Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Σόρος στο WEF: Η Ρωσία πρέπει να χαθεί για να κερδίσουν οι παγκοσμιοποιητές - ο πόλεμος θα μπορούσε να είναι η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου

Σόρος στο WEF: Η Ρωσία πρέπει να χαθεί για να κερδίσουν οι παγκοσμιοποιητές - ο πόλεμος θα μπορούσε να είναι η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου

 Ο Τζορτζ Σόρος ήταν μεταξύ των επιφανών παγκόσμιων ηγετών που παρακολούθησαν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) παρέα με τον εγκέφαλο του Great Reset Klaus Schwab.

Εκεί, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος έχει ο ίδιος ένα ισχυρό δίκτυο παγκοσμιοποιημένων κεφαλαίων, εξήγησε τις προθέσεις του. Μιλούσε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε ανακοίνωσε ότι ο «πολιτισμός» θα χαθεί αν δεν καταστραφεί (εξαλειφθεί) σύντομα η Ρωσία του Πούτιν.

Προέτρεψε επίσης τη Δύση να εγκαταλείψει το ρωσικό αέριο,  κάτι που φυσικά, θα κατέστρεφε ολόκληρες οικονομίες.

Νίκη επί του Πούτιν πίσω από την παγκοσμιοποίηση

Ο Τζορτζ Σόρος είναι πλέον μεγαλύτερος και φαίνεται λίγο «κουρασμένος από το γραφείο» τον τελευταίο καιρό. Άλλωστε, o 91χρονος τους τελευταίους μήνες εκπροσωπείται όλο και περισσότερο από τον γιο του και «διάδοχο του θρόνου» Αλέξανδρο.

Για παράδειγμα, όταν τον Φεβρουάριο φέρεται να έφερε νέες οδηγίες στην μαύρο-πράσινη κυβέρνηση (συμμαχία CDU και Πρασίνων) κυβέρνηση της Βιέννης. Όμως η σύνοδος κορυφής του Νταβός παραμένει η «ύψιστη προτεραιότητα».

Ο Σόρος λοιπόν ο πρεσβύτερος γκρίνιαξε, όπως στο άνθος (ακμή) των προσπαθειών του για «αλλαγή καθεστώτος», όταν το δίκτυό του ενεπλάκη σε «πραξικόπημα» ανήσυχων κυβερνήσεων, προσποιούμενος ότι ο λαός ήθελε να τους ανατρέψει.

Τώρα αυτό, προφανώς, πηγαίνει στο γιακά της Ρωσίας. Στο παραδοσιακό δείπνο του WEF, ο Σόρος είπε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τελειώσει γρήγορα με την ήττα του Πούτιν. 

(σχετική ανάρτηση: WEF και υπερανθρωπιστής προφήτης: «Είμαστε η τελευταία γενιά των Homo sapiens» - «Η Μεγάλη Επαναφορά» μπαίνει στη δεύτερη φάση του: πόλεμος)

Γιατί αποσπά την προσοχή από την «υπαρξιακή κλιματική κρίση». Αυτό θα παραμερίσει τα «επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Με άλλα λόγια: οι παγκόσμιοι ηγέτες θα προτιμούσαν να συνεχίσουν να αναδιαμορφώνουν τον κόσμο υπό το πρόσχημα της βιώσιμης ανάπτυξης - αλλά ο ενοχλητικός αντίπαλος στο Κρεμλίνο μπήκε στο δρόμο τους,  ο Σόρος θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε.

Αν ο γερο-Σόρος κάνει ό,τι θέλει, η Ρωσία πρέπει να πεθάνει για να μπορέσει να συνεχίσει να ζει η ιδεολογία του.

Διότι δήλωσε: "Οι περισσότεροι από εμάς αποδεχόμαστε την ιδέα ότι στο τέλος πρέπει να πεθάνουμε, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι ο πολιτισμός μας θέλει να επιβιώσει" - και με τον όρο "πολιτισμός μας" ο Σόρος εννοεί ομολογουμένως το νεομαρξιστικό σύστημα υπό την κυριαρχία των ΗΠΑ, στη δημιουργία του οποίου έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Ο φόρος φυσικού αερίου (βενζίνης) θα οδηγήσει τους πολίτες σε εξάρτηση

Σε μεγαλοπρεπείς, θλιβερούς τόνους, μίλησε για το πώς η υποτιθέμενη κλιματική κρίση σήμαινε τελικά "το τέλος του πολιτισμού μας". Πρέπει λοιπόν "να δώσουμε στους Ουκρανούς όλη την υποστήριξη που ζητούν", δήθεν για να μπορέσουμε μετά να αφοσιωθούμε και πάλι στο κλίμα.

Πρόσφατα, ο ίδιος ο Σελένσκι είχε ζητήσει ακόμη περισσότερα βαρέα όπλα και ακόμη αυστηρότερες κυρώσεις κατά της γειτονικής του χώρας στη συνάντηση του WEF. Δεν σκέφτεται πολύ ένα εμπάργκο πετρελαίου λόγω της δυναμικής των τιμών, αλλά θέλει να συναντήσει τον Πούτιν στο θέμα του φυσικού αερίου.

Ωστόσο, προφανώς σε αντίθεση με ορισμένες αντίθετες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, όχι με μποϊκοτάζ, αλλά με ένα άλλο δυσοίωνο κατασκεύασμα (σκοτεινό σχέδιο).

Ο Σόρος, για παράδειγμα, μπορεί να φανταστεί έναν "βαρύ φόρο στις εισαγωγές φυσικού αερίου". Η "WELT" τον επικαλείται λέγοντας ότι αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι οι τιμές καταναλωτή δεν πέφτουν και ο δημόσιος τομέας στην Ευρώπη μπορεί να εισπράξει "μεγάλα χρηματικά ποσά".

Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και να επενδύσει στην πράσινη ενέργεια. Με άλλα λόγια: η τιμή του φυσικού αερίου για τους απλούς πολίτες και τη βιομηχανία στην Ευρώπη πρέπει να παραμείνει υψηλή, έτσι ώστε οι άνθρωποι να εξαρτώνται από τα κρατικά επιδόματα μόλις δεν έχουν «τίποτα άλλο» σύμφωνα με το ρητό του WEF.

Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία λέγεται ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να αναπληρώσει τις απώλειες. 

(σχετική ανάρτηση: ΜΠΟΥΜ! Η Ουκρανία γίνεται η πρώτη χώρα που πραγματοποιεί τη Μεγάλη Επαναφορά - «Μας λένε ψέματα σε επική κλίμακα» (βίντεο))

Επειδή γύρισε: ο Σόρος επαινεί τον Σολτς

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν έπαινοι από τους παγκοσμιοποιητές όταν οι πολιτικοί ακολουθούν τα σχέδιά τους. Όπως και στην περίπτωση του Γερμανού καγκελαρίου του SPD Όλαφ Σολτς. Αυτό αρχικά είχε μπλοκάρει ενάντια σε περισσότερους πολεμοκάπηλους.

Αλλά αφού ανέστειλε την κατασκευή του ήδη ολοκληρωμένου αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2 και παρέδωσε βαρύ εξοπλισμό στην Ουκρανία, ο Σόρος είναι και πάλι ευχαριστημένος. Εξήγησε, «Όταν πρόκειται για την ευρωπαϊκή ενότητα, ο Scholz φαίνεται να κάνει πάντα το σωστό... τελικά».

Σχεδόν ως ευχαριστώ για την ευγενική εκπλήρωση των επιθυμιών του Weltenlenker, επιτρέπεται στον Olaf Scholz να εκφωνήσει μια τελευταία ομιλία πριν από τα επίσημα λόγια λήξης του WEF την Πέμπτη 

(σχετική ανάρτηση: Σημάδια ότι ο πόλεμος είναι μέρος της "Μεγάλης Επαναφοράς").

πηγή 27-5-22

https://www.pravda-tv.com/2022/05/soros-beim-wef-russland-muss-untergehen-damit-die-globalisten-siegen-krieg-koennte-beginn-des-3-weltkrieges-sein/

===========
σχετική μας ανάρτηση:
27 Μαΐου 2022

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Κίσινγκερ εναντίον Σόρος: Ρεαλιστές εναντίον παγκοσμιοποιητών

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/05/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: