Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Νέες μορφές UFO έχουν παρατηρηθεί σε όλο τον κόσμο: «ιπτάμενοι κύλινδροι» έχουν φτάσει για να αντικαταστήσουν τους «ιπτάμενους δίσκους»

Νέες μορφές UFO έχουν παρατηρηθεί σε όλο τον κόσμο: «ιπτάμενοι κύλινδροι» έχουν φτάσει για να αντικαταστήσουν τους «ιπτάμενους δίσκους»
23-6-24


Ο κύλινδρος της Μοντάνα καταγράφηκε χρησιμοποιώντας εξοπλισμό νυχτερινής όρασης. 
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13553137/Montana-resident-catches-cigar-shaped-UFO-military-grade-night-vision-camera-glowing-white-object-looked-like-blur.html
Τα UFO είναι διαφορετικά: μαζί με τους κλασικούς «ιπτάμενους δίσκους», φωτεινές σφαίρες και «τρίγωνα» εμφανίστηκαν μαζικά στους ουρανούς πάνω από την Ευρώπη τη δεκαετία του '90 του περασμένου αιώνα. Στις μέρες μας, οι «κύλινδροι» είναι συχνοί στη Γη, αναφορές για τους οποίους αφθονούν στις πηγές των χρονικών του Μεσαίωνα. Φαίνεται ότι επέστρεψαν.
Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αυτόπτες μάρτυρες κατέλαβαν δύο «κύλινδρους» - ο ένας κοντά στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου και ο άλλος στην πολιτεία Μοντάνα των ΗΠΑ. Και επίσης στο δρόμο για το αεροδρόμιο. Αυτές οι περιπτώσεις αναφέρθηκαν από την Enigma Labs, μια startup τεχνολογίας που συντάσσει μια βάση δεδομένων για τα UFO.
Οι κύλινδροι έλαμψαν και κινήθηκαν στον ουρανό, θυμίζοντας τους δορυφόρους Starlink του Έλον Μασκ, οι οποίοι έχουν επανειλημμένα παραπλανήσει τους παρατηρητές. Ωστόσο, οι «κύλινδροι Μόσχου» έμοιαζαν με υπολείμματα χάντρες από μακριά και ήταν σαφές ότι αποτελούνταν από μεμονωμένες «χάντρες». Οι «κύλινδροι» που φαίνονται τώρα ήταν συμπαγείς, δηλαδή ήταν κάποιου είδους ανεξάρτητα επιμήκη αντικείμενα.

«Μερικές φορές λαμβάνουμε πλάνα που μας μπερδεύουν», λέει ο Alejandro Rojas των Enigma Labs.

Το "Top Hat" - λίγο πιο χοντρό και με κάποιο ελαφρύ σημείο - γυρίστηκε σε βίντεο από κάποια Michelle Reyes. Το αντικείμενο μπήκε κατά λάθος στο κάδρο της - η γυναίκα απλώς βιντεοσκοπούσε το γύρω τοπίο από το παράθυρο του αεροπλάνου, πλησιάζοντας τη Νέα Υόρκη. Το UFO πέταξε γρήγορα μπροστά, προχωρώντας προς το πλοίο της γραμμής.
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13350633/ufo-drone-new-york-city-laguardia-airport.html

Το UFO, που γυρίστηκε κατά την προσέγγιση στη Νέα Υόρκη, πετούσε προς το αεροπλάνο. 
Λίγο νωρίτερα - τον Φεβρουάριο του 2024 - ο «κύλινδρος» κινηματογραφήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες στον ουρανό πάνω από την Ιταλία. Ένα αντικείμενο σαν μακρύ ζυμαρικό (συγγνώμη για την ακούσια σύγκριση) κρεμόταν στα ύψη.
https://www.youtube.com/watch?v=m7ImqfbtH3U&t=3s
Ιταλικός κύλινδρος - με τη μορφή ζυμαρικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: