Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Δίγαμος Αμερικανός λοχίας απέσπασε με απάτη χρήματα, από γυναίκα που παντρεύτηκε παράνομα, στη νότια Κορέα

Νόμιζε ότι συνάντησε τον άντρα των ονείρων της.
Η 43χρονη δασκάλα Rachel Lee, από το Uijeongbu, κοντά στη Seoul, παντρεύτηκε τον 40χρονο Αμερικανό λοχία Scott Fuller (US Army sergeant) το 2013, μετά από γνωριμία τεσσάρων μηνών .
Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε με παραδοσιακές φορεσιές γάμου (τουνίκ) σε αίθουσα πνιγμένη στα λουλούδια.
ήταν ο δεύτερος γάμος για τη Rachel Lee, και ο πρώτος –από όσο γνώριζε- γάμος για τον Αμερικανό λοχία.
Ο γάμος τους κατέρρευσε μέσα σε λίγους μήνες, όταν η Lee έμαθε ότι ο σύζυγός της, ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά και επέστρεψε στο σπίτι του, στη Νέα Υόρκη.
Ο δίγαμος Αμερικανός λοχίας Scott Fuller ζει πλέον με την αρχική σύζυγό του Marianne, την εξάχρονη κόρη τους, και τον τετράχρονο γιο τους.
άφησε την εξαπατημένη δεύτερη σύζυγό του, Rachel Lee με ένα χρέος $ 50.000 από πιστωτικές κάρτες και μια ραγισμένη καρδιά.

Η Rachel Lee ανακάλυψε ότι ο ευπαρουσίαστος λοχίας ήταν δίγαμος, όταν είδε ένα email που έστειλε στην αρχική του σύζυγο, για την επέτειο του γάμου τους.
Ο Fuller καταδικάστηκε σε δικαστήριο της Κορέας, σε οκτάμηνη φυλάκιση για απάτη, πλαστογραφία εγγράφων ( προγαμιαία πιστοποίηση της Πρεσβείας των ΗΠΑ και την απόφαση του διαζυγίου του στη Νέα Υόρκη) και βέβαια για διγαμία.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι του Στρατού –χωρίς να ασκήσουν δίωξη για τα πλαστογραφημένα έγγραφα και την απάτη- επανατοποθέτησαν ήσυχα τον Fuller στο Fort Drum στα βόρεια της πολιτείας Jefferson County.

Ο δικηγόρος Howard Myerowitz, που προσέλαβε η Rachel Lee (Lee retained α lawyer through a Fort Lee, NJ, firm specializing in Korean issues) αναζητά μάταια τον λοχία Scott Fuller –δεν ανταποκρίνεται σε καμία πρόσκληση για επικοινωνία- για να επιστρέψει τα λεφτά που απέσπασε με δόλο, από την Rachel Lee.
Μάλιστα η Marianne, σύζυγός του Scott Fuller, που τώρα ζει μαζί του στην Rockland County, δήλωσε σε έναν δημοσιογράφο της Post, ότι ο σύζυγός της δεν παντρεύτηκε ποτέ επίσημα την Rachel Lee.
Ο δικηγόρος Myerowitz δήλωσε «είναι μια τρομακτική ιστορία… η Lee είναι συντετριμμένη, θέλει να αυτοκτονήσει… αυτές οι ιστορίες συμβαίνουν με τα στρατεύματά μας, σε όλο τον κόσμο»
πηγή 6-11-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3307059/American-soldier-married-Korean-woman-sham-marriage-left-riddled-debt-returning-NY-wife-d-never-divorced.html

http://nypost.com/2015/11/06/gi-schmo-marries-korean-girl-leaves-her-debt-ridden-to-return-to-wife-in-america-suit/

Δεν υπάρχουν σχόλια: