Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΣΟΚ) ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!


ΓΕΝ:ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ


"..εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της (του ΓΕΝ) και άπτονται της κυβερνητικής πολιτικής".
Σε μία προσπάθεια αποποίησης ευθυνών του,το ΓΕΝ απαντά Λακωνικότατα στην αναφορά του αξιωματικού του ΠΝ, ο οποίος ήθελε να μην συνδυαστεί η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους με τις ΕΔ και να προασπισθεί το δημόσιο συμφέρον του Ελληνικού λαού, επικαλλούμενο την κυβερνητική πολιτική!Με τίνος την σύμφωνη γνώμη και υπογραφή δίδεται άραγε η έκταση; (από armyalert)Είναι γνωστός ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού για την παραχώρηση του ναυτικού οχυρού του Βοτανικού για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους. Ακόμη μεγαλύτερος θόρυβος και ανησυχία δημιουργείται τώρα με τις απαντήσεις που ο υποναύαρχος Κρυονερίτης δίνει στις αναφορές που του έχουν γίνει γι αυτό το θέμα. (Να σημειώσουμε ότι ο υποναύαρχος Κρυονερίτης επανήλθε από την εφεδρεία και ενώ ήταν απόστρατος. Πράγμα που σημαίνει ότι εν όψει μη ύπαρξης ειδικών περιστάσεων που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάτι τέτοιο, αποτελεί πολιτική επιλογή. Που σημαίνει ότι είναι το χέρι της ήδη παραβαίνουσας το Σύνταγμα κυβέρνησης – βλέπε λαθρονομοσχέδιο – προκειμένου να καλύψει και άλλες παρανομίες).

Ο υποναύαρχος Κρυονερίτης προκειμένου να δώσει άλλοθι σε μία ύβρη εις βάρος του συνόλου του Πολεμικού Ναυτικού, ενός ναυτικού που πολέμησε για να μην υπάρχουν τζαμιά στην Ελλάδα, απαντά με ασυναρτησίες και με προσβλητικό ύφος ως καλός και φιλότιμος υπηρέτης των ισλαμολάγνων πολιτικών στην θαρραλέα αναφορά που του υπεβλήθη για το θέμα του τζαμιού. Ακολουθεί η αναφορά. (την είχαμε ξαναδημοσιεύσει κι εδώ καθώς και την έκκληση του αξιωματικού προς όλους τους Έλληνες εδώ)

Παρακάτω βρίσκεται η απάντηση του υποναύαρχου Κρυονερίτη, η οποία μόνο για γέλια είναι:


και η αναφορά παραπόνων του αξιωματικού, την οποία αξίζει τον κόπο να την διαβάσετε.
Υ.Γ. Φημολογείται ότι στρατιωτικοί θα κινηθούν δικαστικώς ενάντια όχι στο κράτος αλλά ενάντια στα πρόσωπα όπως ο εν λόγω υποναύαρχος, τα οποία κατά την γνώμη τους παρέχουν στήριξη σε έκνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές μεθοδεύσεις.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια γερα με τσαμπουκα,χανομαστεεεεε......

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός πλησιάζει του σπαθιού η κόψη η τρομερή θα γίνει η σκληρή πραγματικότητα που θα την νιώσουν όλοι οι προσκυνημένοι, η επανάσταση της φυλής των Ελλήνων πλησιάζει.
Ο αρχιστράτηγος των Σπαρτιατικών Δυνάμεων
Γιατράκος Π.

Ανώνυμος είπε...

Οι ταγοί μας και οι Διοικητές και Αρχηγοί μας να μην λησμονούν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ξίφος αμφίστομο, που δύναται να κόψει τον εχθρόν, αλλά το ίδιο καλά μπορεί να κόψει και τον χειριστή του αν οι κινήσεις του είναι άστοχες.

ένας πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΞΚΟΣ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Α/ΓΕΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΘΗΚΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΛΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.