Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ προκάλεσε το ΘΑΝΑΤΟ 4χρονου ΑΓΟΡΙΟΥ σε ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ


Δυτικό Τέξας, Odessa, μια απίστευτη μακάβρια τραγωδία συνέβη στο νεκροταφείο «Ector County Cemetery»   Μια επιτάφια (επιτύμβια) στήλη έπεσε και προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατο ενός 4χρονου αγοριού.
Ο μικρός Levi Driver έπαιζε, όταν η 100 χρόνων ταφόπλακα - ύψους 1,5 μέτρου -κατρακύλησε ξαφνικά πάνω στο κεφάλι του και τον σκότωσε.
Τη στιγμή του τραγικού συμβάντος, η οικογένεια του αγοριού βρισκόταν σε κοντινή απόσταση για να επισκεφτεί ένα μνήμα.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο τοπικό Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο, «Odessa Regional Medical Center» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Steve LeSueur του Odessa Police Department, πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα και δεν υπάρχει υποψία για σκόπιμη εγκληματική πράξη.
Ο Sam Brijalba, υπεύθυνος για την Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κινδύνων στο κοιμητήριο (Safety and Risk Management Coordinator for Ector County) είπε ότι «πολλοί παράγοντες θα μπορούσαν να προκαλέσουν την μοιραία πτώση της ταφόπλακας. Οι περισσότερες ταφόπλακες σε αυτό το νεκροταφείο, χρονολογούνται από το 19ο αιώνα και η συγκεκριμένη χρονολογείται από το 1919»
Ο Sam Brijalba μίλησε επίσης για το ανώμαλο έδαφος, την υγρασία από πρόσφατες βροχοπτώσεις και άλλους παράγοντες (φθορά κλπ) που πιθανόν να προκάλεσαν την πτώση της ταφόπλακας.

Η Adriana Segovia, που ο πατέρας της είναι θαμμένος στο ίδιο νεκροταφείο, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό KOSA ότι οι επιτύμβιες στήλες στο νεκροταφείο, καταστρέφονται ακόμα και από τις χορτοκοπτικές μηχανές που χρησιμοποιούνται εκεί.

Ο Brijalba είπε στον KOSA ότι «οι τάφοι είναι στην πραγματικότητα, ιδιοκτησία των μελών της οικογένειας. Τα μέλη της οικογένειας είναι πραγματικά υπεύθυνα για τα ίδια τα μνήματα »
«πρόκειται για το πιο τραγικό δυστύχημα, υπάρχει περιορισμένη πληροφόρηση μέχρι στιγμής. Είμαστε στα πρώτα στάδια της έρευνας και συλλέγουμε πληροφορίες για το πώς και γιατί συνέβη αυτό. Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλα τα μέλη της οικογένειας, μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν »

πηγή 10-5-15
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3075346/Texas-boy-4-dies-struck-head-falling-TOMBSTONE-cemetery.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: