Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009

ΞΕΣΑΛΩΣΕ Η ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΕΪΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ"Ζώα , ζώα είστε οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ανεξαιρέτως"

"Τα Ελγίνεια καλά θα κάνουν να μείνουν στην Βρετανία, μια χαρά τα φυλάνε εκεί, εδώ είναι όλοι κλέφτες και θα τα αρπάξει κανένας Καραβέλας"

"Έτσι όπως το πάνε οι Ελληνάρες θα βρουν και κάποιο μέρος στην Μακεδονία ή στην Πελοπόννησο να χτίσουν και να ζητήσουν και την Αγιά Σοφιά."

Αυτά ειπώθηκαν από τον μπουνταλά επαγγελματία blogger την Δευτέρα το πρωί στο ραδιόφωνο του Σκάι. Το Αλαφουζέικο του έχει δώσει άλλον αέρα βρε παιδί μου μόνο που τα φράγκα που παίρνει για να λέει ότι πιο ανθελληνικό υπάρχει αναμειγμένο με ψεύτικο χιούμορ του δίνουν και τον τίτλο της κακιασμένης αδελφής που ξεφωνίζεται... βλέπετε στα blogs δεν ακούμε, μόνο διαβάζουμε... και το ύφος καθώς και το... φύλο μένουν απροσδιόριστα.. επίσης και το μένος που μιλά κάποιος είναι δύσκολο να προσδιορισθεί...

Το άτιμο το μικρόφωνο όμως δεν αστειεύεται... όλα τα φανερώνει... και τη λύσσα του για την Ελλάδα και το υφάκι των 100 καρδιναλίων πασπαλισμένο με ανύπαρκτο χιούμορ και κυρίως η φωνή της κραγμένης που κράζει για να σκεπάσει τις πομπές της.

Κι έτσι με το άνετο ύφος που του δίνουν τα ευρώπουλα του Αλαφούζου αλλά και οι πλάτες του ξεσαλώνει να βρίζει όλους τους Έλληνες εκτός του γνωστού ΣΥΡΙΖΑ και των Ψευτοοικολόγων του Τρεμόπουλου που και τους 2 μετά μανίας προωθεί ο Σκάι.

Μετά τα μπινελίκια σε Καρατζαφέρη και ΛΑΟΣ (κλικ εδώ) έβρισε "ζώα" (δις) και όλους όσους ψηφίζουν Ν.Δ. Μετά με ειρωνεία και καβαλώντας 5 μπουριά σόμπας είπε ότι είναι όλοι κλέφτες και τα γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να μείνουν εκεί που είναι για να μην ντα φάνε κι αυτά οι κλέφτες (μην φανταστείτε ότι το είπε αστειευόμενος.. σας διαβεβαιώνουμε γι αυτό... κρυφή επιθυμία του εξέφραζε και όσο και αν προσπάθησε να την καλύψει δεν κρυβόταν η ρημάδα) και το αποτελείωμα της γελοιότητάς του ήταν αυτό που είπε για την Αγιά Σοφιά.

Ακούς εκεί θράσος που το έχετε ορισμένοι να την θεωρείτε Ελληνική... θέλει ο κραγμένος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.... Οι ελληνάρες λοιπόν έτσι όπως το πάνε θα βρούνε καμιά περιοχή σε Μακεδονία και Πελοπόννησο και θα ζητήσουν και την Αγιά Σοφιά μας είπε το γνωστός ταπαίρνογλου.

Αυτό εξόργισε και τον πιο ευέλικτο ακροατή στο τέλος... δυστυχώς κανείς δεν απαντά στο τηλεφωνικό κέντρο και οι δύστυχες τηλεφωνήτριες δεν είναι τα κατάλληλα άτομα να εισπράττουν την οργή των ακροατών.

Αν βρείτε εσείς καμιά κραγμένη να μην είναι ανθέλληνας να μας το πείτε να του κάνουμε αφιέρωμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: