Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ- ΤΟ ARISTERO ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ!


ΤΟ ARISTERO ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ

Και το είδαν και το χάρηκαν το έγκλημα οι aristeroi

Η φωτογραφία κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο. Η τράπεζα καίγεται, κάποιοι «μικροαστοί» εχθροί καίγονται ζωντανοί μέσα και μπροστά μία γνώριμη φάτσα. Ο Πέτρος Κωνσταντίνου. Είναι αυτός που πρόσφατα κατηγορούσε την δεκαπενταμελή ομάδα του ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! ότι έδειρε 500 αφρικανούς μικροπωλητές στην Ερμού.


Ο Πέτρος Κωνσταντίνου συμμετέχει στο ακροαριστερού κόμμα «ΑΝΤΑΡΣΥΑ». Μετά την πορεία, η οργάνωσή του είχε σχεδιάσει μία εκδρομή στο βουνό. Προς τούτο και ο γυλιός εκστρατείας, το τζόκεϊ και το φαιοπράσινο παντελόνι. Μέσα στο σακιδιάκι, ο Κωνσταντίνου είχε τα κεφτεδάκια που του έφτιαξε η μαμά του, ένα τοστ και ένα κέικ που θα το μοιραζόταν με τους φίλους του. Προφανώς, πείνασαν πολύ από τα πρώτα χιλιόμετρα, καθώς το σακκίδιο μοιάζει σχεδόν άδειο στην φωτό. Στο στιγμιότυπο πρέπει μόλις να το έχουν αδειάσει...
(σ.σ.διαβάστε εδώ
δείτε τις φωτογραφίες του και ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΟΧΙ
διαβάστε επίσης εδώ
ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Πάντως, επειδή γνωρίζουμε ότι ο Κωνσταντίνου είναι ευαίσθητος άνθρωπος και όταν βλέπει κάτι στραβό το λέει - έχει μάλιστα και αρκετούς φίλους στον ΑΝΤΕΝΝΑ (σ.σ.στο δεύτερο λινκ που σας δώσαμε θα βρείτε πλήθος συνδέσμων για όλα αυτά που περιγράφονται) - καλό θα ήταν, να δώσει μία περιγραφή αυτών που είδε. Να καταγγείλει αυτός ο καλός άνθρωπος τους δολοφόνους που κάψαν σαν τα ποντίκια κάποιους άμοιρους ανθρώπους, οι οποίοι έσφαλαν μεν, σπάζοντας την απεργία, αλλά θέλαν να βγάλουν το ψωμί τους. Όπως ακριβώς και κάποιοι άλλοι φίλοι του...

Όλα αυτά βέβαια, σε περίπτωση που δεν πρόκειται για μία σατανική ομοιότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του

Πάντως, την παρουσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο κτίριο της MARFIN, την ώρα του φονικού, επιβεβαιώνει και μία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, το «Ξεκίνημα». Σε συνέντευξη στην ΝΕΤ, εκπρόσωπος της συνιστώσας, η Χριστίνα Ζιάκα, δήλωσε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρισκόταν ακριβώς από πίσω από το μπλοκ τους, το οποίο βρισκόταν μπροστά στο φλεγόμενο κτίριο. Δήλωσε μάλιστα ότι «πολλοί μετανάστες έσπευσαν να σώσουν τους άτυχους υπαλλήλους της τραπέζης». Ανάξιο λόγου, αφού ούτως οι άλλως οι μετανάστες κάνουν δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες. Ή που δεν αφήνουν τους Έλληνες να κάνουν, θα συμπληρώναμε εμείς. Γιατί οι ευρισκόμενοι μπροστά από την τράπεζα εμπόδιζαν, σύμφωνα με μαρτυρίες την πυροσβεστική και τα σωστικά συνεργεία να παρέμβουν.

Με την δήλωσή της όμως η Χριστίνα Ζιάκα, διαψεύδει τον αρχηγό της, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος λίγο μετά στην βουλή δήλωνε: «Το 2008 η ακροδεξιά στοχοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα για καλή δική μας τύχη αυτό το τεράστιο πλήθος εμπόδισε τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ για τέσσερις ώρες να είναι στο Πολυτεχνείο και να μην βρίσκονται εκεί που έγιναν τα επεισόδια και βρήκαν ευκαιρία να κατηγορήσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα...». Καθώς φαίνεται, από τον Τσίπρα διέφυγε η λεπτομέρεια, ότι ο μία εκ των συνιστωσών του βρισκόταν ακριβώς στον τόπο του εγκλήματος.

Αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα, καθώς και αυτή η συνιστώσα, όπως και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι όλοι καλοί άνθρωποι, πανταχού παρόντες, πρόθυμοι μάρτυρες κάθε κακού που συναντούν. Το είχαν άλλωστε αποδείξει και τον Ιανουάριο, κατά τα επεισόδια της Πανόρμου, στέλνοντας τον εγκληματία Δημήτρη Παπαγεωργίου στη φυλακή.

Το Indymedia
Άπειρες θεωρίες αναπτύχθηκαν σχετικά με το πόσο θεμιτή είναι η δολοφονία εν ψυχρώ ατόμων που δεν συμμορφώνονται στις λαϊκές κινητοποιήσεως και επιλέγουν να κάνουν χρήση του δικαιώματός τους στην εργασία.

Μία από τις πολλές που δημοσιεύθηκαν στο Indymedia λέει:
"Επιτέλους αίμα - φέρτε ψωμί να βουτήξω... Όσο αφορά αυτό το ίδιο το γεγονός, τον θάνατο 3 τραπεζικών υπαλλήλων - και πέρα από τις επιπτώσεις στην καταστολή που μπορεί αυτό να έχει εγώ το χάρηκα [...] Εγώ τώρα στον πάτο της κοινωνίας σας έχω 3 λιγότερους από πάνω μου να μου πατάνε τον σβέρκο."

Το ανωτέρω κείμενο, ωστόσο, που δημοσιεύθηκε προχθές το πρωί, δίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα της αριστεράς στην Ελλάδα. Και δεν είναι μόνον οι Αναρχικοί ή οι Εξωκοινοβουλευτικοί, όπως λένε κάποιοι. Είναι όλοι οι αριστεροί, από τους αυτόχειρες μέχρι εκείνους που τους παρέχουν νομική, πολιτική, επικοινωνιακή αλλά και ηθική κάλυψη. Και αυτοί βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της αριστεράς, με βαθιές τομές και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως που για πέντε χρόνια όχι απλά τους ανέχθηκε αλλά τους έθρεψε κιόλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δεν γνώριζα ειλικρινά τι είναι το.......indymedia!Από τα δικά σας δημοσιεύματα έκανα μία βόλτα στο BLOG τους.
Δηλαδή έλεος. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι, όχι μόνο ΈΛΛΗΝΕΣ, οι οποίοι να χαίρουν και να επιχαίρουν με μία ανθρώπινη τραγωδία? Και να φταίει ο...Βγενόπουλος και οι νεκροί που πήγαν να δουλεψουν και όχι οι εξευτελισμένοι "άρχοντες" που δεν επιτρέπουν με τις........δίκαιες απολαβές, στον εργαζόμενο να απεργήσει εάν το επιθυμεί?
Τι είδους φασισμός είναι αυτός πού αναπτύσσεται στη χώρα μας και προβάλλεται από απόπατους όπως το......indymedia?Να απεργήσεις ναι! Άμα δεν θέλεις είσαι.....εχθρός? Τίνος? Ποιοί είναι εκείνοι που καταργούν την ελεύθερη βούληση του Έλληνα και τον εξαναγκάζουν στην υποταγή μιάς δράκας αλητών οι οποίοι καλυπτόμενοι από δήθεν δημοκρατικούς μανδύες και κόμματα όχι μόνο αναστατώνουν της μεγάλες πόλεις της Πατρίδας μας, αλλά πλέον ΔΟΛΟΦΟΝΟΎΝ ανθρώπους!!Γεννημένους και ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ.
Όλοι αυτοί που κατονομάζετε στις σελίδες σας είναι άγνωστοι στις Ελληνικές αρχές?Καί άν είναι τα ρεπορτάζ δεν είναι τεκμηριωμένα? Όπως φαίνεται στις ΕΙΚΟΝΕΣ σας. Εδώ δεν πρόκειται για φραστικές μαρτυρίες. Πρόκειται για οπτικό υλικό. Στραβομάρα έχουν όλοι τέλος πάντων?
Δηλαδή οι "νοήμονες" κυβερνήτες της χώρας,και οι 300,δεν αντιλαμβάνονται ότι εάν υπάρξει αντίδραση θα αιματοκυλιστούμε όπως το 1944-49?
Έως πότε θα ανεχόμαστε λάθος αποφάσεις από ανθρωπάκια και τα ενεργούμενα τους. Αποφάσεις και πράξεις οι οποίες πλέον στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές?
Ε Ω Σ Π Ο Τ Ε?

Ωρίων είπε...

Το indymedia δεν είναι blog.

Εκπέμπει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που πληρώνουμε όλοι μας, όι πολιτικοί το καλύπτουν με το "άσυλο" και προτρέπουν σε εγκληματικές ενέργειες όπου και αναρτούν. Χρηματοδότης τους είναι ο δισεκατομμυριούχος Soros.(Βλέπε συναντήσεις του με τον Τζεφρυ πρόσφατα) Έχει γίνει και επερώτηση στη Βουλή για άρση της ασυλίας της τρομοκρατικής γιάφκας και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.

Όλοι τους ξέρουν και αυτούς και τον Κωνσταντίνου. Είναι όργανά τους. Τα λεγόμενα όργανα του παρακράτους. Θα αγγίξουν τους εκτελούντες τις εντολές τους;

Ο Κωνσταντίνου μάλιστα χαίρει ευρείας ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ από όλα τα ΜΜΕ και ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ όπως κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει με ντοκουμέντα.

Παρ όλα αυτά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.

Αυτοί ειναι οι άνθρωποι του παρακράτους και το κράτος ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ για να υπάρχουν, να εγκληματούν, να αποπροσανατολίζουν και να δρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.