Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Παγκόσμιο Δίκτυο των Illuminati για Εσωτερική Ενημέρωση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,  παγκόσμιο δίκτυο των Illuminati  (Illuminati Network LLC) θα παρουσιάζει θέματα με μηνύματα της Νέας Εποχής, εναλλακτικό lifestyle, εμπειρίες γύρω από τη μαγεία και τον αποκρυφισμό,  πρακτικές μαγείας και παραδόσεις για να ανακαλύψουμε τις ανεξέλικτες και ανενεργές πλευρές της ψυχής,   παραψυχολογικές ικανότητες όπως η τηλεπάθεια και η ψυχομετρία και γενικά την πνευματική αναζήτηση για την αθέατη πλευρά της ζωής.
Το Illuminati Network LLC είναι μια εταιρεία με έδρα στο Delaware.
Θα κάνει το ντεμπούτο του, στις 31 Οκτωβρίου,  όλο το 24ωρο σε απευθείας σύνδεση με τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο, θα παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και την εσωτερική πλευρά των γεγονότων.


Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του δικτύου ο Steve McManus και η  Elizabeth Sturino.

Ανακρίβειες και παρανοήσεις σε θέματα εσωτερικής ψυχολογίας και φιλοσοφίας θα εντοπίζονται και θα δίδεται η ορθή ερμηνεία.  Αν και υπάρχουν πολλές σύγχρονες μάγισσες, δεν πετούν όλες πάνω στη σκούπα τους, λέει ο  McManus.

Το δίκτυο θα συμμετέχει ενεργά στα μέσα ενημέρωσης, και οι ειδήσεις αναλυτικά θα παρουσιάζονται  από ειδικούς μελετητές εσωτερισμού.

Δημοσιογράφοι, συντάκτες και παραγωγοί διαφήμισης που επιχειρούν κατακερματισμένα  την «εσωτερική» θεώρηση των γεγονότων, θα ενωθούν για τη λειτουργία του δικτύου.

26-10-12  Worldwide Illuminati Network Supporting Witchcraft and Pagan Lifestyles To Debut on Halloween
πηγή
http://www.heraldonline.com/2012/10/26/4367259/worldwide-illuminati-network-supporting.html

προεπισκόπηση και το πλαίσιο του site, στο www.the-illuminati-network.com .

πρόσφατο θέμα στο facebook του δικτύου.
What Actually Happens On December 21, 2012  is anyone’s guess. Here are some quotations from some prominent speakers about 12-21-2012…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: