Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Michael Salla: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ: Ο πιο συνηθισμένος τύπος UAP/UFO που αναφέρθηκε από τον Διευθυντή του AARO, Dr Sean Kirkpatrick, σε ένα πάνελ της NASA είναι οι μεταλλικές σφαίρες που φαίνονται σε όλη τη Γη.

Michael Salla: Ο πιο συνηθισμένος τύπος UAP/UFO που αναφέρθηκε από τον Διευθυντή του AARO, Dr Sean Kirkpatrick, σε ένα πάνελ της NASA είναι οι μεταλλικές σφαίρες που φαίνονται σε όλη τη Γη. Ενώ ορισμένες σφαίρες κατασκευάζονται από εταιρείες, άλλες ανήκουν σε διαστημικές κιβωτές και μητρικά πλοία ET, όπως συζητήθηκε στο διαδικτυακό σεμινάριό μου στις 13 Μαΐου.
----------------------
Ο Δρ Sean Kirkpatrick, διευθυντής της ομάδας εργασίας UFO του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, μοιράστηκε αποχαρακτηρισμένα πλάνα του ακριβούς μεγέθους και σχήματος των UFO που αναζητούν οι ειδικοί.
Η NASA πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια συνεδρίασή της σχετικά με τη μελέτη των UFO την Τετάρτη πριν από μια έκθεση-ορόσημο που αναμένεται αργότερα αυτό το καλοκαίρι.
Η 16μελής επιτροπή, η οποία αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες από επιστημονικούς τομείς που κυμαίνονται από τη φυσική έως την αστροβιολογία, έχει επιφορτιστεί με τη διερεύνηση μυστηριωδών γεγονότων στον ουρανό.
Ο Δρ Kirkpatrick αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των UFO που εντοπίστηκαν είναι μεταλλικές σφαιρικές σφαίρες.
Συνήθως εντοπίζονται σε υψόμετρο μεταξύ 10.000 και 30.000 ποδιών και μεγέθους έως και τεσσάρων μέτρων, εξήγησε.
"Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έχουν αναφερθεί και αυτών για τα οποία έχουμε δεδομένα - λίγο λιγότερο από το ήμισυ τώρα - είναι σφαίρες γύρω από σφαίρες", είπε.
«Αυτό είναι το πράγμα που κυνηγάμε στις περισσότερες περιπτώσεις».
------------------
Πλάνα από drone μιας μυστηριώδους «μεταλλικής σφαίρας» που καταγράφηκε από τον αμερικανικό στρατό Έχει περιγραφεί ως ο τύπος των UFO «που παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο» Η NASA πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια συνεδρίασή της σχετικά με τη μελέτη των UFO την Τετάρτη πριν από μια έκθεση-ορόσημο που αναμένεται αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Η 16μελής επιτροπή - αποτελούμενη από κορυφαίους εμπειρογνώμονες από επιστημονικούς τομείς που κυμαίνονται από τη φυσική έως την αστροβιολογία - έχει επιφορτιστεί με τη διερεύνηση μυστηριωδών γεγονότων στον ουρανό. Μοιράζοντας τα τελευταία ευρήματά του με την επιτροπή, ο Δρ Kirkpatrick αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των UFO που εντοπίστηκαν είναι μεταλλικές σφαιρικές σφαίρες. Συνήθως παρατηρούνται σε υψόμετρο μεταξύ 10.000 και 30.000 ποδιών και μεγέθους έως και τεσσάρων μέτρων, εξήγησε. "Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έχουν αναφερθεί και αυτών για τα οποία έχουμε δεδομένα - λίγο λιγότερο από το ήμισυ τώρα - είναι σφαίρες γύρω από σφαίρες", είπε. «Αυτό είναι το πράγμα που κυνηγάμε στις περισσότερες περιπτώσεις». Για παράδειγμα, ο Δρ Kirkpatrick μοιράστηκε αποχαρακτηρισμένα πλάνα μιας μεταλλικής σφαίρας στη Μέση Ανατολή το 2022 από ένα MQ-9 Reaper. Το περιέγραψε ως «ένα τυπικό παράδειγμα του πράγματος που βλέπουμε περισσότερο». Και πρόσθεσε: «Τα βλέπουμε αυτά σε όλο τον κόσμο και τα βλέπουμε να κάνουν πολύ ενδιαφέροντες εμφανείς ελιγμούς. «Ειδικά αυτό, ωστόσο, δεν επέδειξε αινιγματικές τεχνικές δυνατότητες και δεν αποτελούσε απειλή για την ασφάλεια των αεροσκαφών. «Ενώ εξακολουθούμε να το εξετάζουμε, δεν έχω άλλα δεδομένα. "Για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερα επιλυμένα δεδομένα για παρόμοια αντικείμενα στα οποία μπορούμε στη συνέχεια να κάνουμε μια μεγαλύτερη ανάλυση". Πέρυσι, μια απίστευτη εικόνα που τραβήχτηκε από ένα αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο έδειξε μια μεταλλική σφαίρα UFO να πετάει πάνω από το Ιράκ. Η φωτογραφία - που τραβήχτηκε το 2016 - συμπεριλήφθηκε σε ένα απόρρητο βίντεο ενημέρωσης που παρουσιάστηκε στις αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες. Ο Δρ Kirkpatrick δήλωσε ότι η ομάδα εργασίας του - το All-domain Anomaly Resolution Office - λαμβάνει μεταξύ 50 και 100 νέων αναφορών κάθε μήνα. Αλλά εξήγησε ότι ο αριθμός των θεάσεων που είναι «πιθανώς πραγματικά ανώμαλες» είναι 2% έως 5% της συνολικής βάσης δεδομένων.

-----------------------
Michael Salla:   Ο πιο συνηθισμένος τύπος UAP/UFO που αναφέρθηκε από τον Διευθυντή του AARO, Dr Sean Kirkpatrick, σε ένα πάνελ της NASA είναι οι μεταλλικές σφαίρες που φαίνονται σε όλη τη Γη. Ενώ ορισμένες σφαίρες κατασκευάζονται από εταιρείες, άλλες ανήκουν σε διαστημικές κιβωτές και μητρικά πλοία ET, όπως συζητήθηκε στο διαδικτυακό σεμινάριό μου στις 13 Μαΐου.

--Πολλές μεταλλικές σφαίρες γίνονται ολοένα και περισσότερο ορατές σε όλο τον κόσμο και έχουν γίνει ένα καυτό θέμα του ενδιαφέροντος των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και της επιστημονικής εικασίας. Οι μικρές σφαίρες συνδέονται με τις αρχαίες διαστημικές κιβωτές και τα εξωγήινα μητρικά σκάφη και μελετούν την ανθρωπότητα και την πλανητική κατάσταση. Οι σφαίρες αναζητούν επίσης τα πληρώματα της διαστημικής κιβωτού, των οποίων τα γιγάντια φυσικά σώματα παραμένουν σε θαλάμους στάσης στις κρυμμένες κιβωτές, ενώ οι ψυχές τους έχουν ενσαρκωθεί ανάμεσα στην ανθρωπότητα. Το Deep State είναι τρομοκρατημένο από την εμφάνιση αυτών των σφαιρών, των ενεργοποιούμενων διαστημικών κιβωτών και των εισερχόμενων μητρικών πλοίων και χρησιμοποιεί τα ελεγχόμενα κύρια μέσα ενημέρωσης του για να σπείρει τους σπόρους του φόβου για την παρουσία και τη δραστηριότητα των σφαίρων. Αυτή η μικρού μήκους ταινία είναι το τρέιλερ για το "Orbs, Space Arks & Motherships – Why the Deep State Fears Them" διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 
-----------------
Σφαίρες, διαστημικές κιβωτές και μητρικά σκάφη – Γιατί το βαθύ κράτος τους φοβάται

Michael Salla: 22 Απριλίου 2023. 
Το 2021, εμφανίστηκαν οι πρώτες αναφορές για την ενεργοποίηση των διαστημικών κιβωτών με την άφιξη στόλων μητρικών πλοίων από διαφορετικούς εξωγήινους πολιτισμούς στο ηλιακό μας σύστημα. Πολλές πηγές υποστηρίζουν ότι αυτά τα μητρικά πλοία συνδέονται ιστορικά με διαστημικές κιβωτές που έχουν κρυφτεί σε υπόγειες και υποβρύχιες τοποθεσίες στη Γη, καθώς και στο φεγγάρι και σε διάφορους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Οι Space Arks και Motherships απελευθερώνουν μικρές σφαίρες που λειτουργούν ως ανιχνευτές για να μελετήσουν την ανθρωπότητα και την πλανητική κατάσταση. Αυτές οι σφαίρες έχουν γίνει μεγάλη ανησυχία για το Deep State και κατά συνέπεια απεικονίζονται όλο και περισσότερο από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως απειλή για την εθνική ασφάλεια. Γιατί;

Ενώ ο στρατός των ΗΠΑ και άλλοι εθνικοί στρατοί γνώριζαν και ερεύνησαν κρυφά τις Διαστημικές Κιβωτές τουλάχιστον από το 2015, η πρόσφατη ενεργοποίηση και η απελευθέρωση σφαίρων/ανιχνευτών τους οδήγησε σε εξαγριωμένες προσπάθειες να κατανοήσουν καλύτερα τις τεχνολογίες που περιέχουν, να καθορίσουν τη θέση των πληρωμάτων τους. και ανακαλύψτε πώς συμπεριφέρθηκαν ιστορικά οι Διαστημικές Κιβωτές.

Για το σκοπό αυτό, οι ΗΠΑ και άλλοι εθνικοί στρατοί έχουν ζητήσει την υποστήριξη εξωγήινων μελών για να εργαστούν ως οδηγοί, σύμβουλοι και σύνδεσμοι για μυστικές αποστολές σε κρυφές διαστημικές κιβωτές. Ένας εμπιστευτής του αμερικανικού στρατού, ο JP, είναι μεταξύ αυτών των ατόμων που έρχονται σε επαφή που στρατολογήθηκαν από τον στρατό. Από το 2021, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της απελευθέρωσης πληροφοριών σχετικά με τις τοποθεσίες, τα περιεχόμενα και την ενεργοποίηση πολλών Διαστημικών Κιβωτών και τη σύνδεσή τους με τα νεοαφιχθέντα μητρικά εξωγήινα.

Στις 14 Απριλίου 2023, μια παγκόσμιας κλάσης ομάδα Remote Viewers κυκλοφόρησε μια αναφορά βίντεο που επιβεβαιώνει ζωτικά στοιχεία για όσα ο JP ισχυρίζεται ότι είδε σε τρεις πολυεθνικές αποστολές σε μια Διαστημική Κιβωτό βυθισμένη στον Ατλαντικό Ωκεανό. Επιπλέον, υπήρξαν και άλλοι συνεργάτες που ταξίδεψαν και έγιναν μάρτυρες θαμμένων Διαστημικών Κιβωτών στην Ανταρκτική, την Ιαπωνία, το Θιβέτ και την Αίγυπτο.

Σε νέα μαρτυρία ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου στις 19 Απριλίου, ο Δρ Sean Kirkpatrick, ο επικεφαλής του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών All-Domain που ιδρύθηκε το 2022 για να διερευνήσει θεάσεις UFO, δημοσίευσε περισσότερα στρατιωτικά βίντεο με μικρές μεταλλικές σφαίρες και πώς αυτές γίνονται όλο και περισσότερο ορατές. Επιπλέον, ο Δρ Kirkpatrick συνέγραψε μια εργασία με τον καθηγητή Avi Loeb, τον επικεφαλής του προγράμματος Galileo του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, υποθέτοντας ότι οι μικροί ανιχνευτές μπορεί να έχουν σταλεί από ένα εξωγήινο μητρικό σκάφος που έφτασε πρόσφατα. Οι κύριες πηγές ειδήσεων καλύπτουν την εκπληκτική υπόθεση των Kirkpatrick και Loeb, η οποία κερδίζει όλο και μεγαλύτερη παγκόσμια προσοχή. Αυτό έχει μετατρέψει το θέμα των εξωγήινων μητρικών πλοίων από ένα θέμα άμεσης γελοιοποίησης σε ένα θέμα που έχει σοβαρές επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια.

Στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριό του στις 13 Μαΐου 2023, ο Δρ. Michael Salla θα συγκεντρώσει νέες πληροφορίες για το Space Arks, τα ET Motherships και τη σύνδεσή τους με τις πολλές μεταλλικές σφαίρες που παρατηρούνται όλο και περισσότερο σε όλο τον κόσμο και έχουν γίνει ένα καυτό θέμα του mainstream ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Θα δείξει γιατί το Deep State είναι τρομοκρατημένο από την εμφάνιση αυτών των διερευνητικών σφαιρών που συνδέονται με το Space Arks και τα Motherships και πώς χρησιμοποιεί τα ελεγχόμενα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης για να σπείρει τους σπόρους του φόβου σχετικά με την παρουσία και τη δραστηριότητα των σφαιρών. Παρά τις προσπάθειες δημιουργίας φόβου του Deep State, ο Δρ. Salla θα δείξει πώς η αλήθεια για τις σφαίρες θα ανυψώσει την ανθρωπότητα και υποστηρίζεται κρυφά από μια Γήινη Συμμαχία στρατιωτικών δυνάμεων, υπό την ηγεσία της Διαστημικής Διοίκησης των ΗΠΑ, για να επιφέρει ένα Star Trek Future.
===============
19 Απρ, 2023
Αμερικανικό στρατιωτικό drone εντόπισε UFO πάνω από τη Μέση Ανατολή - Πεντάγωνο

Η «μεταλλική σφαίρα» είναι η πρώτη που ανιχνεύεται από μη επανδρωμένο σκάφος

Το Πεντάγωνο αποχαρακτήρισε την Τετάρτη ένα βίντεο που τραβήχτηκε από ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-9 Reaper, αφού συνάντησε ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που έκανε ζουμ πάνω από τη Μέση Ανατολή. Το περιστατικό, το οποίο αναφέρθηκε πέρυσι 2022, είναι η πρώτη τέτοια συνάντηση από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος με αυτό που ο στρατός έχει μετονομάσει σε Ανεξήγητα Ανώμαλα Φαινόμενα (UAP).

Εξηγώντας το περιεχόμενο του βίντεο κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία, ο Sean Kirkpatrick, διευθυντής του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών του Πενταγώνου (AARO), απαρίθμησε τα χαρακτηριστικά της φωτεινής και λαμπερής «μεταλλικής σφαίρας» που είδε το στρατιωτικό drone.
"Ασήμι. Ημιδιαφανής. Μεταλλικός. 10.000 έως 30.000 πόδια [στον αέρα] με εμφανείς- φαινομενικές ταχύτητες από το ακίνητο (σταθερή) έως το mach σε καμία θερμική εξάτμιση που συνήθως ανιχνεύεται», είπε, σημειώνοντας ότι το αντικείμενο είχε συμπεριφερθεί «σύμφωνα με άλλες παρατηρήσεις "μεταλλικής σφαίρας" στην περιοχή».
Στο παρελθόν, ένας ανθρώπινος παρατηρητής ήταν σχεδόν απαραίτητος για θεάσεις UFO, καθώς η ανθρώπινη κρίση απαιτούνταν προηγουμένως για να καθοριστεί εάν η κίνηση ενός σκάφους υπερέβαινε το εύρος του τι ήταν δυνατό με την υπάρχουσα τεχνολογία. Ωστόσο, η κάμερα του Reaper ήταν σε θέση να παρακολουθεί και να ακολουθεί τη σφαίρα χωρίς την παρουσία ενός ανθρώπινου πιλότου.

Ο Kirkpatrick δεν απέκλεισε ότι η σφαίρα θα μπορούσε να είναι «αντίπαλη επαναστατική τεχνολογία», αλλά είπε ότι θα μπορούσε επίσης να εμπίπτει στην κατηγορία «γνωστά αντικείμενα ή φαινόμενα» ή «εξωγήινοι».
Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, η AARO καταφέρνει να προσδιορίσει ποιο είναι το αερομεταφερόμενο λατομείο της, δήλωσε ο Kirkpatrick στη Γερουσία, υπονοώντας ότι είχε ενημερώσει ακόμη και το Υπουργείο Άμυνας και αξιωματούχους πληροφοριών ότι οι αντίπαλοι της Ουάσιγκτον είχαν τεχνολογία που οι ΗΠΑ δεν γνώριζαν.
Η AARO ιδρύθηκε τον Ιούλιο με στόχο να ενώσει όλες τις προσπάθειες του Υπουργείου Άμυνας και άλλων ομοσπονδιακών υπηρεσιών για τον εντοπισμό και την απόδοση «ανώμαλων, αγνώστου ταυτότητας διαστημικών, αερομεταφερόμενων, βυθισμένων και διαμεσαίων» [ airborne, submerged, and transmedium objects ] Το υπουργείο ιδρύθηκε μετά από ένα νομοσχέδιο της Γερουσίας το προηγούμενο έτος που απαιτούσε από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών να χύσουν τα κότσια τους για «αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα» που άφησε τους νομοθέτες με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.
===================
28 Μαρ, 2023 
Οι ΗΠΑ ταξινομούν πλάνα «καταρριφθέντων UFO» – μέσα ενημέρωσης
Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να κοινοποιήσει εικόνες των αντικειμένων που καταρρίφθηκαν στη Βόρεια Αμερική τον περασμένο μήνα


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Ένα μαχητικό αεροσκάφος πετά κοντά σε ένα μεγάλο μπαλόνι που παρασύρεται πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ακριβώς έξω από την ακτή της Νότιας Καρολίνας, 4 Φεβρουαρίου 2023 

Το Πεντάγωνο φέρεται να παραδέχτηκε ότι διαθέτει βίντεο ή ακίνητες εικόνες τριών αγνώστων στοιχείων ιπτάμενων αντικειμένων που κατέρριψαν αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά τον περασμένο μήνα, αλλά δεν θα δημοσιοποιήσει το υλικό.

Τα βίντεο των UFO είναι απόρρητα και δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή αυτού του καθεστώτος, δήλωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail τη Δευτέρα. «Μπορώ να σας πω ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες βίντεο που μπορούμε να δημοσιεύσουμε. Οι εικόνες παραμένουν απόρρητες.»

Η απόφαση να κρατηθεί μυστικό το βίντεο έρχεται σε έντονη αντίθεση με την ταχεία δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας που τράβηξε ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ από ένα φερόμενο κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι πάνω από τη Μοντάνα στις αρχές Φεβρουαρίου. Αμερικανοί αξιωματούχοι έσπευσαν επίσης να δώσουν φωτογραφίες του μπαλονιού που ανακτήθηκε μετά την κατάρριψή του στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας λίγες μέρες αργότερα.

Με τις εντάσεις να είναι υψηλές σχετικά με το κινεζικό αερόστατο και την κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν να αντιμετωπίζει κριτική επειδή του επέτρεψε να διασχίσει την ήπειρο, οι αμερικανικές δυνάμεις κατέρριψαν τουλάχιστον τρία ακόμη άγνωστα αντικείμενα μεταξύ 10 και 12 Φεβρουαρίου. Το ένα ήταν ένα «αντικείμενο μεγέθους αυτοκινήτου» που καταρρίφθηκε πάνω από την Αλάσκα, ενώ ένα άλλο ήταν «κυλινδρικό» και χτυπήθηκε πάνω από την επικράτεια Yukon του Καναδά. Το τρίτο αντικείμενο αναχαιτίστηκε και καταρρίφθηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον. Και οι τρεις αφαιρέθηκαν με πυραύλους Sidewinder.
Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι είπε στους δημοσιογράφους τον περασμένο μήνα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να μην μάθει ποτέ με βεβαιότητα τι ήταν τα ΑΤΙΑ. «Όλοι πρέπει να αποδεχτούμε την πιθανότητα να μην μπορέσουμε να ανακτήσουμε» τα συντρίμμια των τριών αντικειμένων. Ο Μπάιντεν είπε ότι τα UFO ήταν πιθανότατα ιδιωτικής ιδιοκτησίας και πιθανότατα μελετούσαν τον καιρό ή έκαναν άλλη επιστημονική έρευνα.
Ορισμένοι παρατηρητές υποθέτουν ότι η διοίκηση κρατά μυστικές πληροφορίες σχετικά με τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν όχι λόγω κάποιου ζητήματος ασφαλείας, αλλά για να αποφύγει την αμηχανία. Μια ομάδα χομπίστων στο Ιλινόις ισχυρίστηκε ότι χάθηκε ένα μικρό μπαλόνι mylar πάνω από το Yukon περίπου την ίδια στιγμή που ο αμερικανικός στρατός κατέρριψε ένα UFO στην περιοχή. Τέτοια μπαλόνια κοστίζουν μόλις 12 δολάρια. Κάθε πύραυλος Sidewinder κοστίζει περίπου 472.000 δολάρια.
==================
σχετικές μας αναρτήσεις
19 Μαΐου 2022
Μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες πέφτουν από τον ουρανό, αυτή τη φορά στην Ινδία

 25 Φεβρουαρίου 2023
Μυστηριώδεις μεταλλικές μπάλες πέφτουν συνέχεια από τον ουρανό παντού, εδώ και 200 χρόνια!

22 Φεβρουαρίου 2023
Η μυστηριώδης μεταλλική μπάλα στην Ιαπωνία ήταν μια ακίνδυνη πλωτή σημαδούρα, αναφέρει η The Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια: