Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ με ΟΝΟΜΑ οι ΦΙΛΟΙ δύο ΠΑΙΔΙΩΝ

Αγγλία, η 38χρονη Pam Billington, πιστεύει ότι τα παιδιά της, ο 10χρονος Jadon και η 8χρονη Lucy επικοινωνούν με τα πνεύματα των νεκρών.
Η μεταφυσική επικοινωνία ξεκίνησε πριν από δυο περίπου χρόνια, όταν ο Jadon είπε πως τον επισκέφθηκε ένας άγγελος.
Οι επισκέψεις των πνευμάτων στο σπίτι της οικογένειας, στο Manchester, άρχισαν το 2011. Σύμφωνα με τα παιδιά, τα φαντάσματα ζούσαν στη σοφίτα αλλά και ανάμεσά τους.
Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όταν η οικογένεια μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι στο Sandbach, Cheshire, τα πνεύματα συνέχισαν εκεί, τις επισκέψεις τους.

 Ο 40χρονος πατέρας Daron Billington, που είναι μάρτυρας του Ιαχωβά (η θρησκεία του είναι αντίθετη σε φαντάσματα κλπ) αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα, το «χάρισμα» των παιδιών του,
 όπως λέει «στην αρχή ήμουν δύσπιστος και νόμιζα πως τα παιδιά δημιούργησαν φανταστικούς φίλους, αργότερα μιλούσαν με λεπτομέρειες και αυτή η επικοινωνία τα έκανε χαρούμενα, τα παιδιά μου δεν λένε ψέματα και έτσι αποδέχομαι την δικιά τους αλήθεια»

 Το ζευγάρι έχει άλλη μια, μεγαλύτερη κόρη, την Emily. Η Emily λέει «ευτυχώς που δεν παρουσιάζονται και σε μένα φαντάσματα, γιατί θα είχα φρικάρει»
Ο 10χρονος Jadon λέει πως είχε ανήσυχο ύπνο, ένιωθε πως κάποιος τον παρακολουθούσε, ήθελε να σηκωθεί και να τρέξει στο δωμάτιο των γονιών του. ΄Οπως διηγείται «τώρα συνομιλώ με τα πνεύματα και μου απαντούν, αυτό γίνεται στη διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας. Οι γονείς μου ρωτούν εάν αυτό που συμβαίνει, είναι δημιούργημα της φαντασίας μου κι εγώ απαντώ πως υπάρχουν φαντάσματα στο σπίτι»

 Τα φαντάσματα, έγιναν μέρος της οικογένειας και έχουν όνομα. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα ζευγάρι Αμερικάνων με το όνομα Sam και Simon Crease αλλά κι ένας άγγελος με το όνομα Michael.
Η 8χρονη Lucy ανέπτυξε ψυχικό δεσμό με ένα νεαρό κορίτσι- φάντασμα, που ονομάζεται Rose.

 4-7-13 Mother claims her children can speak to dead people after they discovered a ghost in the attic (but dad's not convinced)
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2355811/Mother-claims-children-speak-dead-people-discovered-ghost-attic-dads-convinced.html#comments

Δεν υπάρχουν σχόλια: