Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

«Bohemian Grove» Σατανιστές στην εξουσία στις ΗΠΑ: Η αποκάλυψη κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια, αλλά κανείς δεν την πίστευε.

Σατανιστές στην εξουσία στις ΗΠΑ: Η αποκάλυψη κυκλοφόρησε πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά κανείς δεν την πίστευε. Θα σας υπενθυμίσουμε τα γεγονότα
21-6-24

Οι λέξεις "Bohemian Grove" βρόντηξαν σε όλο τον κόσμο το 2000, όταν δημοσιογράφοι διείσδυσαν στο μυστικό μέρος διακοπών των πιο ισχυρών ανθρώπων του κόσμου: από Αμερικανούς προέδρους, ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Μεταξύ των ανθρώπων, η «καλοκαιρινή κατασκήνωση» για την ελίτ έχει αποκτήσει κακή φήμη. Και αυτό δεν είναι χωρίς λόγο. Πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο έδειχναν ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο Τζορτζ Μπους και ο Ρόναλντ Ρίγκαν, να εκτελούν σατανικές τελετουργίες και ακόμη και θυσίες.
Το 2000, οι δημοσιογράφοι Alex Johnson και Mike Hanson, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, μπόρεσαν να εισέλθουν στην επικράτεια του πιο κλειστού μέρους της Καλιφόρνια, του Bohemian Grove. Αυτό που μπόρεσαν να κινηματογραφήσουν οι λάτρεις μπορεί να σοκάρει τους απλούς ανθρώπους. Πρώτα όμως πρώτα.

Μια πινακίδα πάνω από την είσοδο του άλσους. 

Για περισσότερα από εκατό χρόνια, πραγματοποιούνται ετήσιες συναντήσεις παικτών της «μεγάλης πολιτικής» στο αποθεματικό με δέντρα από κόκκινα ξύλα. Ο σύλλογος είναι ανοιχτός μόνο σε άνδρες και πρέπει να περιλαμβάνει προέδρους, πλούσιους επιχειρηματίες, διεθνείς παίκτες ισχύος και μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης. Κάθε είδους φήμες κυκλοφορούν για το «Bohemian Grove» εδώ και πολύ καιρό, και κάποιοι θεωρούν ότι είναι το μέρος όπου συγκεντρώνονται μέλη της μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησης - όχι μόνο για να επιδοθούν σε αμφίβολη διασκέδαση, αλλά και για να αποφασίσουν την τύχη του ανθρωπότητα.
Η τελευταία φορά που συζητήθηκε πιο έντονα για το άλσος ήταν τη δεκαετία του 2000, όταν πλάνα από μια άγρια ​​τελετουργία θυσίας εμφανίστηκαν στις εφημερίδες. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν θυσιάστηκε ένας ζωντανός, αλλά ένα λούτρινο ζώο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι άνθρωποι ήταν ακόμα σοκαρισμένοι με αυτό που είδαν. Κανείς δεν πίστευε ότι Αμερικανοί πρόεδροι και διπλωμάτες συμμετείχαν σοβαρά σε σατανικές τελετουργίες και οργάνωναν παραστάσεις με άνδρες ντυμένους γυναίκες... Ωστόσο, αργότερα η έγκυρη εφημερίδα New York Times βγήκε με αποκάλυψη, υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των μελών του κλαμπ ήταν και οι ονόματα διάσημων χαρακτήρων όπως ο Henry Kissinger, ο Richard Nixon, ο Ronald Reagan, ο Charles Schwab, καθώς και οι συγγραφείς των αγαπημένων παιδικών βιβλίων - Mark Twain και Jack London.

φωτο--Ο Ronald Reagan (δεύτερος από αριστερά) και ο Richard Nixon (τέταρτος από αριστερά) σε ένα από τα στρατόπεδα Bohemian Grove. 

Σήμερα, όπως φαίνεται, κανείς δεν σκοπεύει να αποκαλύψει τις σκοτεινές πράξεις των Αμερικανών, που έκαναν και κάνουν τον διάβολο.
Ωστόσο, οι εφημερίδες έχουν γράψει περισσότερες από μία φορές ότι οι ιδέες για το Bohemian Club είναι εικασίες ανθρώπων που είδαν κατά λάθος δημιουργικά πλάνα. Λένε ότι αυτό είναι πράγματι ένας τόπος συγκέντρωσης για διεθνείς «μεγιστάνες εξουσίας», αλλά δεν παίρνουν καμία σημαντική απόφαση εκεί. Ο Τζορτζ Μπους και ο Ρόναλντ Ρίγκαν θα εκπλαγούν αν το μάθαιναν αυτό... Ή μήπως αυτό είναι απλώς μια δικαιολογία για να μην γίνει φανερό το μυστικό;
============
Το Bohemian Grove είναι μια «καλοκαιρινή κατασκήνωση» για την ελίτ. Και μέρος της θεωρίας για μια μυστική παγκόσμια κυβέρνηση
20-6-24

Το Bohemian Grove είναι ένα κομμάτι παραδείσου στην Καλιφόρνια με έκταση 11 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ένα ιδιαίτερο μέρος συνάντησης για ένα ελίτ κλαμπ, όπου έρχονται άνδρες από όλο τον κόσμο. Επιβεβαιώνει μόνο όλες τις θεωρίες συνωμοσίας για μια μυστική κυβέρνηση, επειδή πολιτικοί, επιστήμονες και μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης των μεγαλύτερων δυνάμεων στον κόσμο συγκεντρώνονται εκεί, βασιλιάδες και μουσουλμάνοι εμίρηδες έρχονται εκεί μια φορά το χρόνο. Εκεί εγκρίθηκε κάποτε η δημιουργία πυρηνικών όπλων και όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ είναι τακτικοί σε αυτό το «καλοκαιρινό στρατόπεδο». Οι δημοσιογράφοι και οι απλοί θνητοί απαγορεύεται αυστηρά να εισέλθουν στο άλσος, αλλά όλα άλλαξαν το 2000, όταν γενναίοι λάτρεις μπόρεσαν να εισέλθουν στην περιοχή χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα. Θυσίες, σατανικές τελετουργίες και ακόμη και μια τεράστια κουκουβάγια που λατρεύεται από ανθρώπους με περίεργες ρόμπες απαθανατίστηκαν στην κάμερα. Μετά την αποκάλυψη, οι θεωρητικοί συνωμοσίας δεν είχαν καμία αμφιβολία ότι το Bohemian Club δεν είναι τίποτα άλλο από μια μυστική παγκόσμια κυβέρνηση.

Δημοσιογράφοι ίδρυσαν το «ανδρικό κλαμπ» το 1872, προσελκύοντας αρχικά μποέμ, και στη συνέχεια πολιτικούς και επιχειρηματίες. Σταδιακά, μετά την αναδιοργάνωση, οι μποέμ αποχώρησαν από το κλαμπ και άτομα με επιρροή κλήθηκαν να πάρουν τη θέση τους. Οι συναντήσεις προκάλεσαν υποψίες σε πολλούς, αν και επίσημα ο σύλλογος θεωρούνταν απλώς ένας σύλλογος κυρίων. Παρά τους ισχυρισμούς των συμμετεχόντων ότι απλώς «χαλαρώνουν και συζητούν καθημερινά θέματα», τα γεγονότα δείχνουν το αντίθετο.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΟΥΛΙΝ. ΦΩΤΟ: OPEN SOURCE/OAC.CDLIB.ORG/ARK/UNIVERSITY OF CALIFORNIA BERKELEY, BANCROFT BIBRARY

Υπάρχει ακόμη και μια ιστορία για το πώς οι φυσικοί συνάντησαν βιομήχανους ουρανίου στο κλαμπ, κάτι που οδήγησε στη δημιουργία μιας πυρηνικής βόμβας. Μιλάμε για διαπραγματεύσεις μεταξύ Robert Oppenheimer και Ernest Lawrence. Ακριβώς μετά τις «μαζικές διακοπές» τους εμφανίστηκαν το Manhattan Project και η άτυχη πυρηνική βόμβα.
Επιπλέον, από το 1923, όλοι οι Ρεπουμπλικάνοι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν γίνει μέλη της κοινότητας.


Όλα άλλαξαν όταν, το 2000, εθελοντές μπόρεσαν να κινηματογραφήσουν τι συνέβαινε στο άλσος, ανακαλύπτοντας ότι βασικές πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονταν εκεί για να υποκλιθούν σε μια τεράστια πέτρινη κουκουβάγια. Οι συμμετέχοντες, όταν ο κόσμος τους έμαθε, αρνήθηκαν να εξηγήσουν το νόημα του τελετουργικού, προκαλώντας συνωμοσιολόγους που ισχυρίζονται ότι το Bohemian Grove είναι μια μυστική παγκόσμια κυβέρνηση.

Είναι όμως αλήθεια όλο αυτό; Ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.
Γιατί οι άντρες παίζουν μυστικισμό;

Η συμμετοχή στο κλαμπ είναι αδύνατη χωρίς την υποστήριξη ενός ισχυρού προστάτη που θα μιλήσει υπέρ σας σε μια ειδική συνάντηση και θα πείσει τους συντρόφους σας για την αξιοπιστία σας, δηλαδή την απουσία εγωιστικών προθέσεων. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στην επικράτεια σε δημοσιογράφους και απλούς θνητούς.

Το Bohemian Grove είναι ένα φυσικό καταφύγιο με κόκκινα δέντρα ηλικίας άνω των μιάμιση χιλιάδων ετών. Εκεί χτίστηκαν επίσης σπίτια για τακτικούς επισκέπτες, χωρισμένα σε τομείς με συμβολικά ονόματα που αντικατοπτρίζουν τα επαγγέλματα των επισκεπτών.


Για παράδειγμα, ο τομέας για τους στρατιωτικούς βιομήχανους ονομάζεται "Cavemen", για τους τραπεζίτες - "Lost Angels" και για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, τους επενδυτές και τους επιστήμονες - "Hillbillies". Ένας ειδικός τομέας προορίζεται για Αμερικανούς προέδρους και αξιωματούχους. Έχει ακόμη και ένα όνομα που θυμίζει το στυλ των αμερικανικών συλλόγων - "Owl's Nests". Αυτό συνδέεται με το κύριο σύμβολο του άλσους - ένα τεράστιο άγαλμα μιας κουκουβάγιας που στέκεται στη μέση της λίμνης.

Για σχεδόν 100 χρόνια, οι δραστηριότητες του Bohemian Club παρέμειναν στη σκιά. Το μόνο που ήταν γνωστό ήταν για την πολυτελή πνευματική διασκέδαση, για την οποία χτίστηκε ένα αμφιθέατρο με χίλιες πεντακόσιες θέσεις στο άλσος. Δεδομένου ότι ο σύλλογος ήταν αποκλειστικά ανδρικός, τους γυναικείους ρόλους είχαν άντρες. Στο επετειακό άλμπουμ του συλλόγου, που κατά λάθος έπεσε στα χέρια των δημοσιογράφων, μπορείτε να δείτε διάσημους άνδρες με γυναικεία ρούχα.
Όχι χωρίς διεστραμμένους σατανιστές
Το 1989, το Spy Magazine δημοσίευσε ένα άρθρο ότι άνδρες ιερόδουλες φέρονται να μεταφέρθηκαν στο Bohemian Grove σε ένα κλειστό λεωφορείο. Το σκάνδαλο ήταν σε εθνική κλίμακα. Η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε μια καταχώριση στο ημερολόγιο ενός καλεσμένου ονόματι Πολ Μπονάτσι, ο οποίος είχε προσκληθεί στο κλαμπ από τον Λόρενς Κινγκ, έναν ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Μπονάτσι ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να έχει σχέσεις με άλλους άντρες και να παρακολουθεί βίαιες ταινίες. Έκανε μήνυση και κέρδισε την υπόθεση κατά του Κινγκ. Την ίδια χρονιά, το περιοδικό Washington Times ανέφερε για «call boys» στον ίδιο τον Λευκό Οίκο.
Το 1996, οι NYT έγραφαν ότι ο κορυφαίος σύμβουλος της Κλίντον, Ντέιβιντ Γκέργκιν, έφυγε από το κλαμπ, φέρεται ότι «δεν ήθελε να τρέχει γυμνός». Στη συνέχεια, επικρίθηκε από τους Ρεπουμπλικάνους και κήρυξαν κυριολεκτικά μποϊκοτάζ της πολιτικής.
Ακόμη και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον παραδέχτηκε: «Το Bohemian Grove, το οποίο επισκεπτόμουν κατά καιρούς, είναι ό,τι πιο διεστραμμένο μπορείς να φανταστείς!».

ΦΩΤΟ: OPEN SOURCE/OAC.CDLIB.ORG/ARK/UNIVERSITY OF CALIFORNIA BERKELEY, BANCROFT BIBRARY
Την ίδια χρονιά, οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι ο ανταποκριτής James Hackert, ο οποίος είχε πρόσβαση στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής εκστρατείας στο Ιράκ, ήταν στην πραγματικότητα ο Jeff Gennen - ένας τρανς άνδρας! Γιατί όλα αυτά, κανείς δεν ξέρει ακόμα.
Όλα άλλαξαν το 2000: Η έκθεση που πήγε στραβά
Μια απροσδόκητη τροπή συνέβη το 2000, όταν οι δημοσιογράφοι Alex Johnson και Mike Hanson μπήκαν στο άλσος χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα. Κατάφεραν να εγκαταστήσουν δύο κάμερες: η μία ήταν απέναντι από την Κουκουβάγια και η άλλη ήταν κρυμμένη στην ακτή μιας τεχνητής δεξαμενής.

ΦΩΤΟ: OPEN SOURCE/OAC.CDLIB.ORG/ARK/UNIVERSITY OF CALIFORNIA BERKELEY, BANCROFT BIBRARY

Οι κάμερες απαθανάτισαν το τελετουργικό της θυσίας και της λατρείας του ίδιου του αγάλματος μιας κουκουβάγιας, που θεωρείται η κύρια μασκότ του άλσους.
Έχουν εμφανιστεί γεγονότα που είναι δύσκολο να αμφισβητηθούν: μόνο οι κύριοι άνθρωποι της πολιτικής και των επιχειρήσεων συγκεντρώνονται στο Bohemian Grove. Και ναι, άνθρωποι με περίεργα ρούχα λατρεύουν σοβαρά μια κουκουβάγια 12 μέτρων! Μετά το περίεργο τελετουργικό, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να ουρλιάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους, διατυπώνοντας ακατανόητα ξόρκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των συμμετεχόντων στο «μυστήριο της κουκουβάγιας» ήταν και ο κύριος Αμερικανός συντηρητικός των τελευταίων εποχών, ο Τζορτζ Μπους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ BOHEMIAN GROVE. 

Γιατί όμως τέτοια μυστικότητα; Οι θεωρητικοί συνωμοσίας προσφέρουν αρκετούς λόγους που ακούγονται εύλογοι. Πρώτον, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για αυτού του είδους την κοινωνία. Δεύτερον, υπάρχουν προτάσεις ότι υπάρχει μια μυστική παγκόσμια κυβέρνηση στο Bohemian Grove που λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την παγκόσμια τάξη!

Οι τολμηροί που προσπαθούν να αντισταθούν σε αυτό που νομίζουν ότι είναι κακό δεν είναι ασυνήθιστοι. Έτσι, το 2002, ο 37χρονος Ρίτσαρντ ΜακΚάσλιν κρατήθηκε επειδή προσπάθησε να καταστρέψει το άλσος. Φορούσε μια μάσκα με ένα κρανίο πάνω, μια μπλε ολόσωμη φόρμα με την ένδειξη «Phantom Patriot» σε κόκκινο χρώμα και κρατούσε κυνηγετικό όπλο, πιστόλι, βαλλίστρα, ξίφος, μαχαίρι και πυροτεχνικό σωλήνα. Ο άντρας είχε σίγουρα εμμονή.ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ: PRESTON HOTCHKIS, RONALD REAGAN, HARVEY HANCOCK (Όρθιος), RICHARD NIXON, GLENN T. SEABORG, JACK SPARKS, (ΑΓΝΩΣΤΟΣ), (ΑΓΝΩΣΤΟΣ), EDWIN W. ΦΩΤΟ: OPEN SOURCE/OAC.CDLIB.ORG/ARK/UNIVERSITY OF CALIFORNIA BERKELEY, BANCROFT BIBRARY
Σύμφωνα με τον McCaslin, ήθελε απλώς να καταστρέψει τη «φωλιά του διαβόλου» αφού παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για σατανικές τελετουργίες στο Bohemian Grove που σχετίζονται με θυσίες. Μετά από έξι χρόνια στη φυλακή, ο Αμερικανός αφέθηκε ελεύθερος και άρχισε να πολεμά τις πολιτικές του Μπαράκ Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον.
Ολόκληρη η ουσία της Αμερικής για την οποία οι άνθρωποι δεν θέλουν να μιλούν

