Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ πωλείται στο ΛΟΝΔΙΝΟ

North London,  Muswell Hill. O 43χρονος ζωγράφος Sotiris Charalambous και ο 20χρονος συγκάτοικός του Joseph Birch –φοιτητής σχολής καλών τεχνών- πουλούν στο ebay έναν καθρέφτη αντίκα -grand victorian style- που αγόρασαν έναντι £ 100 πριν από πέντε μήνες. Προειδοποιούν τον υποψήφιο αγοραστή ότι ο καθρέφτης είναι στοιχειωμένος και φέρνει γουρσουζιά.

Στην αγγελία πώλησης αναφέρεται πως ο καθρέφτης φέρνει κακοτυχία, δυστυχία, οικονομικά προβλήματα και ασθένειες.

Ο καθρέφτης προκάλεσε το ενδιαφέρον τουλάχιστον 20.000 ατόμων –ερευνητών του μεταφυσικού και σκεπτικιστών-  αλλά και ενός υποψήφιου αγοραστή που θέλησε να τον αγοράσει ως δώρο για την πρώην γυναίκα του.

Πριν από δύο μήνες, ο Sotiris έβαψε το πλαίσιο -από ξύλο καρυδιάς- του καθρέφτη με μεταλλικό ασημί χρώμα.  Τα προβλήματα των δυο συγκάτοικων άρχισαν από τότε να επιδεινώνονται.
Τη νύχτα βλέπουν εφιάλτες και ξυπνούν με αφόρητους πόνους –σαν από μαχαιριές- στο σώμα τους.

Στο σκοτάδι βλέπουν σκιές και λάμψεις να αντανακλώνται στον καθρέφτη, ακούν κρότους και βρίσκουν πράγματα πεταμένα στο πάτωμα. Στο σώμα τους εμφανίζονται γρατζουνιές από το πουθενά. Πιστεύουν ότι κάποιος δολοφονήθηκε μπροστά στον καθρέφτη και για αυτό είναι στοιχειωμένος.

Το θερμαντικό σώμα κάτω από τον καθρέφτη, σταμάτησε να λειτουργεί, το σταθερό τηλέφωνο επίσης και ακούγονται σωλήνες που τρίζουν στο δάπεδο του σπιτιού.

Οι δύο συγκάτοικοι έχουν το δυσάρεστο αίσθημα πως κάποιος τους παρακολουθεί και νιώθουν σαν να χάνεται όλη τους η ενέργεια.

Ωστόσο αναμένουν τον αγοραστή που θα δώσει μια δίκαιη τιμή για την αγορά του στοιχειωμένου καθρέφτη.

19-2-13  Want to buy a 'haunted' mirror? Flatmates have been dogged by bad luck, financial misery and illness since rescuing piece of furniture from a skip
Flatmates put 'haunted mirror' up for sale on Ebay after being dogged by bad luck, financial misery and illness since rescuing it from dumpster
Painter Sotiris Charalambous says the mirror caused him to wake up screaming with 'stabbing pains' in the night
Student Joseph Birch, 20, says 'glimpses of black darkness' have appeared in the antique
Mirror, blamed for restless sleep and nightmares, has not
reached reserve

πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2280654/Haunted-mirror-wakes-flatmates-screaming-stabbing-pains-brings-bad-luck-rescuing-skip.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: