Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Σιαμαίο δίδυμο μοιράζεται μια καρδιά και ένα συκώτι και αναζητείται δότης καρδιάς για το διαχωρισμό του, στις ΗΠΑΗΠΑ, Σιαμαία δίδυμα (Conjoined twins) αγοράκια γεννήθηκαν στη Γεωργία και μοιράζονται μια καρδιά και ένα συκώτι,
Η 26χρονη  μητέρα τους είναι σε καλή κατάσταση υγείας ενώ τα μωρά που ονομάζονται  
Chance και Chandler, βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Παίδων της Γεωργίας στην Αουγκούστα, (Georgia Regents Medical Centre )

Οι γιατροί λένε ότι εάν τα μωρά διαχωριστούν, πρέπει να βρεθεί μόσχευμα καρδιάς. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί δότης για ένα τόσο μικρό μωρό.

Με την  εικόνα από ένα  συγκινητικό υπερηχογράφημα των αγέννητων ακόμα διδύμων, ανοίχτηκε ο λογαριασμός GoFundMe, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθεί η ιατρική φροντίδα τους.

Η μητέρα τους λέει ότι ο Θεός έχει ένα Σχέδιο για όλους, έτσι υπάρχει το Σχέδιο του Θεού για τη σωτηρία των μικρών αυτών πλασμάτων, που φαίνεται σαν να είναι αγκαλιασμένα.
πηγή 10-11-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3311959/Conjoined-twins-share-heart-liver-critical-condition-hours-birth-Georgia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: