Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

τα ΔΙΔΥΜΑ με άλλη ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ έχουν ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Τα δίδυμα που έχουν διαφορετική υπηκοότητα γιόρτασαν χθες τα πρώτα τους γενέθλια.

Ο Dylan Joseph Fox γεννήθηκε στην Αγγλία, και η  αδελφή του Hannah Rose ( που ήρθε στον κόσμο 1 ώρα και 40 λεπτά μετά τον Dylan) γεννήθηκε στη Σκωτία.

Οι γονείς τους (η 28χρονη Donna Keenan  και ο 25χρονος σύζυγός της Joe Fox) παρακολουθούσαν  τον τελικό του euro 2012 μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας, όταν η Keenan έφερε πρόωρα στον κόσμο τον γιό τους Dylan –γέννησε το μωρό
μέσα στο σαλόνι των παππούδων- στο Northumberland και έπειτα μεταφέρθηκε στο Borders General Hospital στη Melrose, στη Σκωτία όπου γέννησε την κόρη τους.
Το ζευγάρι έχει επίσης μια τρίχρονη κόρη, τη Jessica.

Στα σχόλια για το δημοσίευμα οι  αναγνώστες της Daily Mail  γράφουν

Sad though that The Daily Mail had to describe this article as twins born in different countries. Why are you insisting on creating a divide? We are the United Kingdom.

Scotland is part of the UK they are English. Scotland is not a country it is part of BRITAIN.

Ενώ κάποιοι θεωρούν τη γέννηση των διδύμων σημάδι πως «England and Scotland are part of one country!!!»

Δημοψήφισμα που προγραμματίστηκε για το φθινόπωρο του 2014 θα δώσει στους Σκοτσέζους την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος.

Ο λαός της Σκωτίας πιστεύει σε πολιτικές και κοινωνικές αξίες που τον διαφοροποιούν από τους κατοίκους της Αγγλίας, της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Σκωτία θ’ αντηχήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη και θα δημιουργήσει ένα προηγούμενο για τον χειρισμό θεμελιωδών ζητημάτων διακυβέρνησης και κυριαρχίας.

Το 2014 θα εορτασθούν τα 700 χρόνια από τη μάχη του Μπάνοκμπερν, όπου ο σκωτσέζικος στρατός κατατρόπωσε τον αγγλικό, αλλά τη σύμπτωση αυτή τη θυμίζουν μάλλον οι δημοσιογράφοι παρά οι πολιτικοί.


30-6-13  The twins who were born in different countries: Mother gives birth to a boy in England... then she has the other in Scotland
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2351937/The-twins-born-different-countries-Mother-gives-birth-boy-England--Scotland.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: