Τρίτη, 18 Μαρτίου 2008

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕ «ΕΙΔΙΚΗ» ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


Συναγερμός στην Αθήνα

Προπομπός των σχεδίων των ΗΠΑ η κατάπτυστη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που μιλάει για τουρκική μειονότητα κ.ά.

Στο φως το σκοτεινό παιχνίδι της Άγκυρας στη περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υπηρεσίες η δράση ξένων πρακτόρων και ιδιαίτερα ενός Ελληνοαμερικανού που ανήκει στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA). Ο συγκεκριμένος πράκτορας, που φέρεται να έχει «ειδική αποστολή» στην περιοχή και κατά σατανική σύμπτωση έχει το ίδιο όνομα – συνωνυμία – με Έλληνα πολιτικό, πηγαινοέρχεται στη Θράκη, συναντιέται με κύκλους της μειονότητας που παίρνουν εντολές από την Άγκυρα
και γενικά παίζει ύποπτο παιχνίδι.

Η δράση του πράκτορα έχει αποτελέσει αντικείμενο κλειστών συσκέψεων σε διάφορα κλιμάκια της Αθήνας, καθώς συμπίπτει με την ένταση της υπόγειας δράσης του τουρκικού εθνικισμού στη Θράκη

(κυκλοφόρησε ακόμα και σημαία της Δυτικής Θράκης), αλλά και την αχαρακτήριστη ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σε αυτή οι Αμερικανοί κάνουν λόγο για ύπαρξη νόμου της σαρίας στη Δ. Θράκη και για τουρκική μειονότητα η οποία δεν απολαμβάνει πλήρη δικαιώματα.

Είναι περίεργο ότι ο πράκτορας της NSA από τη Θράκη μεταβαίνει στα Σκόπια, την Αλβανία και το Κόσσοβο πραγματοποιώντας διάφορες επαφές, γεγονός που ερμηνεύεται ως ακόμα μία κίνηση στη σκακιέρα προκειμένου να προετοιμαστεί το έδαφος για αποσχιστικές κινήσεις, με αποτέλεσμα την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια.

Η Θράκη

Τίγκα στους μιναρέδες είναι όλη η Θράκη
Στη Θράκη τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη ύποπτο σχέδιο της Άγκυρας που προσβλέπει στην αυτονόμηση κατά το πρότυπο του Κοσσόβου.

Ήδη ο κύριος εκφραστής αυτής της επιδίωξης, η «Ένωση Αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης», επεκτείνεται με νέα παραρτήματα στο Λονδίνο και τη Χάγη, εγκαλεί την Ελλάδα, ενώ στη Ξάνθη και την Κομοτηνή ο πρόεδρος του συλλόγου Έρολ Κασίφογλου καλεί ευθέως τους κατοίκους να αυτονομηθούν.

Ταυτόχρονα, έχει καταγγελθεί και ο ρόλος του «εκλεγμένου» μουφτή, ο οποίος μεταβαίνει στην Άγκυρα και έχει επαφές με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ πάντοτε χαρακτηρίζεται ως προπομπός των αμερικανικών σχεδίων και φέτος επιφυλάσσει πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα στην Ελλάδα.

Η χώρα των βασανισμών του Γκουαντανάμο και του μαρτυρίου δια νόμου του εικονικού πνιγμού κατηγορεί την Ελλάδα για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Θράκη, στο θέμα των λαθρομεταναστών, στους Αλβανούς αλλά και για τη μη επίσημη αναγνώριση της σλαβικής γλώσσας στην ελληνική επικράτεια.

Η έκθεση καταγγέλλει τη χώρα μας για διακρίσεις εις βάρος των Αλβανών λαθρομεταναστών, οι οποίοι κατά τους αμερικανικούς υπολογισμούς αγγίζουν το 7% του ελληνικού πληθυσμού.

Μας κατηγορούν επίσης ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τις διάφορες μειονότητες (λαθρομετανάστες) να έχουν επίσημη πληροφόρηση στη γλώσσα τους μέσω ξενόγλωσσων σταθμών ραδιοφώνου και τηλεόρασης!

Στην έκθεση αυτή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ γίνεται και ειδική αναφορά για την είσοδο του «ακροδεξιού»-όπως γράφουν ΛΑΟΣ στη Βουλή και χαρακτηρίζουν τις απόψεις του Γ. Καρατζαφέρη «αντισημιτικές και ρατσιστικές».

Μέσα από την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα (όπως τα αντιλαμβάνονται οι ΗΠΑ), γίνεται κατανοητό πώς βλέπουν την Έλλάδα και τί συνθήκες θέλουν να διαμορφωθούν στην χώρα μας.

Θέλουν τον αφελληνισμό της Ελλάδας και τη μετατροπή της χώρας μας σε ένα κράτος πολυεθνικού συνονθυλεύματος με πιθανές μελλοντικές αποσχίσεις λόγω μειονοτήτων, όπως έχουν γίνει σε γειτονικές χώρες.

Παρμενίων Λιβανίδης

Πηγή:presstime
Αρ.φυλ.95
Σάββατο 15-Κυριακή 16 Μαρτίου 2008
Σελ.2

Δεν υπάρχουν σχόλια: