Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Ο παραψυχολόγος Ron Bard προβλέπει φυσική καταστροφή στην Ιαπωνία


Ο Ron Bard, δημοφιλής παραψυχολόγος   στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία  (World Famous Psychic Medium Ron Bard) προβλέπει, ότι θα συμβεί μια τεράστια φυσική καταστροφή στην Ιαπωνία με μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές στο τέλος του 2013.

Ο Bard δημοσιοποίησε την πρόγνωσή του στο Twitter με μεταφρασμένα μηνύματα για όλους τους φίλους του στην Ιαπωνία.  Μάλιστα, πρότεινε στους διαδικτυακούς του φίλους, να αναδημοσιεύσουν το μήνυμά του, για να σωθούν ζωές.

Στο μήνυμα  υποστηρίζει  πως είχε προβλέψει το σεισμό και το τσουνάμι στο Σεντάι της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου 2011.   Ωστόσο η πρόβλεψη που δόθηκε στη δημοσιότητα έλεγε μόνο πως η Ιαπωνία θα περάσει μια μεγάλη δυσκολία.  Η φυσική καταστροφή του 2011 ήταν κάτι τεράστιο και διαφορετικό από μια μεγάλη δυσκολία      (If he saw it, he might have seen shaking, collapse, water, death and tech failure)

Στο Twitter γράφει για το όραμα που είχε και προειδοποιεί πως σε 2-3 μήνες θα συμβεί μια μεγάλη καταστροφή στην Ιαπωνία.  Ο Bard ζητάει από τους οπαδούς του να μείνουν σε επικοινωνία μαζί του, γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός για τη μεγάλη καταστροφή, θα ενημερώσει ποια μέρη της Ιαπωνίας αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

Όπως γράφει « ο χρόνος είναι πολύτιμος, φανταστείτε τον εαυτό σας  σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης  και προετοιμαστείτε διανοητικά, αποθηκεύστε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και προσευχηθείτε »

Ο Ron Bard  έκανε προβλέψεις και παρέχει «parapsychological consulting” για celebrities όπως ο  Brad Pitt , η Kelsey Grammer, ο Justin Bieber και η Lindsey Lohan.

Σύμφωνα με την αµερικανική έκδοση του περιοδικού «Life & Style», ο πάµπλουτος παραψυχολόγος έχει πελάτες του πολλούς σταρ αλλά και στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων που του ζητούν την άποψή του όταν είναι να κάνουν µεγάλες κινήσεις, όπως εξαγορές και επενδύσεις.

Ο Ron Bard  έχει εμφανιστεί σε αρκετά ιαπωνικά  ντοκιμαντέρ και βοήθησε την ιαπωνική αστυνομία να διαλευκάνει υποθέσεις δολοφονίας. Πρόσφατα συνεργάστηκε με εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών και κοσμημάτων  (η Sega και η Merrill Lynch Japan είναι ανάμεσα στους πελάτες του)

Ο Ron είναι γιος του  διάσημου μέντιουμ Yolana Bard  και εκπαιδεύτηκε
από τον γνωστό ερευνητή παραφυσικών φαινομένων Hans Holzer.
Ωστόσο η δημοσιοποίηση της πρόβλεψης για μεγάλη καταστροφή, επικρίθηκε σκληρά από κάποια διαδικτυακά μέσα.  Θεωρούν ότι η προειδοποίηση έγινε για διαφήμιση και προσέλκυση πελατών, ενώ τονίζουν πως η πρόβλεψη είναι εντελώς αόριστη- δεν μιλάει για τίποτα συγκεκριμένο-


21-7-13  Psychic fishes for Twitter followers with unspecific disaster predictions for Japan
πηγή

 
16-7-13
Self-styled ‘King of Psychics’ predicts major disaster for Japan, asks for new Twitter followers

Japan’s Twitterverse is abuzz with the news that US-born psychic Ron Bard has predicted a huge natural disaster in Japan with major loss of life by the end of 2013.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: