Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ προϊσταμένης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ο 50χρονος προϊστάμενος στο τμήμα τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αριστοτέλη, και η 46χρονη  ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ στο τμήμα περιβαλλοντικής υγιεινής και υγειονομικού ελέγχου της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ της περιφερειακής ενότητας ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, καθώς κι ένας 65χρονος ιδιώτης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της
Στη συνέχεια, μέσω γνωριμιών απευθύνθηκε στον 65χρονο ιδιώτη, που παρουσιαζόταν ως «μεσάζοντας σε τακτοποιήσεις» αδειών καταστημάτων. Σε μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία ο 65χρονος τού ζήτησε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, ώστε να «μεσολαβήσει» για να ξεπεραστεί η «δυσκολία», που αντιμετώπιζε με την αυτοψία του καταστήματος.
Κανονίστηκε ραντεβού μεταξύ τους το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στον Πολύγυρο, όπου αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο συνέλαβαν τον 65χρονο, ενώ παρελάμβανε τα 800 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
 Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι ο 65χρονος θα κρατούσε τα 100 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 700 ευρώ, θα τα έδινε στον 50χρονο υπάλληλο του τοπικού Δήμου και αυτός στην 46χρονη υπάλληλο της Περιφέρειας, που ήταν αρμόδια για τη σύνταξη γνωμοδοτήσεων, σχετικά με την έγκριση αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Χαλκιδικής σχετικά με προσκόμματα και δυσκολίες, που αντιμετώπιζε κατά τη διαδικασία έκδοσης της άδειας λειτουργίας της επιχείρησής του. Κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στη διαδικασία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών για την έκδοση της άδειας λειτουργίας πληροφορήθηκε ότι η έκθεση αυτοψίας της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής θα ήταν αρνητική, ενώ κατά την άποψή του το κατάστημα πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Ακολούθησε η σύλληψη των συγκεκριμένων υπαλλήλων, ενώ στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών βρέθηκε στο γραφείο της 46χρονης υπαλλήλου ο φάκελος με τα δικαιολογητικά του καταστήματος του καταγγέλλοντα ιδιώτη.
Η δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά στα κατά περίπτωση αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, της εκβίασης, της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση και της παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
ΠΗΓΗ
http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=102667:xalkidiki-sunelifthhsan-3-atoma-gia-dorodokia&catid=108:2013-04-13-14-27-48&Itemid=162

Σχετικές μας αναρτήσεις

12-12-10 ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΖΩΟΦΙΛΩΝ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
από την
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, της περιφερειακής ενότητας ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

πληροφορίες κ.Π. Μ.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/12/blog-post_2239.html

30-10-12  ο κ.ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ και ο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Χαλκιδικής 

Η συνείδηση Ενότητας με τη Φύση, η συμφιλίωση και η αρμονία μαζί της, μας επιτρέπει να γνωρίσουμε τα κρυμμένα μυστικά της. Να διαβάσουμε τα «σημάδια» του επερχόμενου μέλλοντος, να στρέψουμε με συγκεκριμένες τακτικές το «τυχαίο» προς όφελός μας, 

Το ανθρώπινο μυαλό που επινοεί μεθόδους χειραγώγησης αγνοεί τον πλέον σημαντικό ρυθμιστή κάθε διαδικασίας, τον ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, το ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ, αυτό που ονομάζουμε ΤΥΧΗ.

 Η στενή επαφή με τα ζώα, τα έντομα, τα φυτά και τα στοιχειακά βασίλεια της φύσης, μας δείχνει το δρόμο.

Μόνο εάν εναρμονίσουμε τις στοιχειακές δυνάμεις της ίδιας μας της ψυχής με τις δημιουργικές δυνάμεις της φύσης θα βγούμε από την ανισορροπία της κάθε μορφής χειραγώγησης…και…συμμόρφωσης.

πηγή 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/10/blog-post_30.html

από την περιπλάνηση στο λαβύρινθο του Πολυγύρου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: