Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΤΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΣυνέχεια από εδώ κι εδώ

ΤΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ

Χθες στην παρουσία των ένστολων στο Σύνταγμα,έγιναν βήματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί, πολύ περισσότερο διάφοροι ελλαδεμποροι που είχαν συνηθίσει να μονοπωλούν την ιδέα του εθνικού αγώνα...χωρίς όμως πράξη.

1.Οι εγκάθετοι ψευδοσυνδικαλιστες,που οι περισσότεροι εξ αυτών ,δεν έχουν περάσει καν στρατιωτική εκπαίδευση,περίμεναν να κάνουν μια κίνηση εντυπωσιασμού,και να μαζευτούν 20 ομοϊδεάτες τους ,να πάρουν εύσημα από τις πολιτικές ηγεσίες των μπολσεβίκων και να καπελώσουν το σύνολο των Ελλήνων στρατιωτικών.

Αντί αυτού,ξαφνικά εμφανίστηκαν από το πουθενά 1000 ένστολοι ,που ο καθένας αυθόρμητα παρουσιάστηκε για να κάνει με το δικαίωμα της παρουσίας του,πράξη το δικαίωμα της σιωπηλής του διαμαρτυρίας....

2.Οι κύριοι αυτοί,που κακώς φέρουν την στολή ,όταν πιστεύουν ότι μπορούν να την χρησιμοποιούν για να διεκδικούν μπακαλίστικες αμοιβές,απογοήτευσαν τα ιδεολογικά τους αφεντικά ,και έδειξαν ότι δεν μπορούν ούτε να ελέγχουν,ούτε να καπελώνουν το σύνολο των ενόπλων δυνάμεων,στο οποίο στην πράξη δεν ανήκουν .

3.Μίλησαν για βόλτα στο Θησείο και βρέθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου προς το Σύνταγμα και στην συνέχεια στην ΛΑΕΔ,όπου,εισέπραξαν την κραυγή ...."ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ"

4.Φυσικά τα ενορχηστρωμένα ΜΜΕ,που είχαν κληθεί για αυτόν τον λόγο....αναπαρήγαγαν δηλώσεις αυτών των "στρατιωτικοφανών" υπαλλήλων του υπουργείου...ενώ αγνόησαν τις δηλώσεις όλων των άλλων ,που δήλωναν ότι δεν καπελώνονται.

Είναι κάτι το αναμενόμενο....δεν μας ενδιαφέρει.....

Μας ενδιέφερε όμως,να δηλώσουμε με αυτήν την παρουσία ,ότι οι πολιτικοί και οι υπηρέτες τους ,αδυνατούν να ελέγξουν την δίκαιη οργή των ΕΔ

Μας ενδιέφερε να στείλουμε αυτό το μήνυμα στους υπευθύνους για τα δεινά της πατρίδος....

Μας ενδιέφερε να στείλουμε το μήνυμά ,ότι επειδή οι τεχνητοί ηγέτες των στρατιωτικών δεν μιλάνε...δεν σημαίνει ότι ελέγχουν και τον κόσμο τους......

Μας ενδιέφερε τέλος ,το σημαντικότερο από όλα......η γυμναστική των στρατιωτικών.

Οι στρατιωτικοί ,με όποια πρόφαση,βγήκαν στον δρόμο...ακαπέλωτοι,και ανεξέλεγκτοι.....τα ντοκουμέντα που τα κανάλια δεν έδειξαν ....κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τα κανάλια σιωπούν.....χαιρόμαστε,έχουν πάρει το μήνυμα .

Λίαν συντόμως...θα λάβουν και την συνέχεια του πατριωτικού μας μηνύματος.

Οι στρατιωτικοί,βγήκαν στον δρόμο μετά από 101 χρόνια από την δημοκρατική επανάσταση στο ΓΟΥΔΗ ,μια επανάσταση ενάντια σε ένα αντίστοιχο διεφθαρμένο αντιλαϊκό καθεστώς.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ

ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΟΣΟ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Εκ των έσω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με την η παρουσία τους στο Σύνταγμα έδειξαν τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής και το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα. Είναι η απάντηση στο δεν υπάρχουν Έλληνες.

Πιστεύω ότι αυτό τους ταρακούνησε αρκετά. Είναι σίγουρο ότι τώρα θα τσεκάρουν ανά δεκάλεπτο τα σχέδια άμεσης διαφυγής τους στο εξωτερικό μήπως και αυτά δεν αποδώσουν.