Παρά το γεγονός ότι το σκανδαλώδες υλικό διέρρευσε στον δημόσιο τομέα, το Bohemian Grove εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο μυστηριώδεις δομές στο δίκτυο της «παγκόσμιας συνωμοσίας». Σε αντίθεση με το Dulles Plan ή τους ερπετοειδείς, πολύ λιγότερα λέγονται για το κλαμπ, αν και αποτελείται από μια εντυπωσιακή μερίδα των πλουσιότερων ανθρώπων στην Αμερική και στον κόσμο. Αυτό που προκαλεί επίσης έκπληξη είναι το πόσο γρήγορα διαγράφηκαν τα νέα της αποκάλυψης. Οι «μεγάλοι άνθρωποι» δεν μπορούσαν να επιτρέψουν την κατάρρευση τη δεκαετία του 2000, και ως εκ τούτου η πλειοψηφία στις Ηνωμένες Πολιτείες προσποιήθηκε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα τρομερό.

Δεν είναι μυστικό ότι η δομή της κοινωνικοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες υποθέτει ότι για να επιτύχει κανείς ύψη σταδιοδρομίας πρέπει να ανήκει σε κάποια πολιτική ή εμπορική τάξη. Πού μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους; Όχι στον Λευκό Οίκο μπροστά σε όλους. Οργανώνουν λοιπόν τέτοιους συλλόγους όπου συζητούν άτυπες συμφωνίες, προκαθορίζουν την αμερικανική και με πολλούς τρόπους την παγκόσμια πολιτική.
Παρ' όλες τις δυνατές κουβέντες για ελευθερία επιλογής και δημοκρατία, οι ίδιοι οι Αμερικανοί υπάρχουν σε ένα φυλετικό-ολιγαρχικό μοντέλο καπιταλισμού. Η φυλή Μπους, η οποία ξεκίνησε μια εκστρατεία στο Ιράκ και στη συνέχεια δώρισε μερίσματα σε συγγενείς εταιρείες , είναι το πιο σημαντικό παράδειγμα.
Λοιπόν, τι;
Τι είναι λοιπόν το Bohemian Grove και γιατί οι υποτιθέμενοι άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο έρχονται εκεί κάθε καλοκαίρι για «διακοπές»;

ΦΩΤΟ: OPEN SOURCE/OAC.CDLIB.ORG/ARK/UNIVERSITY OF CALIFORNIA BERKELEY, BANCROFT BIBRARY

Μερικοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα παραδεισένιο μέρος όπου οι άνθρωποι που έχουν κουραστεί από την εξουσία βρίσκουν διασκέδαση με τους ίσους τους. Για παράδειγμα, ο Βρετανός δημοσιογράφος Jon Ronson, ο οποίος μελέτησε τις δραστηριότητες της κοινότητας, την περιέγραψε ως ένα μέρος όπου υπάρχει μια ορισμένη ανωριμότητα στη συμπεριφορά των επισκεπτών: από προσπάθειες μίμησης του Έλβις Πρίσλεϊ έως περίεργες τελετουργίες και βαρύ ποτό.

Κάποιοι βλέπουν το Bohemian Grove ως μια ευκαιρία να ενισχύσουν τις επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους, ενώ άλλοι το βλέπουν ως τον καλύτερο λόγο για να δημιουργήσουν μια άλλη θεωρία συνωμοσίας.
«Θεωρία συνωμοσίας»
Πόσο εύκολο είναι να πιστέψεις σε μια «θεωρία συνωμοσίας» αν σου παραδοθεί σε μια ασημένια πιατέλα. Αυτή η απλή εξήγηση περίπλοκων πραγμάτων, ωφέλιμη για τον «μεγάλο αδερφό», είναι δελεαστική με τη λαμπρότητά της. Αλλά... υπάρχουν και οι αντίθετες καταστάσεις, όταν κάτι που πραγματικά συνέβη μεταμφιέζεται ως «θεωρία συνωμοσίας». Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το πλαίσιο του ειδικού μας έργου, που διαχωρίζει το σιτάρι από την ήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: