Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

οι ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΙ του ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Τα ειδεχθή πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από τον Josef Mengele στους  επτά νάνους του Άουσβιτς -οι πέντε ήταν γυναίκες - καθεμία όχι ψηλότερη από ένα 5χρονο κορίτσι.
Η οικογένεια Ovitz των νάνων (22 συνολικά άτομα που ζούσαν στο χωριό Rozavlea)  υποβλήθηκε σε φρικιαστικά πειράματα στα χέρια του Δρ Γιόζεφ Μένγκελε στο Άουσβιτς
Παρασκευή 19 του Μαΐου του 1944, οι επτά νάνοι οδηγήθηκαν στον 34χρονο γιατρό Josef Mengele
Ο πατέρας τους Ραβίνος Shimshon Eizik, ένας νάνος, είχε παντρευτεί δύο φορές ψηλές γυναίκες που γέννησαν επτά νάνους και τρία φυσιολογικού μεγέθους αδέλφια.
Όλοι γνώριζαν το πάθος του Mengele  με τη συλλογή του με ανθρώπους «φρικιά».  Έκανε φρικτά πειράματα σε  ερμαφρόδιτους, γίγαντες και νάνους για να σπάσει το γενετικό τους κώδικα.
Δεν ήξερε τι ακριβώς έψαχνε, ήθελε να αποδείξει ότι η εβραϊκή φυλή είχε εκφυλιστεί σε ένα λαό νάνων και ατόμων με αναπηρίες αλλά δεν είχε συγκεκριμένα αποτελέσματα
Παρουσίασε γυμνούς τους επτά νάνους σε δημόσια διάλεξη με τίτλο ‘Examples of the Work in Anthropological and Hereditary Biology in the Concentration Camp.
Στην κλινική στο στρατόπεδο του θανάτου οι νάνοι έδιναν κάθε βδομάδα αίμα –μεγάλη ποσότητα για εξετάσεις- κ
αι τους έκαναν δεκάδες ακτινογραφίες
Ήθελε να σπάσει το γενετικό κώδικα για το νανισμό, τους έκανε εξετάσεις για προβλήματα στα νεφρά, τη λειτουργία του ήπατος και τον τύφο.
Αδύναμοι από την πείνα, εξαντλημένοι από το αίμα που έχαναν, έπεφταν λιπόθυμοι.
Τους έβγαζε υγιή δόντια, τις βλεφαρίδες τους και τους υπέβαλε σε βασανιστήρια με ζεστό και κρύο νερό.
Είχε αποφασίσει να στείλει τους σκελετούς τους σε μουσείο του Βερολίνου και διέταξε να τους βράσουν σε φωτιά έως ότου η σάρκα τους διαχωριστεί από τα οστά τους.

16-2-13 
How the seven dwarfs of Auschwitz fell under the spell of Dr Death: The hideous experiments carried out by Nazi Josef Mengele on seven trusting brothers and sisters
By Yehuda Koren And Eilat Negev
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2279410/How-seven-dwarfs-Auschwitz-fell-spell-Dr-Death-The-hideous-experiments-carried-Nazi-Josef-Mengele-seven-trusting-brothers-sisters.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: