmed-Navy-missile-test.html

πηγή 7-11-15
http://www.geekwire.com/2015/trident-missile-launch-sparks-ufo-freak-out-in-los-angeles-and-on-twitter/

https://twitter.com/DepressedDarth/status/663201749264658432/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν υπάρχουν σχόλια: