Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΣΙΒΗΡΙΑ--Ήταν ο μετεωρίτης Tunguska διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Xta; Συνάντηση σοβιετικών ερευνητών με έναν εξωγήινο

Ήταν ο μετεωρίτης Tunguska διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Xta; Συνάντηση σοβιετικών ερευνητών με έναν εξωγήινο
22 Ιανουαρίου 2024

Το 1989, ένας γεωλόγος, ερευνητής ανώμαλων φαινομένων, ερασιτέχνης αστρονόμος και ουφολόγος Andrei Sergeevich Petrov οργάνωσε μια αποστολή στον τόπο της πτώσης του μετεωρίτη Tunguska. Κατά τη γνώμη του και την άποψη των ομοϊδεατών του, στις 30 Ιουνίου 1908, δεν ήταν μετεωρίτης που συνετρίβη στη Σιβηρία, αλλά κάτι ανθρωπογενές, που πιθανόν να ανήκει σε εξωγήινο πολιτισμό. Ήταν με στόχο να βρουν στοιχεία αυτής της θεωρίας που ένα απόσπασμα έξι ενθουσιωδών κατευθύνθηκε σε μια περιοχή της τάιγκα απομακρυσμένη από τον πολιτισμό.
Η αποστολή διήρκεσε σχεδόν 50 ημέρες από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Αυγούστου. Και αν πιστεύετε την αναφορά του Αντρέι Πετρόφ, τότε κατάφεραν να ανακαλύψουν ένα απίστευτο εύρημα. Πρώτα όμως πρώτα. Άνδρας το 1992 και το 1997 μίλησε σε συνέντευξή του για τα αποτελέσματα αυτού του απίστευτου ταξιδιού. Αποδείχθηκε ότι στο σημείο της συντριβής του μετεωρίτη Tunguska, μια ομάδα ερευνητών συνάντησε ένα διαστημόπλοιο και μια κάψουλα με έναν εξωγήινο μέσα.
Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η συσκευή βυθίστηκε σε βάθος 5 μέτρων. Επομένως, για να μπούμε μέσα έπρεπε να κάνουμε πλήρεις αρχαιολογικές ανασκαφές, ευτυχώς πήραμε τα εργαλεία μαζί μας. Το πλοίο, μόλις μπήκε ο κόσμος, δημιούργησε μια τηλεπαθητική σύνδεση μαζί τους. Τα τοιχώματά του αποτελούνταν από ένα υλικό που μπορεί να περιγραφεί ως βιομέταλλο. Κινήθηκε κι άλλαζε, έβγαζε ήχους, μετέδιδε τηλεπαθητικά εικόνες στα κεφάλια των ανθρώπων. Ο Αντρέι Σεργκέεβιτς ισχυρίζεται ότι του έδειξαν τοπία ενός πολύ μακρινού πλανήτη και στη συνέχεια εμφανίστηκε η έξοδος δεκάδων χιλιάδων τέτοιων πλοίων από αυτόν.

φωτο--Το σχεδόν ζωντανό πλοίο αποτελούνταν από βιομέταλλο. 
Αυτό ήταν ένα αναγκαίο μέτρο. Με αυτόν τον τρόπο οι κάτοικοι του πλανήτη Hta έσωσαν τη φυλή τους. Ήταν καταδικασμένη. Το αστέρι την κατάπιε και οι Khtanians δεν είχαν άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσουν τον υπόλοιπο χρόνο και τους πόρους για να απλώσουν τα πλοία τους σε όλο το Σύμπαν με αγγελιοφόρους να κοιμούνται σε διαχρονικές κάψουλες. Ένας από αυτούς προφανώς έφτασε στη Γη, και ίσως περισσότεροι από ένας. Έχοντας μάθει αυτή την ιστορία από το πλοίο, οι άνθρωποι πήγαν να εξετάσουν το διαμέρισμα όπου υποτίθεται ότι κοιμόταν ο εκπρόσωπος του πλανήτη Xta.
Και, πράγματι, σε μια μικρή κάψουλα γεμάτη με μια κιτρινωπή ουσία που μοιάζει με τζελ, υπήρχε ένα πλάσμα. Κάποιος θα μπορούσε να πίστευε ότι είχε πεθάνει, αλλά αφού έψαξαν περισσότερο, οι ερευνητές παρατήρησαν πώς τα δάχτυλά του, τα βλέφαρά του κινούνταν και άλλοι μύες συσπώνται. Ο Αντρέι Πετρόφ σκέφτηκε μανιωδώς τι να κάνει με όλα αυτά; Ενημερώστε τις μάζες, έτσι ο εξωγήινος απλά θα μεταφερθεί στο εργαστήριο και θα εξεταστεί σαν ζώο.

Η συνάντηση μεταξύ των συναδέλφων κράτησε. Στο τέλος, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το κάλεσμα της καρδιάς μας - αφήστε τα πάντα όπως είναι και μην το πείτε σε κανέναν. Η συσκευή προφανώς διάβαζε τις σκέψεις των ανθρώπων και όταν κατέληξαν σε συναίνεση, ακούστηκε ένας βόμβος και όσοι επέβαιναν ένιωσαν μια δόνηση. Το τζελ άρχισε να ρέει στους διαφανείς σωλήνες και μετά από λίγα λεπτά η κάψουλα άνοιξε. Το πλάσμα άνοιξε τα μεγάλα μαύρα μάτια του και κοίταξε προς τους ανθρώπους. Δεν τους κοίταξε, αλλά τους σάρωνε. Μετά από έναν σύντομο έλεγχο, το ανθρωποειδές πλησίασε το ταμπλό και συνέδεσε κάποιο είδος «σκουλήκι» στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Αμέσως εμφανίστηκε ένα ολόγραμμα μιας τεράστιας περιοχής του Σύμπαντος. Άλλαξε σε κλίμακα έως ότου έμεινε μόνο ένας πλανήτης - η Γη. Ο Αντρέι Πετρόφ συνειδητοποίησε ότι με αυτόν τον τρόπο ο εξωγήινος εξέτασε τις πληροφορίες που συνέλεξε το πλοίο για το κοσμικό μας σώμα. Όλο αυτό το διάστημα, οι Σοβιετικοί ερευνητές παρακολουθούσαν με γοητεία τι συνέβαινε. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε μια νέα πράξη τηλεπαθητικής επαφής.
Ο Χτανιάν έδειξε ένα άλλο παρόμοιο πλοίο και τη θέση του. Αποδείχθηκε ότι ο δεύτερος απεσταλμένος από το Khta ήταν στα βάθη των Ουραλίων. Χωρίς καν να προλάβουν να καταλάβουν τίποτα, ο Αντρέι Σεργκέεβιτς και οι συνεργάτες του άρχισαν να ανεβαίνουν. Η συσκευή έφτασε στο επιθυμητό σημείο του κόσμου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο εξωγήινος αποσύνδεσε τη συσκευή από το κεφάλι του και προχώρησε προς την έξοδο. Ο κόσμος ακολούθησε. Ήταν δύσκολο να αναπνεύσεις εδώ ο μπαγιάτικος αέρας στα βάθη των μπουντρούμια των Ουραλίων.
Ο Χτανιάν, παρατηρώντας ότι ο κόσμος αρρώστησε, έτρεξε στο πλοίο. Μετά από μερικές στιγμές, η ευφυής συσκευή άρχισε να παράγει το απαραίτητο οξυγόνο για την αναπνοή. Ο Αντρέι διαβεβαιώνει ότι στα βάθη των σπηλαίων ήταν καλύτερο να αναπνέεις παρά το χειμώνα σε ένα κωνοφόρο δάσος. Μόνο αυτή τη στιγμή οι ερευνητές εντόπισαν μια δεύτερη παρόμοια συσκευή. Επίσης δεν έμοιαζε με κλασικά μεταλλικά πλοία. Η επιφάνειά του, σαν ζωντανό πλάσμα, βρισκόταν σε συνεχή κίνηση.

Έχοντας μπει στο εσωτερικό, όλοι μαζί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας. Η κάψουλα, η οποία υποτίθεται ότι περιείχε τον δεύτερο εκπρόσωπο του πλανήτη Xta, έσπασε και ο ίδιος ο εξωγήινος πέθανε. Η κατάρρευση μάλλον συνέβη πριν από πολύ καιρό, αφού η εμφάνισή του ήταν πολύ διαφορετική από την αντίστοιχη ζωντανή του. Το πλάσμα άρπαξε τον φίλο του και προσπάθησε να τον σύρει στο ταμπλό. Οι άνθρωποι τον βοήθησαν και μετά κόλλησε κάτι που έμοιαζε με σκουλήκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του νεκρού και άρχισε να διακρίνει περίεργα σύμβολα που εμφανίστηκαν με τη μορφή ολογραμμάτων.

φωτο--Ο Χτανιανός κατέληξε στη Γη. 

Κάτι άλλαξε. Κάποια περίπλοκη δομή εμφανίστηκε στην οθόνη. Το Khtanian αφαίρεσε μερικά από τα μέρη του και μια παρόμοια εικόνα εμφανίστηκε κοντά. Ο Αντρέι Πετρόφ πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο ο επιζών έκανε αλλαγές στον κώδικα DNA του νεκρού για να τον επαναφέρει στη ζωή, αντικαθιστώντας μερικά από τα γονίδια που δεν λειτουργούσαν πλέον με τα δικά του. Ως αποτέλεσμα, η αντιγραφή του γονιδιώματος και η ενσωμάτωσή του σε κατεστραμμένες αλυσίδες έδωσε αποτελέσματα. Το πλάσμα ήρθε στη ζωή. Απέκτησε περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά εμφάνισης με τον άλλο εξωγήινο.
Και τότε έγινε η τελευταία τηλεπαθητική επαφή. Ο Χτανιάν δήλωσε ότι η Γη ήταν κατάλληλη για το είδος του. Θα μπορούν να ζουν εδώ στα βάθη για να μην ενοχλούν κανέναν. Ο εξωγήινος ευχαρίστησε τους ανθρώπους για όλα. Ο Αντρέι και οι συνάδελφοί του, με τη σειρά τους, ζήτησαν να τους φέρουν στην επιφάνεια, μετά την οποία, έχοντας σκαρφαλώσει στο πλοίο, βρέθηκαν ξανά στο σημείο της πτώσης του μετεωρίτη Tunguska. Οι άνθρωποι δεν ανέφεραν το περιστατικό σε καμία αρχή. Οι εξωγήινοι αναγκάστηκαν να καταλήξουν στον πλανήτη μας και δεν θέλαμε απολύτως να τους θέσουμε σε κίνδυνο, να καταστραφούν από τον στρατό ή τους επιστήμονες.
Ωστόσο, ο ερευνητής ζήτησε από τον Χτανιάν την άδεια να πει αυτή την ιστορία, και εκείνος τηλεπαθητικά συμφώνησε. Είπε ότι η σάρωση των ανθρώπων έδειξε ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα πίστευαν ακόμα την ιστορία. Ως εκ τούτου, η αποκάλυψη λεπτομερειών δεν αποτελεί απειλή για την ύπαρξή τους.
Ο Αντρέι είπε μόνο εκείνο το μέρος των πληροφοριών που έκρινε απαραίτητο, αλλά το κύριο σώμα των δεδομένων είναι ακόμα γνωστό μόνο σε αυτόν, αρκετούς ομοϊδεάτες και τους ίδιους τους Χτανιανούς. Στο τελευταίο μήνυμα, ο ερευνητής είπε ότι θα έρθει η στιγμή που η συλλογική συνείδηση ​​της ανθρωπότητας θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους αγγελιοφόρους από το Σύμπαν ως ισότιμο εταίρο, και όχι ως ζώο, τότε θα δηλώσουν πλήρως τον εαυτό τους και θα μοιραστούν τις τεχνολογίες τους με τους ανθρώπους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: