Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

μεταμφίεση Διαβόλου θεωρείται νεογέννητο στην Κολομβία

Κολομβία, στην πόλη της Lorica, κοντά στην ακτή της Καραϊβικής,
H Ana Feria Santos και ο σύζυγός της Óscar Palencia López, απέκτησαν τον περασμένο μήνα το πέμπτο τους παιδί, ένα αγοράκι μόλις τεσσάρων εβδομάδων. Το αγοράκι  πρόωρα περπατάει και  κρύβεται σε περίεργα μέρη του σπιτιού. Οι γονείς του θεωρούν ότι είναι μωρό του διαβόλου (έκαναν δήλωση στο RCN Radio station) και οι γείτονες ρίχνουν πέτρες στο σπίτι που γεννήθηκε αλλά και στον πατέρα του.

Ωστόσο οι αρχές ειδοποιήθηκαν πως το μωρό κακοποιείται. Σύμφωνα με το Colombian Family Welfare Institute, την  National Police και την  καθολική εκκλησία  το μωρό δεν παρουσιάζει σημάδια κατοχής από δαίμονα.
Το παιδί έχει σημάδια από εγκαύματα στα χέρια του αλλά οι γονείς του λένε, πως το μωρό προκαλεί μόνο του τη φωτιά, καίει τα ρούχα  και τα χέρια του, έχει πολύ τρομακτικά μάτια και γελάει σαν ενήλικας.
Μέτρα για την αποκατάσταση, διασφάλιση του οικογενειακού περιβάλλοντος  του παιδιού, έχουν ληφθεί μετά τη γνωμάτευση ομάδας ψυχολόγων, διατροφολόγου και κοινωνικού λειτουργού που το εξέτασαν.  
29-10-12 'Our baby's the devil', say Colombian parents whose child can 'walk at four weeks and breathes fire'
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2224725/Our-babys-devil-say-Colombian-parents-child-walk-weeks-breathes-fire.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: