Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

ΓΑΤΕΣ με ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ βοηθούν τις ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣΑγγλία, Bolton, Greater Manchester,  ένα γατάκι με ασυνήθιστα σημάδια γεννήθηκε στο Breiqhtmet. Στην αρχή, τα σημάδια, ήταν μόνο δύο μαύρες βούλες στο μέτωπό του, αλλά τώρα που έγινε δύο μηνών, οι μαύρες βούλες πήραν σχήμα φρυδιών πάνω στο κατάλευκο προσωπάκι του και του δίνουν μια μόνιμη έκφραση έκπληξης και απορίας.  Το γατάκι είναι κατάλευκο με μαύρη ουρά.
οι Ιδιοκτήτες του είναι ο 40χρονος Andy και η 45χρονη Caroline Entwistle που έχουν τέσσερα παιδιά και δύο γάτες. Όταν η δίχρονη γάτα τους Luna γέννησε τέσσερα γατάκια, ούτε που το σκέφτονταν ότι θα κρατήσουν κάποιο από τα νεογέννητα.  Αλλά όταν είδαν πόσο χαριτωμένο ήταν το γατάκι με τα «φρύδια»,   το κράτησαν, δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και τα χιλιάδες like το έκαναν διάσημο.
Του έδωσαν το όνομα Gary, γιατί μοιάζει με τον διάσημο τραγουδιστή Gary Barlow που έχει πυκνά φρύδια.
Η μαμά του Luna είναι λευκή με μαύρες βούλες, τα δύο από τα γατάκια της δόθηκαν σε άλλα σπίτια, αλλά ο  διάσημος τρισχαριτωμένος Gary θα μείνει μαζί με την αδελφή του Amy –που έχει κινητικά προβλήματα- μαζί με την οικογένεια. Έτσι,  ο Andy και η σύζυγός του Caroline έχουν πλέον 4 παιδιά και 4 γάτες.
πηγή 3-5-15

ΣΗΜΑΔΙ -ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ?
Νέα Υόρκη, το 2012 γεννήθηκε ένας άλλος γάτος με φρύδια. Τον βρήκε στο δρόμο μια οικογένεια και του έδωσε το όνομα Sam. Ο Sam χάρισε χιλιάδες χαμόγελα στους διαδικτυακούς θαυμαστές του. είναι πλέον διάσημος και βοηθάει με τις πόζες του, τις φιλοζωικές οργανώσεις.Φιλόζωοι δημοσιογράφοι συγκεντρώνουν στοιχεία για κατοικίδια ζώα που έχουν κάποιο ασυνήθιστο σημάδι στο σώμα τους.
τα "προικισμένα" αυτά ζωάκια μπορούν να βοηθήσουν με αυτή την ιδιαιτερότητά τους, τις φιλοζωικές μας εκστρατείες.
Do you have a pet with unusual markings? If so we would love to hear from you.   Get in touch with Gayle McBain ,  email gayle.mcbain@nqnw.co.uk
πηγή
http://www.theboltonnews.co.uk/news/12926268.Forget_Grumpy_Cat__here_s_Concerned_Kitten___the_Bolton_moggy_with_eyebrows_taking_the_internet_by_storm/

Δεν υπάρχουν σχόλια: