Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ακρωτηρίασαν και θανάτωσαν ΠΟΥΛΑΡΙ στην ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία, Dartmoor,  Σατανιστές ακρωτηρίασαν και θανάτωσαν άλογο.
Ένα πόνυ ακρωτηριάστηκε τρομακτικά και θανατώθηκε  σε ένα κύκλο φωτιάς κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.
Το νεαρό, δύο μόλις μηνών αρσενικό ζώο, βρέθηκε με ακρωτηριασμένα και τεμαχισμένα τα γεννητικά του όργανα και το δεξί του αυτί,  μάλιστα του έβγαλαν τη γλώσσα και τα μάτια ενώ ήταν ζωντανό.
Η κοιλιά του ήταν ανοιγμένη και ίχνη λευκής μπογιάς υπήρχαν στο πόδι του.
Βρέθηκε μέσα σε κύκλο καμένης λάσπης από δάδες και κεριά.
Οι σατανιστές έσυραν το άλογο σε ένα ξέφωτο και το έβαλαν στους πρόποδες μιας πλαγιάς, έτσι ώστε να βλέπει την πανσέληνο της προηγούμενης νύχτας.
Βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, από έναν αναβάτη αλόγου, στο Yennadon Down, μια απομακρυσμένη, θαμνώδη περιοχή του Dartmoor National Park στο Ντέβον
Οι τοπικές οργανώσεις για την προστασία των ζώων πιστεύουν ότι η άγρια δολοφονία –σφαγή του αλόγου-   συνδέεται με τελετουργικό σατανολατρείας.
Η σατανολατρεία ίσως συνδέεται με  το θερινό ηλιοστάσιο

 Η  Karla McKechnie, Dartmoor's Livestock Protection Officer (για την προστασία των ζώων κτηνοτροφίας του Dartmoor) είπε ότι όταν έχει πανσέληνο, βρίσκουν παράξενα αντικείμενα στην περιοχή που συνδέονται με τελετές –περίεργους κύκλους στο έδαφος, ογκόλιθους σε σχήμα βωμού-
 "Θεωρώ δύσκολο να σύρει το πουλάρι μέσα στη νύχτα και να το σφάξει ένα μόνο άτομο, πιστεύω πως εμπλέκονται περισσότερα από ένα άτομο στη σατανιστική τελετή"
Η Jenny Thornton, του South West Equine Protection, δήλωσε ότι τα πόνεϊ στο Dartmoor, συνήθισαν να τρέφονται από τον άνθρωπο, είναι πολύ ήμερα και γίνονται εύκολα στόχος.
Το Dartmoor και οι περιοχές γύρω από αυτό, στο Ντέβον και την Κορνουάλη φημίζονται εδώ και  χρόνια για σατανικές τελετές.

(στη φωτογραφία είναι η μάνα του πουλαριού)


7-1-2012, Ηνωμένο Βασίλειο, δύο περιστατικά φρικτής κακοποίησης αλόγων στην Αγγλία και στην Ουαλία.
Η αστυνομία ερευνά τη σύνδεση των δύο περιστατικών με τελετές σατανολατρείας.
Στο εορταστικό ημερολόγιο των Σατανιστών η ημέρα του Αγίου Winebald, στις 7 Ιανουαρίου, συνδέεται με τελετουργίες αίματος διαμελισμούς και θυσίες ζώων, επίσης είχαμε πανσέληνο που έχει σημασία για τις τελετές.


7-1-12 Αγγλία (Κορνουάλη,φάρμα στο Stithians,κοντά στο Falmouth)
ο Eric ένα βραβευμένο Friesian άλογο δύο χρόνων βρέθηκε από την ιδιοκτήτριά του Dawn Jewell, ακρωτηριασμένο και μαχαιρωμένο- έκοψαν τα γεννητικά του όργανα, του έβγαλαν τα μάτια και τα δόντια με μαχαίρι-


5-1-12 Ουαλία, δυτικά στην περιοχή Carmarthenshire στο Whitland.
ένα επτάχρονο πόνεϊ με το όνομα Barney βρέθηκε σφαγμένο σε ανάλογες περιστάσεις από την 64χρονη ιδιοκτήτριά του Linda Vickerage όταν πήγε να το ταΐσει. Με χειρουργική ακρίβεια έσκισαν με μαχαίρι το στομάχι του αλόγου και έβγαλαν τα σωθικά του, του έβγαλαν τα μάτια με μαχαίρι και του έκοψαν το αυτί.

Το 2006, στο Dartmoor περίπου 100 πρόβατα βρέθηκαν σφαγμένα μέσα σε κύκλο σε διάταξη πεντάκτινου αστεριού, τα ζώα είχαν κομμένα γεννητικά όργανα, βγαλμένα μάτια και γλώσσα και σπασμένους λαιμούς.

 25-7-13  Satanic cult blamed for ritualistic killing of Dartmoor foal which was horrifically mutilated in centre of ring of fire during full moon
In 2006 around 100 sheep animals were found slaughtered with their tongues, eyes and sexual organs removed on Dartmoor.
The bodies had been arranged in a Satanic star shape, known as a pentangle, or laid out in a circle with their necks broken.
In June of this year police appealed for information after two horses were found with 'gaping' knife wounds in neighbouring fields in the village of Stokeinteignhead, Devon.
Locals feared the two thoroughbred were attacked to mark the summer solstice, a key date in the Satanic calender.

 πηγή

 
σχετική μας  ανάρτηση
16-1-12   μαρτυρικός ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΟΓΩΝ συνδέεται με ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ σε Αγγλία & Ουαλία
πηγή

16-5-11 Ντέβον,βασάνισαν και θανάτωσαν τέσσερεις κατσίκες σε σατανιστικές τελετές.
Devon,in Tipton St John,
The last goat standing: Satanism fear stalks village as animals are tortured and killed
By Daily Mail Reporter 16th May 2011
Four goats have been cruelly slaughtered in a village, raising fears of ‘satanic rituals’.
The animals were killed within a few days of each other, either with their heads twisted backwards or their throats cut.
The horned goat is a symbol in the occult, intended to mock the image of Jesus as the ‘lamb’ who died for Man’s sins, after a reference in the Bible to the obedient sheep being separated from the unruly, non-believing goats.
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1387427/Satanism-fear-stalks-village-goats-tortured-killed.html?ITO=1490
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: