Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Αστυνομικός έκανε μήνυση στην πρώην σύντροφό του, γιατί του πέταξε ένα άδειο κουτί από σοκολάτες, πάνω στην κοιλιά τουΑγγλία, Gloucestershire, 51χρονος αστυνομικός έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό (σωματική βλάβη) στην πρώην 45χρονη σύντροφό του, γιατί του πέταξε ένα άδειο κουτί από σοκολάτες.
Η 45χρονη Vanessa Farmer  πέταξε ένα κουτί  Nestlé Dairy Box στον πρώην 51χρονο σύντροφό της David Clare-Gray όταν διαπίστωσε ότι, εκείνος είχε φάει όλες  τις σοκολάτες και άφησε μέσα, μόνο μια πραλίνα σε σχήμα καρδιάς και ένα  φοντάν
crunch με φουντούκι.
(το κουτί περιείχε 20 τεμάχια)
Η Farmer συνελήφθη στο σπίτι της στο Newent, και την κράτησαν σχεδόν 24 ώρες μέσα στο κελί.

Tο δικαστήριο Cheltenham Magistrates' Court επιδίκασε πρόστιμο  £ 5000 στην Farmer για επίθεση με ξυλοδαρμό στον David Clare-Gray.
Ο αστυνομικός απέσυρε τις κατηγορίες αλλά το πρόστιμο έχει επιβληθεί και η εισαγγελική αρχή Crown Prosecution Service θα εκδικάσει την προσφυγή στις 10-8-16.

Η κ. Farmer είπε στο Sunday Mirror : « πριν να του ρίξω το κουτί –σαν Frisbee-  τον ρώτησα εάν είχε φάει τις σοκολάτες, δεν το έκανα για να τον βλάψω, άλλωστε το κουτί έπεσε πάνω στην κοιλιά του, που καλύπτεται από ένα στρώμα λίπους,  επειδή είναι πολύ παχύς. Όταν συνέβη αυτό το περιστατικό, ζούσαμε ακόμα μαζί, αλλά δεν ήταν πλέον ερωτευμένος μαζί μου γιατί μετά από εννέα χρόνια συμβίωσης, είχαμε πια χωρίσει»
πηγή 1-11-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3298892/Policeman-makes-assault-complaint-against-ex-girlfriend-throws-box-CHOCOLATES-d-eaten-praline-heart-nut-crunch.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: